İnternet & Teknoloji 2.8 ram kullanıyorum geçen ay ramlerden 1ram mavi ekran verdi hatalı rami çıkarıp 2 3 hafta 1 ram kullandım ram garantisi olur mu? anominkllanıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2.8 ram kullanıyorum geçen ay ramlerden 1ram mavi ekran verdi hatalı rami çıkarıp 2 3 hafta 1 ram kullandım ram garantisi olur mu? 2.8 ram kullanıyorum geçen ay ramlerden 1ram mavi ekran verdi hatalı rami çıkarıp 2 3 hafta 1 ram kullandım ram garantisi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ramler ömür boyu garantilidir 0 10 Yorumla anominkllanıcı +1 yıl dostum rami yerinden çıkarıp taktım garantisi bozulmaz mı Yorumla Kanalize +1 yıl Yok la kardaş ne alaka. Sadece ram ler ömür boyu garantilidir. Diğer parçalar 2 yıl Yorumla anominkllanıcı +1 yıl tamam saol dostum Yorumla anominkllanıcı +1 yıl peki dostum garantiye sadece bozuk rami mi yoolucam yoksa komple pc yi mi Yorumla Kanalize +1 yıl Pc yi hazır mı aldın reis Yorumla anominkllanıcı +1 yıl evt Yorumla anominkllanıcı +1 yıl sinerjiden Yorumla Kanalize +1 yıl Garantisi devam ediyorsa komple kasayı gönder. Mavi ekran veren ram tamir edilmez kolay kolay değiştirilir direk Yorumla anominkllanıcı +1 yıl DOSTUM ORT KAÇ GÜNDE GARANTİDEN GELİR Yorumla Kanalize +1 yıl Kanuna göre maksimum belli bir zamanı var unuttum ama kaç gün olduğunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ramler ömür boyu garantilidir
dostum rami yerinden çıkarıp taktım garantisi bozulmaz mı
Yok la kardaş ne alaka. Sadece ram ler ömür boyu garantilidir. Diğer parçalar 2 yıl
tamam saol dostum
peki dostum garantiye sadece bozuk rami mi yoolucam yoksa komple pc yi mi
Pc yi hazır mı aldın reis
evt
sinerjiden
Garantisi devam ediyorsa komple kasayı gönder. Mavi ekran veren ram tamir edilmez kolay kolay değiştirilir direk
DOSTUM ORT KAÇ GÜNDE GARANTİDEN GELİR
Kanuna göre maksimum belli bir zamanı var unuttum ama kaç gün olduğunu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!