İnternet & Teknoloji Ekran görüntüsü alınca bildirim gidiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ekran görüntüsü alınca bildirim gidiyor mu instagram hikayesini Ekran görüntüsü alınca bildirim gidiyor mu? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne alaka tabi ki hayır ama izinsiz almak suç kardeşim biliyorusn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fotoğraf değil söz falan yani Yorumla SoLiDeR +1 yıl bir şey olmaz korkma kim korkuttuysa çok anormal insanmış Yorumla
velatçoban Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ya ben oluyo diye biliyodum ama ablamla bir ara denendik bildirim gitmedi 0 1 Yorumla velatçoban +1 yıl Denendik denedik olucaktı Yorumla
bymasum32 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır instagram hikayelerini ekrana kaydetmek veya ss almaktan karşı tarafa bildirim gitmez 0 0 Yorumla
Yenibirisiyimben Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dm den alırsan gider ama normal hikayeden alırsan gitmez 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl hikaye paylaşımlarındaki ss almada bildirim gitmez 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Master Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı. Dm de bildirim gider, normal storyde gitmez. 0 0 Yorumla
__meyvesuyuuu Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Öyle bişi varda ablamla ben bittik 0 14 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl *Varsa Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Kim bilir ne haltlar karıştırıldı 😒 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Ya hahshhs neler neler Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bir düşüneyim dedim de hiç bir şey gelmedi aklıma. Durumun vahimliği iki katına çıktı. Kim bilir neler neler 😳 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Hahshsh sus sus Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bilmiyorum ki bir şey konuşayım 😂 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Hahshhs oda doğru Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Kızım biraz uslu durun ya 😌 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Yok be usluyuz biz Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl He canım tabi ne demezsin en uslu sizsiniz tabii 😂 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Ayy hep soruyu soran kişiyede bildirim gidiyor dövücek bizi Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Sen ona da bir çözüm bulursun 😂 Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Hshhshs yok bee Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl İnandım inandım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne alaka tabi ki hayır ama izinsiz almak suç kardeşim biliyorusn
fotoğraf değil söz falan yani
bir şey olmaz korkma kim korkuttuysa çok anormal insanmış
Ya ben oluyo diye biliyodum ama ablamla bir ara denendik bildirim gitmedi
Denendik denedik olucaktı
Hayır instagram hikayelerini ekrana kaydetmek veya ss almaktan karşı tarafa bildirim gitmez
Dm den alırsan gider ama normal hikayeden alırsan gitmez
hikaye paylaşımlarındaki ss almada bildirim gitmez
Dm de bildirim gider, normal storyde gitmez.
Öyle bişi varda ablamla ben bittik
*Varsa
Kim bilir ne haltlar karıştırıldı 😒
Ya hahshhs neler neler
Bir düşüneyim dedim de hiç bir şey gelmedi aklıma. Durumun vahimliği iki katına çıktı. Kim bilir neler neler 😳
Hahshsh sus sus
Bilmiyorum ki bir şey konuşayım 😂
Hahshhs oda doğru
Kızım biraz uslu durun ya 😌
Yok be usluyuz biz
He canım tabi ne demezsin en uslu sizsiniz tabii 😂
Ayy hep soruyu soran kişiyede bildirim gidiyor dövücek bizi
Sen ona da bir çözüm bulursun 😂
Hshhshs yok bee
İnandım inandım 😂
Umarım öyle bir şey yoktur :(
gidiyor bu kız seni seviyor diye