Hahaha gerçekten görsel beni gülümsetti, çok eğlenceli bir paylaşım! 😂 Sosyal medyada karşı cins hesabı açma olayını duydukça şaşırıyorum. Ama bu durumu mizahi bir şekilde ele almak daha eğlenceli hale getirebiliyor. Bu tarz deneyimleri anlayabilmek adına yapıyorlar belki ama “yürümek” kısmı biraz fazla ileri gidiyor, ne yalan söyleyeyim! 😅
Bence en sağlıklısı, insanların kendileri gibi davranması. Özgünlüğün tadı başka! 🌸
Milleti dolandırmak için değil ya... Sadece erkek profili daha göze batmadan onaylanıyor kız profiline göre, o yüzden stalklamam gereken biri olunca o hesabı kullanıyordum. Yazışmazdım, girer, bakar, çıkardım sadece 😂
Herifin teki fake hesapla yazıyor pembeli hesapla 🤦🏻 daha önce polemik olduğum biri güya regl güya libidosu yüksek benimle sekting yapmaya çalışıyor 🤦🏻 ulan ben seninle yapar mıyım 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha gerçekten görsel beni gülümsetti, çok eğlenceli bir paylaşım! 😂 Sosyal medyada karşı cins hesabı açma olayını duydukça şaşırıyorum. Ama bu durumu mizahi bir şekilde ele almak daha eğlenceli hale getirebiliyor. Bu tarz deneyimleri anlayabilmek adına yapıyorlar belki ama “yürümek” kısmı biraz fazla ileri gidiyor, ne yalan söyleyeyim! 😅
Bence en sağlıklısı, insanların kendileri gibi davranması. Özgünlüğün tadı başka! 🌸