IOS işletim sistemli cep telefonlarını mı yoksa android işletim sistemli cep telefonlarını mı tercih ediyorsunuz?

IOS işletim sistemli cep telefonlarını mı yoksa android işletim sistemli cep telefonlarını mı tercih ediyorsunuz?

Ios iyi güzel de işletim sistemi karışık yani ıcloud muydu neydi onun şifresini unuttun mu başına bir sürü iş açıyorsun. Sıkıntı yani. Ama Android daha kolay ve gayet de iyi. Ios kullandım uzun süre ama sonra şifremi unutunca çok sıkıntı yaşadım. şu an Android kullanıyorum.
Evet ios o konularda biraz daha karmaşık yapıda.
Programlari indirme ve kullanim kolayligi acisisindan android tercihim. Ios size deger satiyor hizmetle birlikte oaranin cogunu degere oduyorsunuz gereksiz geliyor bana.
Evet çoğu uygulama için abonelik ücreti ödemek gerekiyor.
Cevap
10Cevap
Paradan dolayı android kullanıyorum
Android cihazların evet alt ve orta segment cihazları da mevcut bu da daha makul seçeneklerin olmasına neden oluyor.
Evet kesinlikle çünkü performans ve fiyat olarak verimliler
Ios güzel ama şarj sorun bi süre sonra şarjı bozuluyor
Aslında yeni cihazlarda şarj sorununun çözüldüğünü duymuştum.
Uzun süredir iOS kullanıyorum, bazen ağzımı bozduruyor ama yine de android işletim sistemi olan bir telefona geçemem sanırım.
👍
Android Tercih Ediyorum Ki Android Tercih Ettim 😊 Başta iOS düşündüm Aslında Ama İos hiç kullanmadım için memnun kalmam belki diye tercih etmedim
İkisinin de güzel l, avantajlı olduğu yönler var yani tamamen tercih ve kullanım alışkanlığına kalmış bir durum.
İkisini de kullandım ve şöyle söyleyim bir İos cihazla Android kıyası yapacaksak eğer android'in de son model üst seviye telefonlarına yani iphone'un rakip modellerine bakmak gerekir.
Ben şu an ki telefonum S10+ alırken İphone 11 ile arasında kaldım bunu tercih ettim bunun da sebebi iphone kullanırken dosya aktarma işlemlerinde çok eziyet çekiyordum, müzik uygulamaları vs daha çok paralı uygulamalar keza benim kullandığım bazı uygulamalar da o şekildeydi.
Kamera olarak da amiral gemisi telefonlar benzer performans veriyor zaten yani ben şu an hem ön hem arka kamera da 4k 60fps video dahi çekiyorum ve kamera konusunda iki taraf arasında bariz fark yok.
İphone en güzel yanı güncelleme destekleri ve servis kalitesidir bana göre.
Android bana çöp geliyor kendimi bildim bileli iOS kullanırım şuanki telefonun 11 pro max çok memnunum
Tabiki herkesin kullanım alışkanlığı ve beklentileri farklı olabilir, ben her ikisini de kullandım ve makasın artık çok fazla olduğunu düşünmüyorum.
Sırf ios diye ben onca para vermem kusura bakmayın
3G modelınden bu yana ios
iOS.
👍
Android daha geniş
👍
İos kullanıyorum memnunum
👍
İos tbaiki
👍
İos daha iyi geliyor bana
Android