5 senelik evliyim kocam başlarda ilgili bir insandı. Artik aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz ben istiyorum ki ortak birşeyler yapalım ama o sürekli telefonda video izliyor balkonda oturuyor içeri benim yanıma gelince uyuyakaliyor hastalandığında bir su bile vermiyor. Cok sıkıldım bu durumdan ilgiyi başka yerlerde aramamak için kendimi zor tutuyorum çünkü öyle bir karakterim yok. Bosanalim diyorum onada yok diyor ne yapacağımı şaşırdım böyle durumda olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDurumunuza üzüldüm. Maalesef , telefon hayatımıza çok olumsuzluklar getirdi ki, bu evliliklerde kopmaya kadar gidiyor. Yorgundur anlarım. Uykusu vardır anlarım ama , diğer zamanlarda. En azından video izlediği sürenin bir kısmını size ayırsa, hal dert olsa çok iyi olur. Belki onu dinlemek istiyorsunuz , belki siz birseyler anlatmak ve içinizi eşinize açmak bununda rahatlığını ve mutluluğunu yaşamak istiyorsunuz , en başlangıç haliyle , eşinizin sizin yanınızda sizinle iletişim halinde olması, sizinle ilgilendiği anlamına gelirki , bu kadın için çok önemli bir faktör. Bunların olmaması , sizden tamamen kopuk olmasının altında mutlaka birseyler olmalı ve bu çözüme ulaştırılmalı Diye düşünüyorum. Ne kadar zamandır iki yabancı durumu söz konusu?
014 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkürler bir senedir bu şekildeyiz. Cok az iletişim kuruluyor aramızda. Konusmaya çalıştıkça gittikçe kopuyor sanki bağlar bende bıraktım artık ustelemiyorum
- +1 yıl
Ne demek rica ederim 😊. Kıymet verip okuduğunuz için ve geri dönüş için ben teşekkür ederim. Yemekte bir aradayken iletişiminiz nasıl? Eve geldiğinde veya sizde çalışan biriyseniz evde bir araya geldiğiniz zaman , halinizi sormaz mı?
Soran+1 yılYemek yerken video izlemeye devam eder konuşmayız pek tek cümle eline sağlık afiyet olsun şeklinde olur o kadar. Naptin iyiyim sen naptın iyi bende bitti bu kadar çıkar balkona oturur orada içeride gelmez asla iletişim kurmayiz 7/24 evde olsa gün içinde toplasan bir saat yoktur konusmamiz
- +1 yıl
Anlıyorum. Sağlık sorunu yoksa, cinsel sorunu yoksa, iş sorunu yoksa. İki sorun kalıyor diyebilirim. İçinden atamadığı ama ifade edemediği şeyler olabilir. ya da metafizik bir durum olabilir. Diye düşünüyorum
Soran+1 yılBilemiyorum şuanlik buraya yazdım belki akıl alabilirim diye ama iyi yorumlardan çok saçma yorumlarda var. Yorumunuzu dikkate alacağım teşekkürler
- +1 yıl
Maalesef , o saçma yorumları yapanların çoğu , insanların ciddi bir problemi olduğu zaman, insanlarla dalga geçerek ve daha farklı zor ve sıkıntılı ifadeleri kullanarak , kişiyi daha da derinden üzmekten keyif alan ama insanlıktan nasibini alamamış olanlar ve gerçekten çok kızıyorum.
- +1 yıl
Değerli bulduğunuz için teşekkür ederim. Kocanız duygusal biri mi?
