İnternet & Teknoloji Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? bsttsb Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Android iOS HarmonyOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asrdaa21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kız beste senle sohbet ediyordum şimdi yazamıyorum mesaj kutunu neden kapattın 0 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. harmonyOS nasıl bi işletim sistemi 0 1 Yorumla meriç_diyorki +1 yıl ve kesinlikle ios dan vazgeçmem kolay kolay Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Android 13 1 4 Yorumla hayletdayi +1 yıl Son güncelleme ile Android 13 yükseldi Yorumla hayletdayi +1 yıl Samsung galaxy Android kulanıyor Yorumla bsttsb +1 yıl evet samsung yazılım desteği konusunda çok iyi Yorumla hayletdayi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kız beste senle sohbet ediyordum şimdi yazamıyorum mesaj kutunu neden kapattın
harmonyOS nasıl bi işletim sistemi
ve kesinlikle ios dan vazgeçmem kolay kolay
androidd
Android 13
Son güncelleme ile Android 13 yükseldi
Samsung galaxy Android kulanıyor
evet samsung yazılım desteği konusunda çok iyi
Evet