İnternet & Teknoloji Elon Musk, Twitter favori butonuna Oreo animasyonu koydu! Sizce yakışmış mı? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Bence çok kötü değil 😂 Güzel Rezalet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Elon Musk, Twitter favori butonuna Oreo animasyonu koydu! Sizce yakışmış mı? Cevapla Twitter Soruları Animasyon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Saçma bugün güncelledim mavi kuşta gitmiş 🐦 onun yerine x gibi bişey gelmiş 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Evet telefonda twitter'ı ararken zorlanıyorum :D alışamadım Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Jshsjsjs bu adami bitirecekler herhalde yakinda 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yok witcher ya bu elon aslında çok iradesiz birisi yaptığı şeylere de yansıyor doğal olarak. 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu adam canı sıkılınca birseyler karıştırası geliyor heralde. 0 0 Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Hayır bu adam insanların Twitter ' dan uzaklaşması mi istiyor? 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu sağdaki ŞEYİ mi diyosun... 0 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Evet Yorumla İrrae +1 yıl Rezalete oyumu basayım o zaman Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Adam iyice oyuncağa çevirdi uygulamayi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu adam orijinal deliyakışmış 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Ekranda kara bir leke gibi duruyor. 0 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl buna da sokuşturdular oreoyu tatlılar yetmedi 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elon musk olmak isterdim aga 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Rezalet 0 0 Yorumla
Ozmon16 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Zengin parasıyla gariban karısıyla oynar hesabı 0 1 Yorumla uersaa +1 yıl Ndndnsjxjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Saçma bugün güncelledim mavi kuşta gitmiş 🐦 onun yerine x gibi bişey gelmiş
Evet telefonda twitter'ı ararken zorlanıyorum :D alışamadım
Jshsjsjs bu adami bitirecekler herhalde yakinda
Yok witcher ya bu elon aslında çok iradesiz birisi yaptığı şeylere de yansıyor doğal olarak.
Bu adam canı sıkılınca birseyler karıştırası geliyor heralde.
Hayır bu adam insanların Twitter ' dan uzaklaşması mi istiyor?
Şu sağdaki ŞEYİ mi diyosun...
Evet
Rezalete oyumu basayım o zaman
Adam iyice oyuncağa çevirdi uygulamayi
bu adam orijinal deli
yakışmış
Güncellemiycem inatla
Elin yaptıysa saçmalıktır.
Elon twiteri bitiriyor yoksam yok?
daha ne kadar kötü olabilir
Ekranda kara bir leke gibi duruyor.
Oreo abartıldığını düşünüyorum