Mi note 10 lite bence güzel olamsına rağmen pahalı Samsung a 51 onu tam olarak bilmiyorum ama redmi note 9 pro kullandım çok çabuk şarj oluyor (30W birşeyler) oyunlarda hiç kasma görmedim ekran baya büyük ama güzel gene
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Samsung da 25 w hızlı şarj bataryası da çok büyük aslında 1 adım önde diğerlerinden ama karar veremedim
Apple istiyorsanız 7 plus alabilirsiniz ama şöyle bir şey var samsungun depolaması falan harika. Alacağınız telefonunda modelinden önce hafızasına bakın. A71 güzel gibi. Note 10 da ama fiyatlarını bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mi note 10 lite bence güzel olamsına rağmen pahalı Samsung a 51 onu tam olarak bilmiyorum ama redmi note 9 pro kullandım çok çabuk şarj oluyor (30W birşeyler) oyunlarda hiç kasma görmedim ekran baya büyük ama güzel gene
Samsung da 25 w hızlı şarj bataryası da çok büyük aslında 1 adım önde diğerlerinden ama karar veremedim
Google danTelefonun adını yaz sonuna epey ekle sana puanlı bir şekilde fiyatı ile beraber sunuyor
Karşılaştırma da yapabilirsin
Yaptım zaten bu 3 ü herşeyiyle aynı nerdeyse 😀
O zaman tercih senin gönlün Samsung'da kaldıysa sen bilirsin🙂
Samsungdan uzak dur Xiaomi iyidir ama bakmak lazım bu ikisine bak hangisi iyiyse onu al
Şöyle Xiaomi sar değeri çok yüksek ve Samsung'un Rami 8 GB diğerleri 6 gb
Ram önemli değil içindeki işlemci iyi olmayınca
İşlemciler aynı snapdragon 725 ve 730 kullanılıyor
Samsungdan sasmam kanka
No Samsung yes Xiaomi
mi note 10 al
diğer ikisinden daha iyiymiş
Aslında 3 ünün de özellikleri ve aldığı puanlar aynı Samsung ram de öne geçiyor 8 GB ram
samsung dedim ama hiçbirini kullanmam
Apple cı mısın
Apple kullanıyorum ama samsungda kullanabilirim. Sadece bu model hosuma gitmedi
Tavsiye de de bulunabilirsiniz Max 4 bin TL ye kadar
Apple istiyorsanız 7 plus alabilirsiniz ama şöyle bir şey var samsungun depolaması falan harika. Alacağınız telefonunda modelinden önce hafızasına bakın. A71 güzel gibi. Note 10 da ama fiyatlarını bilmiyorum
Hepsi trash
Hiç biri
Peki tavsiyen var mı başka model
Bütçe varsa iphone tavsiye ederim.