Soran+1 yılEvet aslında çok duygusal biriydi ama artık sanki kalbi buz tutmuş gibi davranıyor
- +1 yıl
Anladım , sanırım meseleniz bundan kaynaklı olabilir , yaşadığı sorunlar olduysa , bunu düşündüğünüzün çok ileri boyutlarına taşıyarak icsellestirmis olabilir. Kendisinin sevilmediğini , değer gòrmedigini düşünüyor olabilir. Senin yakışımlarını evlilik içinde olması gereken yaklaşımlar olarak değil, senin zorunla konuşur bir hale bürünmüş olabilir. Bunun yanında senin yaklaşımların ona sadece senin isteklerin olarak gelebilir ve konuşman işin her neyse bittiği zaman onu yine yalnızlığına bırakacağını düşünüyordur. Öyle ki, meşru şekilde evli olduğu bilinsin isteyen bir kadın ve kocasini evlilik cüzdanı dışında kendisi için bir anlam ifade etmeyen adam , gözüyle gördüğünü bile düşünebilir. Yok artık diyebilirsiniz. Gerçekten duygusal , hassas ve ince düşünceli bir insansa ve yaşanan olumsuz durumlar olduysa bunu ciddi anlamda icsellestirmis ve büyütmüştür içinde. Bu vakte kadar geçmiş olması gerekirdi. Lakin , uzun süren bir süreç yaşandıysa kolay atlatamayabilir
Soran+1 yılEvet bende bazen bu şekilde düşünüyorum mesela bir yere gidicez sen mutlu ol diye geldik bir şey yapicaz sen mutlu ol diye yaptık yani problem benim mutlu olmam değil ikimizin mutlu olması ama o kendi mutluluğunu sürekli arka plana attı. Belkide benim istediğim kişiliğe burunmeye çalıştığı için kendi içinde çatışma yaşadı. Aslinda ben bunu hep dile getirdim bana bir ekmek getirmen beni mutlu eder kendi ekmeğini bölüp vermen ikimizide mutlu eder şeklinde ama asla dinletemedim
- +1 yıl
Gayet iyi anladım. Açıklama için teşekkür ederim. Maalesef eşinizin , sinir sistemi ve psikolojik durumu düşündüğünüzden de ileri düzeyde negatif. Kendini sadece senin istek ve talimatlarına bağlamış. Patron işçi ilişkisi gibi düşünün , kendini hiç bir şeyi haketmeyen , değersiz düşünen biri
Soran+1 yılSanırım...
- +1 yıl
Bu konunun iyileşme anahtarı yine siz olacaksınız gibi görünüyor.
- +1 yıl
Ona cinsel enerji verecek gıdalar aldiniz mi?
En İyi Cevaplar
Bir süre uzak kalman
Değerini anlaması gerek
Ama olacakları önceden ayarlaman
Avukat ile konuşman ve doğru karar vermen gerek
Ama eşin yanlış yolda ondan eminim
Hiç direk konustunmu bak bu son sansın bunlar sorun çıkartacak kadar önemli filan diye?
Evde gerekenleri senmi yapıyorsun yemektir temizlik vs
Gerekirse ona göre davranma artık sadece kendine göre davran
09 Yorumla
Soran+1 yılEvde işleri ben yapıyorum arada oda yardım ediyor çocuk var 1 tane. İliski terapistine gittik ama ise yaramadı kaç kere açık açık konustum net şekilde söyledim ama düzelmiyor üzülüyorum çok
Soran+1 yılAsla aldatmam çok karşıyım böyle şeylere. Basta çok sorun yaşadık ama sonra aştık saniyordum asşamamışız herşeyi sordum neden böyle davranıyorsun diye diyorum cevabı hazır ne alakası var öyle bişey yok oluyor sözde seviyor ama sevgisini hissettiremedikten sonra bir anlamı olmuyor artık inanmiyorumda beni sevdiğine bosanmayada yanaşmıyor cirkeflesmek istemiyorum kötü olaylarda olsun istemiyorum konuşmaya çalıştıkça daha çok karışıyor her şey
Soran+1 yılOnuda soruyorum başkası mı var artık benimi sevmiyorsun açık açık soyle diyorum hayır yemin billah ediyor
Soran+1 yılOnuda soruyorum başkası mı var artık benimi sevmiyorsun açık açık soyle diyorum hayır yemin billah ediyor evet çok uzak duruyor cinsellik var gibide yok gibide
