İnternet & Teknoloji Ram yeterli mi? Telemanyag Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefon alacağım hatırladığım kadarıyla 8 ya da 6gb rami var telefonun yeterli miKullandığım 12gb ram Güncellemeler+1 yıl 12gb fazlasoyls yetiyor Ram yeterli mi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Oyun oynamazsan 4 yeterli ama işlemci önemli 0 13 Yorumla Telemanyag +1 yıl Sd 888 Yorumla cesurol34 +1 yıl Sd 888 de 4 ram zaten imkansız.. en az 8 ram. ile başlıyor Yorumla Telemanyag +1 yıl Tamam zaten alacağım p50 pro Sd 888 8gb ram Yorumla cesurol34 +1 yıl Bi telefona 25 milyar vermek çok saçma. Para senin sen bilirsin Yorumla Telemanyag +1 yıl Neden ki işlerimi hep telefondan yapıyorımS21 ultra kullanıyorum Yorumla Telemanyag +1 yıl 12 gb ram Yorumla Telemanyag +1 yıl Kamera iyi 2021in en iyisiİşlemci iyi Ram de şüphelerim vardı o da gitti Google desteği yokmuş ama araştırdım kullanabilirim gibi Yorumla Telemanyag +1 yıl Orta segment yetmiyor Yorumla Telemanyag +1 yıl Çok fazla uygulama kullanıyorum Yorumla Telemanyag +1 yıl Androidlerde donanım ne kadar olursa olsun iOS geçiyorAma p50 proHarmonyOs galiba Yorumla Telemanyag +1 yıl Siz ne kullanıyorsunuz Yorumla Telemanyag +1 yıl Hepsiburada indirimdeydi sipariş ettim Yorumla Telemanyag +1 yıl S21 ultraya ne yapmalıyım diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyun oynamazsan 4 yeterli ama işlemci önemli
Sd 888
Sd 888 de 4 ram zaten imkansız.. en az 8 ram. ile başlıyor
Tamam zaten alacağım p50 pro
Sd 888
8gb ram
Bi telefona 25 milyar vermek çok saçma. Para senin sen bilirsin
Neden ki işlerimi hep telefondan yapıyorım
S21 ultra kullanıyorum