2 senelik kazanbilirsem bilgisayar programciligi yazayim diyorum. Zor mu kod yazmak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Kodlama, başlangıçta bazı insanlar için zorlu bir süreç olabilir, ancak düzenli pratik ve öğrenme ile bu beceriyi geliştirmek mümkündür. İlk başta bazı kavramlar ve syntax kuralları anlamak zaman alabilir, ancak düzenli olarak programlama yaparak ve projeler üzerinde çalışarak pratik kazandıkça, kod yazma becerileriniz gelişecektir.
Kod yazmak, mantık ve problem çözme yeteneklerini gerektiren bir süreçtir. Programlamada başarılı olmak için, algoritma mantığını anlamak, problemi parçalara bölmek ve ardından her parçayı programlama diline uygun bir şekilde kodlamak gerekmektedir. Bu, zaman ve çaba gerektiren bir süreç olabilir, ancak istikrarlı bir şekilde çalışarak ve sabırla öğrenmeye devam ederek bu becerileri kazanabilirsiniz.
Ayrıca, programlama dilleri arasında farklılık olduğunu unutmamak önemlidir. Bazı programlama dilleri daha kolay öğrenilirken, bazıları daha karmaşık olabilir. Başlangıçta daha kullanıcı dostu ve kolay anlaşılır bir dil seçmek, kodlamaya giriş yaparken size yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, kod yazmak başlangıçta zor olabilir, ancak öğrenme ve pratik yapma süreciyle geliştirilebilecek bir beceridir. İstekliyseniz, zamanla kendinizi geliştirerek başarılı bir bilgisayar programcısı olabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBilgisayar programcılığı, karmaşık ve çeşitli beceriler gerektiren bir alan olduğu için bazı insanlar için zor olabilir. Ancak, herkesin farklı yeteneklere ve deneyimlere sahip olduğunu unutmayın. Bazı insanlar için programlama kolay ve keyifli bir süreç olabilirken, diğerleri için daha fazla çaba gerektirebilir. Programlama öğrenmeye hevesli ve motivasyonlu olmak önemlidir. Programlama, zaman zaman zorlu olabilen bir süreç olabilir, bu yüzden azimli olmak ve zorluklarla karşılaştığınızda pes etmemek önemlidir.
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yıl15 senelik bir yazılımcı olarak diyorum ki yazılım kolaydır ama İngilizcesinin belli bir seviyede olanına ve bilgisayarın mantığından anlayana. Bunun harici zor diyenler bu dediklerimi karşılamadığı için zor geliyordur. He bunlara hakim olmanın zorluğu ve kolaylığı da tartışılır. Kimine gerçekten zordur kimine ise kolaydır. Biraz merak biraz ilgi meselesi aslında.
00 Yorumla
bilgisayar programcıları kod yazmazlar yazılım destek alanında çalışırlar. ama sen kendini o alanda da geliştirebilirsin tabi. zor degil ezbere dayalı sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılEzbere dayaliysa neden yazilim muh. Sayisalla giriyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılKod yazmak evet çok zor ben lisede bilgisayar programcılığı okudum bitirene kadar kanser oldum diyebilirim yazdığum bazen çalışmıyorfu veya eksik çalışuyordu. Bir nokta bile eksik veya yanlış yere yazılsa o kod çalışnıyordu
00 Yorumla
+1 yılpatika. dev sitesine gir üye ol oradan bir yazılım dilini öğrenmeye başla bakalım sana göre miymiş?
00 Yorumla
+1 yılHer iş başta zor. Kaliteli bir alan. Yönelmeni tavsiye ederim kendini geliştirirsen harika konumlara gelirsin
00 Yorumlaeğer beyniniz zeki ise gelişmiş ise rahat yoksa zor
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kod istiyorsan 2 seneliği de 4 yıllığa uzat yazılım için
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde zor güzel iş yapılması gereken bir iş ama öyle kolay degil
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre değil ama bazılarına göre çok zor sevmek gerek artı 2 yıllık da pek bir şey öğretmiyorlar kendin öğrenmen lazım
00 Yorumla
+1 yılLisede 4 yıl ağ işletmenliği okudum ve kodlama yapmak zorundaydım eğer hafızan güçlü ise kodları falan ezberlersen bide klavye'yi kolay kavrarsan sorun olmaz
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 390 cevap paylaştı. Olaya böyle mi bakcaksin?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem