Özellikle whatsappta mesajı tek tek yazanlardan gıcık olanlar like edebilir mi?

Özellikle whatsappta mesajı tek tek yazanlardan gıcık olanlar like edebilir mi?

Teker teker yazmak çok ergence. Toplu yazmak daha anlaşılır oluyor. Laf kalabalığı yapmak, konuşmuş olmayı gözükmek için teker teker yazmak sinirimi bozar.
Hafifletici sebepler kapsamına girer mi diye düşündürüyor..
Tek tek yazmam.
Tek tek ve toplu değişiyor 🤣
Neye göre 😄
Sakinsem toplu bir mesaj ve bazen arka arkaya uzun uzun açıklayıcı mesajlar. Ama sinirliyken 100 200 mesaj oluyor. Bir de aradan zaman geçerse bakmazsan hepsini silerim 🤣😄 o silme der ben yine sinirden silerim. 🤣🤣
en sinir olduğum şeylerden birisidir mesajların silinmesi :D hele hele telegramda filansa :D
Yok whatsapp 🤣🤣
Cevap
7Cevap
Teker teker gelen nefretlik de yazarken bazen teker teker atabiliyorum empati yoksunuyum
Hahaha en sevdiğim kafa
şımardığım zaman teker teker yazıyorum karşımdaki sinir olsun diye
Toplu mesaj yazmayı elimden geldiğince yazım kurallarına uygun yazmayı seviyorum, böyle kısa kısa cevap yazılması sinir bozucu geliyor..
Genelde tek tek yazıyorum karşı taraf pek memnun olmuyor.
Neden tek tek
Yaziyor... kelimesi beni rahatsız ediyor.
Uzun cümleler yazınca bekleme kısmı rahatsiz ediyor beni ama benim yaptigimda da gereksiz bildirim ve anlamada zorluk oluyor. Ben yapsamda doğru olmadığını kabul ediyorum.
Çok doğru dedin
Tesekkurler.
Çoğunlukla cümle cümle ya da toplu şekilde yazarım.
yazmayı pek sevmiyorum sesli mesaj atarım genellikle
Tek tek yazanlara sinir oluyorum. Düzgün tek paragraf halinde yazsana be adam. Offf
Cümle cümle yazarım. Böyle kelime kelime değil. Destan gibi de yazıp göndermem ikisinin ortası
En uygunu
Teker teker seviyorum genelde
Yok teker teker çok nadir yazarım.. 😅
En güzeli 😂
En iyi sinir edilme şekli
Kesinlikle
Tek tek yazarım arada
A ha bu ben 😂
Bi anda yazarım, tek tek yazanlara uyuz oluyorum.
Toplu yazarım
değişiyor
Kafama göre.
Tek cümle şeklinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?