Soran+1 yılAçık açık sormama rağmen yok diyor artık ne yapabilirim ki başka elimden geleni yaptım son çare buraya yazdım belki bı akıl alırım diye teşekkürler yorum için
+1 yılTelefon bahane telefon olmasa kitap tv bir şey bulunur bahane bunlar senden uzak kalmaya uğraşıyor ilgilenmeme sebebi sevmiyor bıkmış psikolojisi de bozuk olabilir belki de hayatında birisi var ya sorunu çözün ilişki danışmanı gibi profesyonel yardım ile ya da boşanın sonu ya hüsranla biter ya da zaman kaybı boş yere
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
O zaman terapiste gitmeyi teklif edin. Hatta ne yapın edin götürün. Bu arada boşanalım demek yerine dava açabilirdiniz direkt olarak. Boşanmak için eşinizden izin almanıza gerek yok çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti arabistanda yaşamıyoruz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani tabikide kafaya koydumu yapar bir insan demek istediğim öylede yok diyor böylede ben insan gibi düzgün bir şekilde olsun istiyorum
Soran+1 yılHaklısınız terapistede gittik ama ise yaramadi önemli olan kalpten istemek sanırım zorlamamak gerek
Soran+1 yılÇok haklısınız bu konuda katılıyorum çok önemli bir durum. Butun hayatımızı etkiliyor aynı fiziksel olaylar gibi belki dahada kötü şekilde...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
68Cevap
Ya bende erkeğim ama kızıyorum şu hemcinslerime. tamam evliliğin ilerleyen zamanlarında aşk bitiyo. ama sevgi saygı yerini korursa o daha iyi oluyo. ben 15 sene evli olupta aşk yaşayan görmedim. ama birbirlerine öyle sevgi saygı duyuyorlar ki o kadar güzel ilişkileri oluyo ki aşk denen saçma şeyden bile daha güzel. anladığım kadarı ile eşinde oda kalmamış. aile terapistine gidin derim faydası oluyo
311 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler. Gittik ama pek faydası olmadı. Evet önemli olan saygı kesinlikle. Ben zatepn ilk sevgiyi ilk heyecanı aramıyorum ki karşılıklı oturup sohbet edebileceğim zamanı istiyorum
Soran+1 yılYani kendimize sorguluyorum çoğu zaman onada soruyorum yanlış bendeyse söyle diye normal bı şekilde. Yok hiç iletişim kuramiyoruz naptın bugün iyi sen ne yaptın iyi bu kadar bitti
Soran+1 yılEvet 1 evladim var
- +1 yıl
Bak kendimden örnek vereyim.8 yıllık evliliğim bitmek üzere. eşim yeni memur oldu bende memurum. memur olduktan sonra bahaneler üreterek ayrılmayı tercih etti. çocuğumuzda var ama dinletemedim. kararı verdi bi kere. ama dünyanın sonu değil tekrar bi hayat kurucam ve inş mutlu olcam.
Soran+1 yılBende çocuk olsada huzursuz bı evde büyümesindende ayrılma taraftarıyım. Sanirim olmuyor artık bu şekilde
Soran+1 yılUmarım mutlu olursun her şerde bir hayır vardır bazen ne kadar uzulsekte bazı şeyler bitmiştir
Ben karımla bir dönem böyle bir süreç yaşadım. Ben, bunu yaptığımı fark ettim. Nasıl yaptığımı, altında yatan sebepleri. Önce kendim farkındalıklar edindim. Mutlu oldum gülmeyi öğrendim. Ben güldükçe eşim de gülmeye başladı. Erkek kadın fark etmez. Karşınızdakine gülümseyerek başlayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz bu konuda...
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayalini kurduğum hayatı ve senin gibi olmasını istediğim bi eş adayını arayıp bulamamak, aradığım kişilik ve karakter sahibininse böyle fütursuzca ilgisiz önemsemez kişiyilerin yanında olduğunu görmek çok zoruma gidiyo. Bizim hayalini kurduğumuz hayatı elinin tersiyle iten kişiler hak etmediği kişilere de yazık ediyo..
