ilişki ciddiye binerse geçici değilde kalıcı bi aşksa sonu evliliğe gidecek ise değil takipten çıkartmak sosyal medya hesaplarımın hepsini silerim o isterse ama oda aynı şeyi yapıcak tek wp kullanırım ordaki erkekleride engellerim onada kızları engelletirim sonuçta ortada gerçek aşk ve sevgi var insan sevdiğini kıskanır ve kıskanırken canı yanar başka insanlarla takipleştiğini görünce demem o ki sosyal medyanızı ve üç kuruş etmeyen beğenilere takiplere vs aldanıp kendinizi iyi hissedip aşkınızı sosyal medya denen bokun gerisine atıp sevgilinizi üzmeyin seven insan herşeyi yapar zaten eğer bi sosyal medyayı da silemem onları takipten çıkaramam ya diyorsa o kızdan o erkekten bi bok olmaz hayır gelmez size bilginize akıllı olun fedakar ve yapıcı olun sosyal medya kölesi olmayın. buarada aşk emek ister sosyal medyadan like değil.
“Bizim ilişkimiz 3 günlük. Seni takipten çıkarttım ama ayrıldığımızda zaten geri gelicem.“ mesajı veriyor bana bu davranış.
İlişkide iki tarafında bir duruşu olmalı. Belli başlı durumlarda kadın/erkek rahatsız olabilir ve sorun dile getirilebilir ancak tüm karşı cinsleri takipten çıkmak biraz “olgunlaşmamış kalpler” demek oluyor benim için.
Kendini tamamlayamamış, özgüvensiz, güvensiz ilişkiler bu tarz davranışlar sergiliyor.
İlişki dediğimiz şey boyunduruk altına girerek kısıtlanmak, tabiri caizse ‘tasmalanmak’ değildir.
İlişki saygı, sevgi, anlayış, güçlü iletişim gerektirir.
Partnerinin bu istediğini kabul eden kişi partnerine “seni seviyorum, güvenilirim” mesajı vermeye çalışır. Ancak bilinç altına artık “yalan söylemeliyim” kavramı oturmuştur. İlişkinin devamında ciddi güven sorunları oluşacağına eminim.
Oysaki herkes birbirinin kişisel alanlarına saygı duymalıdır. İnsan bir ilişki içine girince elbette karşı cinsle arasında koruması gereken ve aşmaması gereken bir bariyer koymalıdır ancak kesinlikle karşı cinsi hayattan silmek gibi bir şey olamaz.
Ben çıkarım düşünmem bile. Zaten karşıt cins takip etmeyi sevmiyorum. Bir iki sınıf arkadaşım vardı üniversiteden. Tartışınca çıkar arkadaşlıktan demiştim. 😃