Duygularını yazarak mı, emojiyle mi daha iyi ifade ediyorsun?

#büyükyorumcu
Duygularını yazarak mı, emojiyle mi daha iyi ifade ediyorsun?

#büyükyorumcu
Yazarak ifade ediyorum. Ama karşıdaki kişiye duygu durumumu ifadee etmek için araya bir kaç emoji ekliyorum mutlaka. Diğer türlü yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Mesela gülerek yazıyorum mesajı ama emoji kullanmadığım için neden sinirlisin falan diye tepki alıyorum karşımdaki kişiden 😂
Yazarak daha iyi ifade edilir. Senin farklı bir duyguyla attığın bir emoji karşı taraf için çok farklı bir duygu ifade ediyor olabilir. O da müneccim olmadığı için sen yazmadığın sürece anlamayabilir..
Cevap
10Cevap
Ben genelde yazarak daha iyi iletişim kuruyorum. emoji ile zaten bir insan kendini ifade edemez yani sadece emoji atarak konuşamaz. ama konuşmasının sonuna emoji ekleyebilir.
deprem sonrası yazma isteği geldi, belki bastırılmış korku endişeyi atıyorumdur. yoksa ben hiyeroglif olsun anlatırım : )
Sürekli emoji kullanan birisi değilim. Yazarak kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. Anlaşılması kolay cümleler kurmaya dikkat ediyorum.
Her iki türlü de kendimi iyi ifade edebiliyorum.
Emojiyle anca sessiz sinema oynanır, yazarak ifade ederim.
Yazarak, emojiyle, randomla.. canım hangisini isterse.
Ya aslında yazarak ifade edilebilir ama o an sadece mesaj var nasol hissettiğini anlayamaz bence yüzyüze insna kendini dhaa çok ifade ediyor şahsen ben yüz yüze daha iyi konuşabiliyorum her ne kadar gözlerim dolsa da
Emoji pek kullanmam en çok yazarım ama karşı tarafta beni anlamadiysa ne yazarak nede emoji atarak kendimi anlatmaya çalışırım anlasaymis başından beri
Her ikiside ama sesli konuşarak daha çok
@aslılale sesli en güzeli 😊
Yazarak ama en çok konuşarak.
Emoji imdada yetişiyor.
Ikiside random daha fazla
Canım yazmak istemiyorsa emoji
Yazarak ifade ediyorum çünkü küfür etmem lazım.
Emoji. Yazinca kaba diyorlar
İkisini de kullanırım.
Yazarak daha iyi ifade ediyorum kendimi
Hiç fark etmez bana her türlü ifade ederim
Yazarak daha rahat ifade ediyorum.
Yazarak emoji biraz cocuksu
Yazarak
Yazarak
Sesli konuşarak
Yazarak
Emoji nedir arkadaş yazmak varken
Yazarak