30 Yorumla
+1 yılSüslen, makyaj yap, fantezi kıyafet giy yatağa çağır, yeni şeyler deneyin "ayıp" diyeceğin fanteziler mesela. Deneyin yani madem kötü durumda ilişki boşanmaya kadar gitmiş. Her şey denenebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey cinsellik değil
- +1 yıl
Cinsellik her şey değil biliyorum
Peki cinsel olarak durumunuz nasıl? Çünkü bu aslında ilişkiyi de etkiliyor
Eminim çok iyi bir cinsel hayatınız da yoktur
+1 yılal karşına konuş
neden değiştiğini anlamaya çalış vardır bir sebebi
yoksa boşanmak istediğin konusunda da ciddi bir yorum da bulun sonra seni dikkate alsın diye annenin evine git bir süre12 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi açık açık konuşuyorum soruyorum sorun bende mi neden böyle ima etmeden ama ne alakası var diyip yine telefona dönüyor hiç muhabbet yok aramızda kavga bile edemiyoruz o kadar
- +1 yıl
o zaman bence ayrılmalısınız
+1 yılİşin zor valla. terapiste gidebilirsiniz. bide nasıl böyle oldu ona bak ilk olarak. durduk yere sonuç vermez evlilikte böyle durumlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde hata yaptık birbirimizi çok kırdık ama duzeltemiyoruz geç kaldık sanirim
- +1 yıl
Evlilik farklı bir şey ama. Sevgili olsan ayrıl vs ama evlilikteki seçenekler daha fazla ve düzelebilir.
Soran+1 yılGittik terapiste sorun kendimizi düzeltmek isteyip istemekle alakalı sanırım
- +1 yıl
Hala iletişimin varsa güzel şekilde eşin ile şunu yap naçizane tavsiyem. bir birinizden ayrı odalarda elinize 2 tane kağıt alın beraber iyi ve beraber kötü olduğunuz yerleri ayrı kağıtlara yazın. sonra bu yazıları karşılıklı olarak konuşun. bu genelde son çare olur. genel de işe yarar.
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyen için denemeye çalışırım..
- +1 yıl
rica ederim umarım iyi olur.
Bosaninca ne olacağını sanıyorsun. İnsanlar çok değişti depresif oldular iyice akıl sağlıkları gidiyor. Kurulu düzenini bozma. Kendini toplamasi için süre ver
00 Yorumla
+1 yılBoşanma evli kalın yinede, yuva yapmak zordur yıkmak kolaydır. Aşk olmasa da sadece evli kalın boşanma kolay değil
08 Yorumla
Soran+1 yılHayatta boşanmak diye bir gerçekte var. Cocuk mutsuz yuvada büyümektense bu şekilde olması daha iyi bende bı çare bulmak ici yazdım bu siteye
- +1 yıl
Evlilik terapistine gidin bence öyle bişey de var
Soran+1 yılGittik ama maalesef
- +1 yıl
Kavga etmeden iki ev arkadaşı olarak takılsanız
Soran+1 yılBiz çocukluk arkadasiydik birbirimizi çok iyi tanıyorduk arkadaşların her şey çok güzeldi birbirimizi anlıyorduk ama şimdi arkadaş bile olamıyoruz arkadaşlar en azından birbirleriyle konusur
- +1 yıl
Kavga edip tartışmadığınız sürece çocuklar mutsuz olmaz, konuşmayın ama evliliğinizi devam ettirin, ne o öyle evlen boşan çocuk oyuncağı mı bu
Soran+1 yılDünyaya bir kere gelipte ailesinin bir şey ogretemedigi bir insana ömür boyu öğretmenlik yapamam
- +1 yıl
Hmm peki ne yapıyosan yap fikrimi söyledim sadece ama bu işler öyle kolay değil bir kere daha düşün
Neden çekirdek alıp ya da çay demleyip kocanla birlikte balkonda video izlemiyorsun? Sorun onda mı sende mi?
