En sık kullandığımız teknolojik aygıt olan telefonları hangi işletim sisteminde kullanmayı tercih ediyorsunuz?

iOS
Android
Windows - Google Phone
HarmonyOS
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sık kullandığımız teknolojik aygıt olan telefonları hangi işletim sisteminde kullanmayı tercih ediyorsunuz?

Benim kullandığım telefonum işletim sistemi Exynos 9820 Düz S10 Kullanıyorum ben öncelikle şunu Söyleyim exynos u çok eleştiren hatta yalan çamur atanlar var şuna katılıyorum pil konusunda çok verimli değil ama kötü de değil ısınma sorunu ben 9820 de böyle sorun yaşamadım gayet memnunum ama tercih etsem Snapdragon Tercih ederim tabi Samsung şu an snapdragon 8 gen 2 kullanıyor s23 serisinde babam da s22 ultra var Samsung bu işlemci ile pil de gelişimi tamamlamış
Pardon işlemci sandım android diyorum 😅
Android oluyor galiba benim ki fkfkjff fakiriz ayol.
Sizin neşe saçan kalbinizin zenginligi yeter efendim :pp
Başlıyorum
Ay ay ay oy oy oy aman aman aman 😂😂😂
Ahahah😅😅
Guzel bir söylenince devreler yaniyor kdkdk
https://www.hizliresim.com/d5sbivu
Teşekkür ederim 😂
Ahahah😂😂 rica efendimm
Cevap
19Cevap
iOS seviyorum
iOS en iyisi ama aşırı gereksiz pahalı olduğu için hiç kullanmadım. Xiaomi kullanıyorum şu anda memnunum genel olarak
Android kullanıyorum elime iPhone verdiklerinde başka bi aleme geçmiş gibi hissediyorum hatta çoğu kez kullanamayıp yardım istediğim oldu
Para olsa ios alırım artık onu da almak imkansız OF OF
bu zamanda ne aldıysan kardasın
İos kullanıyorum ama artık ben de androide döneceğim galiba
Ben en çok Java'yı sevdim. Ancak şu an en iyisi Android gibi geliyor. Google Phone'yi kullanmadım şimdi gördüm.
İos candır gerisi heycandır İos dan vazgeçmem çok zor durumda kalmadığım sürece android telefona geçmem gerekirse geçici en eski iphone telefon alırımj ama yinede android almam
IOS daha iyi
Teknoloji özürlüsüyüm desem.. İPhone seviyorum o da anladığımdan değil kamerası güzel diye
iOS da kullanmayı istiyorum ama android den daha pahalı genelde android
Android kolay, yormuyor akıyor 😅
İOS inanılmaz bir sistem
Redmi almayın ne olursa olsun alın
Android tabii ki
Ben Android'i tercih ederim
Android’i seviyorum
IOS.
iOS en iyisidir
Android yetiyor
Android
İOS seviyorum