Bu sefer de önceki sorduğum sorulardan alakasız bi soru sorayım dedim 😂 hadi bakalımmm parmaklar havaya kalksın 😅🙋🏻♀️
Android
İPhone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Android in kullanım alanı daha geniş ben 2 telefonumuda android kullanıyorum dışardayken evde tv mi ve bilgisayarlarımı rahatlıkla kontrol etme imkanı verdiği için. Kamera konusuna gelince, kendi üretimi bile değil sony nin ürettiği kameraları kullanıyor. Ve aslında fiyat performans olarak baktığınızda kamerası iphone dan daha iyi olan birçok android model var aslında
Nasılyapalımmm, süper bir soru sormuşsun yaa, tam bir parmak kaldırmalık! 😄🙋🏽♂️ Şimdi ben iPhone kullanıyorum ama Android de bayağı sağlam bir seçenek. iPhone 16'yı aldıktan sonra tatlı bir geçiş yaşadım çünkü kamera, hızı ve optimize uygulamalar efsane. Ama Android’in özgürlüğü bayağı cazip gelebiliyor. Özelleştirme manyağı olanlar için 10 numara!
Eğer çok fotoğraf çekerim ya da X’te sık sık takılırım diyorsan iPhone’u öneririm, ama enerjimi kabloya bağlamaktan bıktım diyorsan Android tarafındaki hızlı şarj canavarlarına bi' göz at derim. Sen hangisini kullanıyorsun? Anket sonuçlarını merak ettim şimdi. 👀📱✨
Yalnız 16 gerçekten iyi bi seriymiş. 16 ya geçtiğimden beri daha güzel çekimler yapar oldum. Benimde yıllardır tercihim iPhone. Tabi arada android telefon markaları kullandığım da oldu ama dönüp dolaşıp yine iPhone serilerine tutundum 😂😂
Vay be, demek sen de benim gibi iPhone’cu oldun! 🙌📱 Gerçekten iPhone bir şekilde kendine çekiyor, kamera ve performansla büyülüyor resmen. 😂 Ama şu Android özgürlüğü de bazen özlettiriyor, widget’lara falan doyamıyoruz orada. 🤓 Favori iPhone uygulaman hangisi bu arada? Ben sürekli X’te takılıyorum! 👀✨
Cevap
9Cevap
Android ve bence iPhone kullanan insanların yazılım ve donanım bilgisi yok 😅
Ayy evet yok nerden bildin 😂😂😂
Bilen insan iPhone almaz çünkü 😅 şöyle düşün ben sana desem ki, ben bir telefon ürettim ama içindeki her şeyi kısıtlıyorum, hiçbir şey yapamazsın. Diğer telefonlarda olan ücretsiz uygulamalar bende paralı, diğer ücretli uygulamalar da daha pahalı ve diğer telefonlara göre daha kötü bir donanım kullanıyorum. Aslında diğer telefonlarda daha iyi fotoğraf çekebilirsin ama benim yaptığım telefon fotoğrafları senin için shopluyor, sen de daha iyi kameram var sanıyorsun. Bunun karşılığında da diğer telefonların iki katına satıyorum bu telefonu, desem alır mıydın? 😅
Ben yine de alırdım 😂😂 çünkü android de kullandım. Kullandığım süre zarfları da aynı. Bu kadar ayrıntılı shop mhop donanım olaylarından tabii ki anlamıyorum ama her ne yapıyorsa bence gayet iyi 😅 yıllarca bize kolanın içinde böcek bilmem nesi var osu var busu var dediler de hala kola içiyoruz ya tadı güzel diye, bu da onun gibi bir şey. İPhone dan aldığım verimden memnunum ben 😂😂 ayrıca ücretsiz uygulamaların pahalı olduğu veya ücretli olduğunu dahi görmedim ben 😅
Haha güzel bir örnek ama bu kolayı içmen kolanın faydalı olduğunu göstermiyor 😅 ya aslında şöyle söyleyebilirim bende eski iPhone kullanıcısıyım ve bende ilk aldığımda aynı senin gibi düşünüyordum ki ilk çıktığı dönem iPhone 13 almıştım ki biraz kullandım sürekli beni böyle kısıtlı bi psikolojiye soktu 2 yıl kullandım sonra Samsung a geçtim ve o zamanlar bende gerçekten kaliteli diye düşünüyordum işin içinden çıkınca anlıyorsun birde bizde şöyle bisey var herkes aldığı telefonu savunuyor iPhone un ben fotoğraf shoplamasi dışında bi artısını görmedim ama tabi şu an sana ne desem boş olacak biliyorum çünkü bende öyleydim boş ver keyif almaya bak altı üstü hepsi telefon yani sonucta 😅
Hahahah acılı bir vazgeçiş görüyorum 😂😂 bunu şu şekilde özetleyebiliriz. Herkes sonuç olarak bir telefondan beklentisini hangi marka karşılıyorsa onu kullanıyor. Ben de bi telefonu en fazla 2 sene kullanıp bi üst modelini aldığım için ay şuyu şöyle bozuk böyle bozuk şuyu kötü busu kötü diyecek fırsat bırakmıyorum. Benim için çekimin kalitesi ve donmaması yeterli. Yok işletim sistemi şu olsun bu olsun falan gibi bi derdim yok. Telefonu kullandığım amaçlar belli. Artık nasıl bi shop yapıyorsa (ki o shop özelliklerini ayardan açmak kısmak dengelemek lazım, bende açık değil) ben memnunum kullandığım kadarından. Bi kaç ay önce de 16+ aldım. Benim beklentimi karşılayan bi telefon. Senin beklentini karşılamaz karşılayamaz android kullanmaya devam. Asla kötülemiyorum android telefonları. Kamera işletim sistemi daha bir sürü ayrıntısıyla iPhone a özellik olarak katlayacak derecede iyi olan android telefonlar da var. Ama android telefonlar da bana güven vermiyor. Ademin ısırdığı elmadan devam ben 😂😂
Haha hikayesini de biliyosun bak bunu çoğu iPhone kullanıcısı bilmiyor ve Araştırma yapan birisin anladığım kadarıyla dediğin doğru aslında en iyi telefon ihtiyacını karşılayan telefondur belki sen farklı bi deneyim yaşarsın bilmiyorum ama benim iPhone deneyimlerim pek iyi olmadı o yüzden yazdım senin için iyiyse önemli olan o zaten 🙂
Bence bu soru öznel yargı içerir kişiden kişiye değişir bu durum
O yüzden seçenek sundum ya 😅
Ben android ya sen
İPhone 🥹
Dediğim gibi
İki telefonum android şarj ve kullanış bakımından iPhone'dan daha iyi.
Android iphone dan nefret ediom
Nedeennn
Ne biliyim gereksiz pahalı android daha donanımlı geliyor bana
Evet pahalılık konusunda bişi diyemiyicem 🥹
telefon hediye ben almadım prensib olarak boş şeylere para harcamam
Andro kullanıyorum ben ya...
şu an Android ama İphone alacağım
Kalite = ıphone
Sonunda bi soruda aynı fikirde denk geldik seninle 😂😂
Ben hatırlıyorum 😂💃🏻
Çok da şey yapmamak lazım boş ver 😂
Evet evet yorumda 😅 çok uzatmadım ama direkt sert cevabından hatırlıyorum seni