Asla böyle bir mesaj yazmam. Yazılmasından da nefret ederim. Bana yazanı önce uyarırim,. sonra ültimatom veririm. Hala devam ediyorsa yazmayı keserim. Düzgün yazana kadar cevap vermem. Ben kimsenin bildidirim çiftliği degilim.
İnternet & Teknoloji konusunda 362 cevap paylaştı.
Bende tek tek yazarım çünkü karşımda ki arzuhalci gibi pat pat pat yazıyorsa en azından ona yetişmek için. Hayır yavaş yaz dediğim cümle bile karşımda ki hızlı yazdığı için okuyamıyor bile. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet farkında olmadan bazen 🥺
S
E
N
B
İ
D
E
B
E
N
İ
D
Ü
Ş
Ü
N
T
E
L
G
R
A
F
G
İ
B
İ
😂
Sen de abartmışsın yahu :D Bu ne yapma bir daha böyle dsf
Bu aslında tek seferde geldi. Onlara yüz kusur bildirim gidiyor
Asla böyle bir mesaj yazmam. Yazılmasından da nefret ederim. Bana yazanı önce uyarırim,. sonra ültimatom veririm. Hala devam ediyorsa yazmayı keserim. Düzgün yazana kadar cevap vermem. Ben kimsenin bildidirim çiftliği degilim.
Bende tek tek yazarım çünkü karşımda ki arzuhalci gibi pat pat pat yazıyorsa en azından ona yetişmek için. Hayır yavaş yaz dediğim cümle bile karşımda ki hızlı yazdığı için okuyamıyor bile. 😅
Huyum kurusun, hep bütün şekilde yazarım.
Yani
Böyle
Yazdığımı
Düşünsene?
KSdekiler
Çılgına
Döner
Valla!
😂😂😂
Answer by FreeZone_Genc
Böyle bir huyum yok, yazanlarda sinirimi bozar açıkçası 🙂
Konuyu, cümleyi bir mesajla yazar öyle yollarım..
Bazen yapiyorum evet heyecanla yazarken oluyor ama sonra bu ne ya deyip arama tusuna basiyorum. Veya ses kaydi gonderiyorum.
Göz yorduğundan dolay evet aşırı iticidir benim için. Taksit taksit cümle satmasın karşımdaki insan, kanser olurum.
Böyle değil bazen ek cümle yapıştırıyorum ama bende çok ayar olurum. 😂 Neyse ki bana böyle yazmıyorsun 😂
Geneldeee tek tek yazarım yanii cümle cümleee 🤷♀️🤭 tane tane anlatıyorum işte niye sinir olsunlar 😅😅
İş grup yazışmaları hariç..
Ben neredeyse paragraf yazar gibi mesaj atıyorum :D böyle tek tek yazanlara da sinir oluyorum ya
Onun da yeri var :D
Bende sinir olurum o ne öyle ya. Yazicaksan toplu yaz gönder 😂
ben de böyleyim ya asiri heyecanla yaziyorum ahahakdçmaf. az da olsa itici gözüküyor fakat :/
Çok heyecanlaninca yapıyorum bunu, mesela önemli bir dedikodu varsa falan jsjsjsj
Bende öyleyim maalesef 😅 karşımdaki insan tek mesaj yazınca üzülüyorum 😬
Öyle bir huyum yok. Evet bazen canım geliyor nedense
En nefret ettiğim durum. Madem kısa yazacaksın, en azından cümleyi tamamla öyle gönder.
Acil durum yoksa toplu tek bir mesaj tercihimdir...🦄🍀🍏⭐❤️
Yazmam ama birisi okuma zorluğu çekiyorsa teke inerim...
Genelde değişiyor bazen yapıyorum bunu bazen yapmıyorum