İnternet & Teknoloji 3 ay Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? sozdemir Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Gelişen teknolojik şartlarında ortaya çıkmış birçok işletim sistemi vardır.Siz hangi Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Windows MacOS ya da Apple OSX Linux UNIX Android Pardus IOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler3 ay "Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!" Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Cevapla 29 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Linuxu merak etmişimdir hep eğer programcilikta kalsam kesin kullanırdım Ama always windows 😂 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 3 ay Bilgisayar da android kullanılmıyor 🤔 nasıl oluyor o 🤷♂️Bilgisayar da Windows telefonda android 1 0 Yorumla
Jersey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 45% 3 ay Macbook var, Bootcamp ile hem MacOs hem de Windows 10 var. 1 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Günaydın; IOS ve Windows kullanıyorum. Güzel bir gün dilerim. 1 0 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Ben apple ekosistemindeyim iOS i ayrı koymuşsun ama o da burada olmalıydı 1 0 Yorumla
YeniceriResul Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. Windows ve Android kullanıyorum. 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 629 cevap paylaştı. Bilgisayarda Windows, telefonda Android 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. Asla vazgeçmeyeceğim sistem Windows 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Telefon olarak ios bilgisayar olarak windows 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evde Windows İş yerinde macOS Telefon ios 1 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 94% 3 ay Android 1 2 Yorumla Nestleseverxxx 3 ay Yükseltmek lazım oluyor sinir oluyorum Yorumla sozdemir 3 ay şu an android kaç yüklü? Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. İos. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. Android 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Linuxu merak etmişimdir hep eğer programcilikta kalsam kesin kullanırdım
Ama always windows 😂
Bilgisayar da android kullanılmıyor 🤔 nasıl oluyor o 🤷♂️
Bilgisayar da Windows telefonda android
Macbook var, Bootcamp ile hem MacOs hem de Windows 10 var.
Günaydın; IOS ve Windows kullanıyorum. Güzel bir gün dilerim.
Ben apple ekosistemindeyim iOS i ayrı koymuşsun ama o da burada olmalıydı
Windows ve Android kullanıyorum.
Windows 11 orijinal
Bilgisayarda Windows, telefonda Android
Asla vazgeçmeyeceğim sistem Windows
iOS, Android, Windows
Telefon olarak ios bilgisayar olarak windows
Evde Windows
İş yerinde macOS
Telefon ios
Telefonda İOS Laptop yok zaten
Android