04 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 balkonda oturamam ki. İsten geliyor sabaha kadar balkonda oturuyor. Cocugum da var onu bırakıp balkondami oturayım sürekli yanına oturdamda telefonda video izliyor zaten
Soran+1 yılBen tek başıma evde takilcaksam bekar kalayım o zaman? Yani bı insan tek başına takılmak istiyorsa evlenmemeli. Herkesin yalnız kalmak istediği zamanlar olur anlayissiz değilim ama 7/24 ayrı gayrı olmaz ortada bide çocuk varsa
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
u +1 yılTelefonuyla ona mutluluklar dinlemelisin bir yaşam boyu. HJK
06 Yorumla
Soran+1 yılEve bencedee öyle gözüküyor
- +1 yıl
Size zamanını ayırmayan birine bir ömrünüzü vermeyin değmiyor.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ama işte insan emek verince acaba kurtarabilir miyim diyor
- +1 yıl
Canım zararın neresinden dönersen kar. Bundan önceki yıllarını mavf olmuş bundan sonraki olmasın. Bak kaç yıllık evlilikler bitiyor. Kıymet bilmeyen bir insan emekten ne anlar ki. Aşkı için gözlerini feda etsen zaten kördü der. Varlığı boşluk dolduracak mahiyette olmayanın varmış olması da bir şey katmıyor.
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için sanırım doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Rica ediyorum, özellikle hasta olduğunuz zaman size kayıtsız kalan biri olmasa da olur. İçinde merhamet duygusu barındırmayan insan kötüdür. Siz ondan iyisine layıksınız. Önceden oturup konuşun baktınız ki İlgisiz o zaman yol vermek daha hayırlı. 🌺
+1 yılhayır diyince boşanılmıyor mu bahane arama boşa o zaman ya da git aldat ilgisiz erkek aldatılmaya mahkumdur
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bukadar esini yabliz birakmasi sacmalik. Benim esimede ben yanasir ilgi gosterir dolasalim gezelim derim ama o isteksizdir...
00 Yorumla
+1 yılYanı böyle bir kokunun cevabını burdakilerden çoluk çocuktan alirsan farklı sonuçlar ile karşılaşırsin
00 YorumlaBanada kızıyorlar ama TV kumandası hep onlarda akşama kadar çizgi film akşamdan geceye kadar dizi ne yapalım vizede telwfon kalıyor işte
00 YorumlaKocan ne ilgi gösteriyor ne de boşanmak istemiyor.
Ben olsam kapının önüne koymuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı şaşırdım zaman tanıya tanıya
+1 yılArada sevgi bitmişse sende fazla sallama yani onun davrandığı gibi davran tabi ilgiyi farklı yerlerde ara demiyorum telefonunla daha fazla ilgilen onu görmezden gel ters teper belki
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin. Deniycem umarım düzelir
İlgisini çek bakımlı ol mesela eve gelince ona daga bi ilgili ol
00 YorumlaKocanın telefonla ilgilenmesi normal ama sürekli ilgileniyorsa sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki cilve yap adamın ilgisini çek sende, evlendikten sonra bakım yapmayı bırakıp kendini saldıysan adamda uzaklaşır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra değişen erkeklere ne demeli peki hadi biz bakımlı olmayı bırakıyoruz onlar karakter degsitiriyorlar?
Cevap sahibi+1 yılOnlar öküz bir şey yapamazsın, erkeklerin %80 i işleri ola a kadar mükemmel görünğrler zaten
Soran+1 yılDoğru diyorsun
İlgisini çek aşko bzbzhz telefondan daha ilgi çekici olmalısın
00 Yorumla
+1 yılSıkıcı olmamaya çalışın sizi öyle gördüğü için ilgisini başka yerlere veriyor
00 Yorumlaİlgiden kasıt nasıl bilgi bekliyorsun anlamadım? Ne anlamda ilgilenmiyor kocan?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden boşanıyorim hayır deme de seni istemiyorum de gitsin
Eğer boşanmakta istemiyorsan senden soğuyorum sen benle hiç ilgilenmiyorsun de00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide aynı degişmiyorlar. Erkekler böyle maaelsef. Cocuk oldugu için boşanamıyorumda
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde var bir evladım Allah bagislasin. Ben bosanirim ama o yanaşmıyor bazen çok zorlamamak gerekir. Yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum gittigi yere kadar
Cevap sahibi+1 yılAynen çok düşünme gittigi yere kadar gider. Kafanı dagıt gez toz eglen . Ben öyle yapıyorum
+1 yılİlişkilerin neredeyse hepsinin sonu budur zaten. Olağan ve öngörülebilir bir durum. İlk zamanlardaki gibi cicim ayları yaşayacağız diye mi düşünüyordun?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır kimseee beklemesin zaten bunu. Ben çocuk gibi aşkım cicim beklemiyorum karsilikli oturup ortak birşeyden sohbet edilmiycekse evde iki yabancı gibi ayrı ayrı takilicaksak ne anlamı var aynı evde olmanin
- +1 yıl
Hak veriyorum, ama 5 sene evli kaldıktan sonra da paylaşabilecek bir şey kalmıyor bence. Ne konuşmayı düşünüyorsun mesela? Bu adamın her şeyini, tüm düşüncelerini, tüm anılarını bilmiyor musun zaten.
