Kimisi vardır kendini yazarak daha iyi ifade eder,
Kimisi vardır kendini sözleriyle daha iyi ifade eder...
Peki, ya siz?

Kimisi vardır kendini yazarak daha iyi ifade eder,
Kimisi vardır kendini sözleriyle daha iyi ifade eder...
Peki, ya siz?

Bence konuşarak duygularını, düşüncelerini aktarmak lazim.. yediğin zaman çok duygunj belli edemezsin.. bir de karşındaki insan diğer kişilerle bir genelleme yapıyorsa vay haline.. sanal gibi birsey olur yazmak.. ama günümüzde karşı cins için diyorum, doğal olarak bayanlar için söylüyorum ne istediklerini bilmedikleri için tam olarak biz erkeklerin çabası boş.. tutarsızlık var bu işte,,, acaba bu işin teknoloji ile mi ilgisi var eko pmi öyle mi yoksa sağlıksız beslenme jle ilgilidir bilmiyorum.. kafaları karışık karşı tarafın.. p yüzden en güzeli alacaksın karsina tabii nazikçe.. herseyini anlatacaksın.. yazdığın zaman dengesizlesebiyorlar.. NET!!!
Çoğu zaman konuşarak daha iyi ifade edebilirim kendimi ama bazı durumlarda düşünerek ifade etmem gerekiyor.. Ozaman yazarak ifade etmeyi seçiyorum..
yazarak ve konuşarak ama yazarak daha çok gibi
Evet, yazarak insan pek çekinmiyor, her şeyi söyleyebiliyor : ))
teşekkürler ✌🏻
Rica ederim 🙂
Her türlü iyi ifade ederim sıkıntı yok✌🏻
@mockingbird3434 zorla kendinizi engellettirmeyi nasıl başarıyorsunuz
Cevap
3Cevap
Sözlerle ifade etmek daha kolay.
Konuşarak ifade edebiliyorum
Yazarak daha iyi.. çünkü daha çok düşünme payım var gibi, sanki düşünceler birbirini daha rahat yuvarlıyor gibi.
Düşünme payı olayına katılıyorum 🙂
🙂
Yazarlık yönümde, hitabetimde iyidir. Ancak ses tonu, gülüş, vurgu ve samimiyet ve içtenliğin karşı tarafa geçmesi için her daim beden dili ve ses tonunun karşı tarafa aksettirilmesinin % 90 daha etkili olduğunu düşünüyorum 😌
Yazdıgım esnada müzik dinlerken daha rahat ifade ediyorum.
İlham alıyorsun sanırım müzikten 🙂
Bir nevi evet sözsüz müzik duygularımın elinden tutup sahneye çıkarıyor:)
Sen?
Yazarken düşünme payı oluyor, o yüzden yazarak diyorum. Konuşurken de kendimi ifade ederim, ama o anda aklıma her şey gelmeyebilir
Güzel
Konuşurken daha iyi..
Sesin tınısından, duygular daha net geçer karşıya çünkü..
Duygularimi iyi ifade etmekte zorlanan birisiyim😆 ama yazarak daha iyidir en azindan bi dusunebiliyon
Kimse yazışarak anlamıyor birbirini.
Ben yazınca daha iyi ifade edebiliyorum
Her sekilde ifade edebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?