4 gb pc 8 gb a çıkartmak istiyorum. Bilgisayarciya götürsem RAM yükseltilir mi?
1 ay
Dizüstü bilgisayarin RAM 'i yükseltilir mi?

uygun RAM takılmadığı sürece sakıncalı bir işlem eğer boşta soket varsa yapılabilir ama dediğim gibi Ramin DDR ı nı geçtim zaten soketle uyumlu olmak zorunda diğer RAM le cl ve mhz değerlerinin de uyumlu olması gerekiyor yani olmazsa problemler yaşanabiliyor. en temizi 1 kit ramin varsa onu satıp çift kit 0 ram almak daha mantıklı hem dual channele geçmiş olursun.
Valla hiç anlamıyorum ama bilgisayarciya desem yapar mı tabi tanıdık araciligiyla birini bulup gitmem lazım. Bi de biri format atti arkadastaydi pc benim sonradan haberim oldu hic iyi atmamış maf etmiş. Kurtartabilirsem iyi olacak bütün şeyler silinmiş. Win10 Şu an kasıyor en başta o yüzden RAM de yukseltirsem istediğim işe girebilcem. Pc RAM 8 gb istyolar.
Win 10 için en az 8 kafidir zaten. Silinen çoğu şey geri getirmek zor zaten ama deneyin bir iyi anlayan birisine gidin zorluk çekmeyin sonra yapar.
Umarım bulurum öyle düzgün iş yapan birini. Teşekkür ederim bu arada yardımınız için ( :
ne demek ram takıp çıkarmayı bilen arkadaşınız varsa onlar da halleder benzer modelini alırsanız internetten veya yeni çift kit alırsanız bir şey sormak isterseniz sorarsınız iyi günler rica ederim..
İyi geceler çok sağolun
iyi geceler
Eig için teşekkürler :)
Rica ederim kardeşim
Laptop anakart in kapasitesi varsa yükseltilir evet
Vardır heralde 4 gb Şu an Win8 almıştım 10a yükselttim
Cok buyuk ihtimalle desteklidir. Bilgisayarci halleder
Ama once cpu z programi indir bak slot yeri dolu mu bos yer var mi. Bos varsa aynisindan taktirirsin gb olarak. Bos yoksa maalesef eskisini satarsin yeni bitane tekli 8 gb al daha iyi yine tek slot bosta kalir ilerde 8 daha takarsin
Tamam öyle yapim o zaman umarım vardır. Teşekkür ederim yardim için
Rica ederim. İstediğin zaman bana yazabilirsin
Teşekkürler eig için :)
Görüş
8Görüş
Bilgisayarcıya götürürsen hem ram parasını 2katı alır hem seni alır hem de pcdeki *Bu hdd bozuktu iyisini taktım* der fmslgşeşfş ekle özelden ulaş anlatayım sana *Kötü niyetim olursa burada diğerlerine söyle 🤠*
Götürme boşuna para da verme sende yaparsın zor değil kanka.
İlk. Önce kaç slot var onu öğrenelim
Slot ne ki
Cpz Z yi indir kanka
Tamam
İşlemcin 32 mi 64 mü birde Anakartında slot var mı? Bunları bilmen lazım.
32 ydi sanırım
Yukseltiyorlar ama randiman vermiyor cunki ekran karti da dusuk oluyor en iyisi yeni pc almak
Çok pahalı
Aynı modelin yüksek RAM ini alır takarsın ama cesaret edemem diyosan satın al taktır
Olur o zaman satın alıp taktiririm
RAM'in parasını karşılayabiliyorsan evet
evet ama pahalı. sen kendin bile yapabilirsin
Evet
Olur abla
En İyi Görüş