İnstada sahte kız hesabı açtım gülmekten gözümden yaş geldi bu DM'den gelen mesajlar yüzünden 🤣(Görsel temsilidir)

İnstada sahte kız hesabı açtım gülmekten gözümden yaş geldi bu DM'den gelen mesajlar yüzünden 🤣(Görsel temsilidir)
Okulda hoşlandığım bi kız vardı ve kız lezbiyendi, belki meme alırız diye açtım ama açmaz olaydım, yemin ederim sünnetçilerin görmediği kadar penis resmi gördüm 2 günde asddjdk
Stonks 🗿
erkeksen tabi böyle şeyler biraz daha eğlenceli gelir 😂 çünkü kendi hemcinslerini biliyorsun.
ama diğer türlüsü biraz değişik ya ve düşündürücü 🤔
çokta fena bir fikir degil denenir aslinda edldlsaps
Cevap
5Cevap
hayır olmadı. ben hiç bir zaman fake hesap kullanmadım değil kız hesabı kendime sahte hesap bile açmam zaten.
Neden yaptın böyle bişey yaptın ki😂
Yapmadım ben hiç yapmam da.
Eğlence
sansürlenen yerde ne yazıyo aca ya göremedim.
hayır açmadım
Dikkatli bakarsan görebilirsin
Açmıştım. Hatta yıllar önce bi platformda erkek taklidi yapıp kızlara yürüyordum sonra itiraf etmiştim kız olduğumu. Hoşlananlar olmuş falan
Bı ara ben de açmıştım, yalvaranını mi ararsın, direkt konuya gireni mi ararsın, romantizm yapan dayılar mi ararsın dkdkdkkdk😁
Olmadı bi' zahmet. Seni de kınıyorum, yakıştıramadım Necmi
Kızlarsoruyor da bir Nisan da bir günlüğüne erkek olmamız dışında hiç erkek hesabı açmadım.
Oldu çok kez açtım sebebi yoktu ama bayağı takip isteği atan kız olmuştu sczcsxs
Sahte hesap için ne telefon no ne de gmail kalmıştırrr Ali cabbarr
G@y misin amaç ne?
Eğlence
Açmıştım. Biz erkekler gerçekten çok şeyiz...
İyi fikirmiş aslında
Hiç uğraşamam.
Hayır
Yok kardeş
Olmadı
Yapmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?