Ne için kullandığına bağlı. Birkaç başlık altında toplayacak olursam;
-Gizlilik ise IOS -İşletim sisteminin stabil çalışması ise IOS -Harita uygulamaları vb ANDROID -Uygulama geliştirme için ANDROID -Widget konusunda IOS çok fazla yol aldı ve hala ANDROID kadar olamadı. -Paylaşım konusunda ANDROID daha özgür -Klavye kullanımı ANDROİD -Müzik, video, fotoğraf gibi amaçlar için kullanımda IOS
Her ikisinide kullanan ve tecrübe eden biri olarak şu anlık bu kadar kıyaslama yapabildim.
Android İşletim Sistemi Kullanıyorum Bunla devam Ederim zaten 😊 iOS da Güzel ama Android Çok daha iyi Yazılım olarak daha zengin çünkü Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Çok memnunum
S10 mı? Dedin Android Olmasına mı S10 dediysen Kullanmadan Çamur atma Derim 😉 S10 Samsung 2019 Çıkardığı Amiral Gemisi En İyi s serisi Tamam şimdi Güç olarak biraz geriye düşmüş olabilir ama birçok işlerini rahatlıkla Görüyor Önemli olan da bu zaten Sen anlaşılan İos danışın oda güzel tabiki
Paradan dolayı telefon almayacak olsam şu an elimde oyun telefonu olmazdı sjfj ayrıca dediğim telefonu şu an türkiye'de parayla satın alabilecek normal bi yer var mı bak bakalım bi fkdk
Fiyatı değil işlevi önemli elindeki telefonla hatta 13 pro max'le karşılaştırma videolarını izle anlarsın çok para verince çok büyük olmuyor anlayacağın dkfı