İnternet & Teknoloji Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Gelişen teknolojik şartlarında ortaya çıkmış birçok işletim sistemi vardır.Siz hangi Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Windows MacOS ya da Apple OSX Linux UNIX Android Pardus IOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl "Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!" Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Windows 10 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Linuxu merak etmişimdir hep eğer programcilikta kalsam kesin kullanırdım Ama always windows 😂 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bilgisayar da android kullanılmıyor 🤔 nasıl oluyor o 🤷♂️Bilgisayar da Windows telefonda android 1 0 Yorumla
Jersey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Macbook var, Bootcamp ile hem MacOs hem de Windows 10 var. 1 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Günaydın; IOS ve Windows kullanıyorum. Güzel bir gün dilerim. 1 0 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben apple ekosistemindeyim iOS i ayrı koymuşsun ama o da burada olmalıydı 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Asla vazgeçmeyeceğim sistem Windows 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Telefon olarak ios bilgisayar olarak windows 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Evde Windows İş yerinde macOS Telefon ios 1 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Android 1 2 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Yükseltmek lazım oluyor sinir oluyorum Yorumla sozdemir +1 yıl şu an android kaç yüklü? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. İos. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Windows 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Android 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Android 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Windows 10
Linuxu merak etmişimdir hep eğer programcilikta kalsam kesin kullanırdım
Ama always windows 😂
Bilgisayar da android kullanılmıyor 🤔 nasıl oluyor o 🤷♂️
Bilgisayar da Windows telefonda android
Macbook var, Bootcamp ile hem MacOs hem de Windows 10 var.
Günaydın; IOS ve Windows kullanıyorum. Güzel bir gün dilerim.
Ben apple ekosistemindeyim iOS i ayrı koymuşsun ama o da burada olmalıydı
Windows ve Android kullanıyorum.
Windows 11 orijinal
Bilgisayarda Windows, telefonda Android
Asla vazgeçmeyeceğim sistem Windows
iOS, Android, Windows
Telefon olarak ios bilgisayar olarak windows
Evde Windows
İş yerinde macOS
Telefon ios
Telefonda İOS Laptop yok zaten
Android