Soran+1 yılDemek istediğim sürekli konuşamaz son zaten. Arada bir film izlersin ya da bir video hakkında ya da biri hakkında konuşursun hiç iletişim yok demek istiyorum bütün gün evde yalnızım zaten
- +1 yıl
Ciddiyetini belli et o zaman. Önemli bir şey söyleyeceğini beyan et. Masaya oturup konuşun bu durumu. Bu davranışına ve söyleyeceğin şeylere anlayış göstermesi lazım. Göstermiyorsa zaten yanlış evlilik yapmışsın.
Soran+1 yılEvet Teşekkürler yorum için
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşım 18 Sırf böyle olaylar yüzünden evlenmeye çok korkuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım karşına seni anlayan düzgün biri çıkar
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
Maalesef öyle.. dönem ilişkileri bu şekilde gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeş gibisiniz yani.. hele o ! yöndende ilgi yoksa.. ne yapıyosun lbidon yükselince?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTelefonu al duvara çarp ve dön arkanı terk et onu ciddiiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel konularda çok ilgisiz mi beliki gözün kayıyor dışarıya
00 Yorumla
+1 yılHaklısın artık insan yanında kine değilde elinde tuttuğuna değer veriyor
00 Yorumla
+1 yılburada seni avlamayı bekleyen çok fazla sırtlan var
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben gelmem o oyunlara sadece sorumu sordum cevapları okuyorum
- +1 yıl
Onun sana olan sevgisine inanıyor musun? Veya özel günlerde yine gamsız mı?
Soran+1 yılEskiden inanırdım ama artık inanmıyorum gözlerine baktığımda uzak soğuk mesafeli görüyorum. Ozel günlerde hediye alır bazen ama çok soğuk şekilde verir ya da yarım ağızla al bu sana gibi. Hic böyle değildi çok değişti
- +1 yıl
Peki senden başka birisine ilgi duyuyor olabilir mi
Soran+1 yılBilemiyorum bazen yapmaz gibi geliyor bazen yapar gibi söylüyorum açık açık sakın öyle bir şey yapma sonuçları kötü olur varsada söyle ayrılalım sevmiyorsan beni. Ama yok diyor
- +1 yıl
Yani ben evli değilim ama aynı evde yaşadığın insan başka biriyle ilgilense bunu insan hisseder heralde ya
Soran+1 yılBilemiyorum uzak durdugunu farkediyorum ama kanıt olmadan suclayamam ki buda büyük ayıp. Suphelenirsem peşine düşerim net zaten hiçbir şey gizli kalmaz ama öyle ama böyle cikar açığa bilemiyorum
- +1 yıl
Peki kendisi kadınlara olan ilgisini yitirmiş olabilir mi
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Bu sitede sizin sorunuza yakın soruların akıbetinin biraz öyle olduguna çok kez gördüm bu yuzden sordum
Soran+1 yılBir sorun olduğu net ama karşılıklı konuşmadan neyi aşabilirki insan? Birbirini anlamadiktan sonra. Önemli olan konuşmak anlamak anlatmak
- +1 yıl
Evet iletişimin en yaygın olduğu bu çağın maalesef en büyük sorunu iletişimsizlik. Yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz benim 27 eşimin 32
- +1 yıl
Peki ikinizde çalısıyor musunuz yoksa sadece o mu calısıyor
Soran+1 yılO çalışıyor ben evdeyim
- +1 yıl
Acaba biraz değişiklik mi yapsanız
Soran+1 yılYani bende çalışıyordum ama sonra çocuk olunca işten çıktım. Surekli değişiklik olmaz ki insanın hayatında yani yapamayiz. Neyse teşekkürler yorum için kısmet artık
- +1 yıl
Anlaşıldı hayırlı geceler umarım gönlünce olur
Soran+1 yılUmarım sağolun
- +1 yıl
🫡🫡
+1 yılOnla konuş bence abla rahatsız olduğunu mutsuz olduğunu anlat mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım kaç kere söyledim herşeyi olmuyor olmuyor hiçbir şekilde. Ayrilalim diyorum hayır diyor
+1 yılBoşa gitsin çekme elin oğlunu hiç değmiyor kıymet bilene denk gel
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru ki
+1 yılBoşanalım diyorum yok diyor ne demek ya köle misin sen aw ya da çok mu basit görüyor seni ne bu
