https://www.dunyagrup.com/notebook-modelleri/acer-e5-573g-59u9-15.6-inc-notebook.html
bu lınktekı cıhazı yaklasık 3 4 yıldır kullanmaktayım. ddr3 1600 mhz 6 gb ram var.
cihaz max 16gb ram desteklıyor ve 8+8 16 gb ram taktırmayı dusunuyorum.
ramı netten alsam nerede taktırabılırım? veya bu konu hakkında hangı ramı alacagım ve montajı ıcın yardım eden bır kurulus gıbı bır yer var mı? yardımcı olursanız sevınırım.
bu lınktekı cıhazı yaklasık 3 4 yıldır kullanmaktayım. ddr3 1600 mhz 6 gb ram var.
cihaz max 16gb ram desteklıyor ve 8+8 16 gb ram taktırmayı dusunuyorum.
ramı netten alsam nerede taktırabılırım? veya bu konu hakkında hangı ramı alacagım ve montajı ıcın yardım eden bır kurulus gıbı bır yer var mı? yardımcı olursanız sevınırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cihazınızın garantisi bittiyse kendiniz takabilirsiz. Ram, ssd gibi bileşenleri takması zor bir işlem değil internetten bir kaç video izleyip yapabilirsiniz.
cıhazın ıcerısındekı rame bakmak ıcın daha onceden cıkartıp tekrar takmıstım. ve bu ıslemde batarya cıkartılıp takılıyor. bataryayı gerı taktıgım zaman laptop uzun sure acılmamıstı baya zor ekran gelmıstı. aynı durumu yasamamak ıcın sordum.
hacı ram takmak için elektrik mühendisi olman şart değil vidaları söküp ram'i yuvaya oturtuyosun. youtubede videoları var
evet biliyorum ama daha oncesınde bataryayı cıkartıp gerı taktıgımda ekran bır turlu gelmemıstı aynı seyı yasamamk ıcın sordum
hee anladım bilgisayarcı bi tanıdığın yok mu.
birde ekranın gitmesi onun kablolarının oturduğu yuvaya iyice yerleştirmen lazım