İnternet & Teknoloji Mesaj geldiği zaman önce bildirim panelinden mi bakarsınız? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Mesaj geldiği zaman önce bildirim panelinden mi bakarsınız? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m MekanınSahibiHande Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sadece birinden gelen mesaj bildirimini açık bırakıyordum bildirim paneline hemen düşüyordu 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben direk bakıyorum sitede bildirimlere yani çok varsa o zaman toplu şekilde açıp tek tek bakıyorum genelde 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Guru Yaş: 33 6 ay Evet ona göre hemen bakarım ya da sonraya bırakırım 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 744 cevap paylaştı. Ben hiçbir yerden bakmam çünkü bildirim panellerimde kapalı 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 37 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Yok ilk başta üstten bakarım kim diye 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 432 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 659 cevap paylaştı. Canim nasil isterse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sadece birinden gelen mesaj bildirimini açık bırakıyordum bildirim paneline hemen düşüyordu
Ben direk bakıyorum sitede bildirimlere yani çok varsa o zaman toplu şekilde açıp tek tek bakıyorum genelde
Evet ona göre hemen bakarım ya da sonraya bırakırım
Ben hiçbir yerden bakmam çünkü bildirim panellerimde kapalı
Evet 😂 şuanda da yaptım
Evet genellikle öyle yapıyorum
Yok önce bir tahmin ederim.
Hangi uygulamadan geldigine bağlı
Mesaj gelemez. Cünki off halde
Yok ilk başta üstten bakarım kim diye
Evet önce bildirim panelinden bakıyorum
Hepimiz öyleyiz anlaşılan 😂
Genelde bildirimlerim kapalı olur
Genelde mesajları bildirimden okurum.