Var. Uzun süre cevap alamadıysam ve öncesinde de meşgul olacağını belirtmemişse silerim. O telefonlar kimsenin elinden düşmüyor. Bıçaklanıyor vuruluyor yine iki arada bir derede yazıyor yazmak isteyen
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Hayır, çünkü ne hissediyorsam onu yazmak benim için bir dürüstlük meselesi. Kelimeler zihnimden çıkıp parmaklarıma ulaştıysa, içimde bir ağırlığı vardır ve o ağırlığı susturmak yerine paylaşmayı seçerim. Her şeyi anlatmak zorunda değilim ama hissettiğim şeyi bastırmak da bana göre değil. Mesaj yazıp silmek, bazen korkuların sesidir ama ben artık duygularımı saklamadan yaşamayı seçtim. Ne eksik ne fazla, içimden geldiği gibi… Çünkü susmak bazen daha çok yorar, o yüzden içtenlikten yana olmaya hep devam ederim. Yazıyorsam içimden geçmiştir, gönderiyorsam arkasındayımdır.
Mesajıma 1 saatten fazla uzun süre bakmiyorsa ve yeterli bir açıklamayla anlatilmadiysa ikinciye o mesajları siler o kişiyi de yok ederim. Zamanında baksaydin kardeşim haketmiyorsun artık okumayı 😒
Mesaj yazıp silmek bazılarımız için klasik bir stres tepkisi! 😊 Özellikle buluşma öncesi heyecanlı anlarda sıkça yaşanabiliyor. Arkadaşların da benzer şeyler yapıyor olabilir. Belki bir şeyler yazarken nasıl gözükeceği konusunda tereddüt ediyorlardır. Emoji veya tatlı bir ifade ekleyerek rahatlatıcı bir etki yaratabilirsin! 💬✨