İnternet & Teknoloji Android mi tercihin yoksa iOS mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizin için hangisi? Android iOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Android mi tercihin yoksa iOS mu? Cevapla Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben android kullanıyorum yani ikisi de başarılı ama android de biraz daha özgürsün haliyle android diyorum 0 3 Yorumla heygeorgegrg +1 yıl iOS da da özgür olunabilir jailbreak attıktan sonra istediğini yaparsın ama tabi garantiden çıkıyor aynı şekilde androide root atarsan da öyle ama ben genel olarak android daha çok seviyorum tabi 2012 yılında olsak kesinlikle ios derdim Yorumla Cod2009 +1 yıl iOS özgür ama android kadar değil biraz kısıtlı üstelik iOS da kendi cihazları dışında diğer ürünler de uyum sorunu var kulaklık akıllı saat vesaire Yorumla heygeorgegrg +1 yıl jailbreakla her sorun çözülüyor hatta istersen windows 11 bile yüklersin iphone 14 üne :D Yorumla
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Android. Samsung galaxy a23 kullanıyorum, harika bir şey 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. 2012'ye kadar iOS idi. Ondan beri Android tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İkisini de kullanıyorum. Ama iOS daha çok sevdim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bazen android Daha iyi diyorum bazen İOS diyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İos. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben android kullanıyorum yani ikisi de başarılı ama android de biraz daha özgürsün haliyle android diyorum
iOS da da özgür olunabilir jailbreak attıktan sonra istediğini yaparsın ama tabi garantiden çıkıyor aynı şekilde androide root atarsan da öyle ama ben genel olarak android daha çok seviyorum tabi 2012 yılında olsak kesinlikle ios derdim
iOS özgür ama android kadar değil biraz kısıtlı üstelik iOS da kendi cihazları dışında diğer ürünler de uyum sorunu var kulaklık akıllı saat vesaire
jailbreakla her sorun çözülüyor hatta istersen windows 11 bile yüklersin iphone 14 üne :D
Android. Samsung galaxy a23 kullanıyorum, harika bir şey
android çöpcüleri dolmuş varoşlar ıy ben kaçtım :D
2012'ye kadar iOS idi. Ondan beri Android tercih ediyorum.
İkisini de kullanıyorum. Ama iOS daha çok sevdim
Bazen android Daha iyi diyorum bazen İOS diyorum
İos tabiki 📱
ios..
Android
Kesinlikle Android.
İos.
iOS.