İnternet & Teknoloji Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Melihyldz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Windows Linux Macos Pardus UNIX Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanal makinede Linux, ana cihazda windows kullanıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Windows 10 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Burada full stack developer ne gezer hepsi Windows kullanıyordur kekoların :) 1 4 Yorumla sezai_acima +1 yıl Bence o kadar emin konuşma 😂 Yorumla Hanicancan +1 yıl Yav şurada bir elin parmaklarını zor doldururuz sordukları sorulara bak: "erkek arkadaşım kıyafetten içime attırdı hamile kalır mıyım?"😂 Yorumla sezai_acima +1 yıl En iyi görüş mu bilmiyorum ama en doğru görüş. Hahaha 😂😂😂 Yorumla Hanicancan +1 yıl 😂😂😂👍🏻 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. PC de Windows Telefon da Android Kullanıyorum 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sanal makinede Linux, ana cihazda windows kullanıyorum
Windows 10
Burada full stack developer ne gezer hepsi Windows kullanıyordur kekoların :)
Bence o kadar emin konuşma 😂
Yav şurada bir elin parmaklarını zor doldururuz sordukları sorulara bak: "erkek arkadaşım kıyafetten içime attırdı hamile kalır mıyım?"
😂
En iyi görüş mu bilmiyorum ama en doğru görüş. Hahaha 😂😂😂
😂😂😂👍🏻
PC de Windows Telefon da Android Kullanıyorum 😊
Nokia 3310
Şu an MacOS
Windows 11
Windows
Windows
Windows Tabiki
Windows 10 Pro.
Windowsa