00 YorumlaZoraki olan bir şeyin tadı olmaz. Umarım sana daha fazla değer verir.
00 YorumlaGüzel güzel konus sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaBenzerini yaşıyoruz diyebilirim bu konuda dertlesmek isterseniz beklerim. Takip edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYanındakini mutlu edemiyorsa bir insan mutlaka başka mutlu ettiği biri vardır. Aldatiliyorsun
00 YorumlaAyni ben maalesef ben ariyorumda bulamiyorum ilgiyi yalan yok bulsam herseyimi adarim heralde
00 YorumlaEn sevdiğim iliski modeli
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah sanada nasip etsin o zaman
+1 yılSeni benim altımda izlesin
02 Yorumla- +1 yıl
Seni yapmak için annan başka adamla yapti babanda izledi mi kavat oglu kavat
Soran+1 yılTerbiyesiz seviyesiz seni. Senin için ağzımı bozmaya bile değmez.
Çift terapisine gitmeyi teklif ettin mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet gittikte ama ise yaramadı
Soran+1 yılYani iki gün iyiyken üç gün yine kötü olduk bizim iyi olmamız için sürekli gitmemiz gerekiyor gibi ama oda nereye kadar taşıma suyla değirmen dönmez diye bir laf vardır ya o misal
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBaşlarda çok ilgiliydi gerçekten ne olduysa değişti tamamen arada bir alıyor kucagina çok uzun süreli değil
Soran+1 yılSanırım eve karşı değişti
Soran+1 yılYani çok problemler yaşadık ikimizde birbirimize karşı kırıcı şeyler söyledik ama üstünden zaman geçti ve bu kadar değişmesini gerektiricek bir şey olmadı başlarda sorunun bende olduğunu dusundum çok. Ama çözüm sundukca ters tepki aldım belki akışına bırakmak en iyisi teşekkürler yorum için
Soran+1 yılMaalesef ben artık yapicak birşeyin olduğunu düşünmüyorum son çare buraya yazdım fikir almak için
Soran+1 yılHayır bu kadar fikir alışverişi için teşekkürler iyi akşamlar
Konusmalisin acik bi sekilde
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum kaç kere yine aynı tek başıma yasiyormusum gibi geliyor
Soran+1 yılEvet bilmiyorum nereye kadar bu şekilde gidicek
Durumuna üzüldüm umarım düzelir
00 YorumlaAy sanırım evliliği standartlaşan ben değilim.
00 Yorumla
+1 yılSalamancalar ilgilenmez
00 Yorumla
+1 yılSende ilgilen tel ile
00 YorumlaEkonomik özgürlüğün var mı
00 Yorumla
+1 yılEvlilikler genelde böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam koltuğa uzanmış osruyor belki de yorumlara bak felaket senaryosu
00 Yorumla
+1 yılsende baska ugraslar bul
00 YorumlaEvin içinde onu oyalayacak şeyler yapın beraber
00 Yorumla
+1 yılUtanmalısın onunla ilgilenmezsen kaparlar
00 Yorumla
+1 yılDamdan düşen yanıma gelsin 😏😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri var aklinda ya da tek gevelik hatun pesinde
00 YorumlaHem cinsin ile takıl 🙈😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaskasiyla konusuyor olmasin