Günaydınlar... ☀️ Bildirimden okuyup düşünüp mü cevaplarsınız? Yoksa görür görmez direkt mesaja dönüş sağlar mısınız?

Günaydınlar... ☀️ Bildirimden okuyup düşünüp mü cevaplarsınız? Yoksa görür görmez direkt mesaja dönüş sağlar mısınız?
Evet, bildirimden bakarım ve eğer mesaj çok uzun değilse bildirimden cevap veririm.
Lakin en nefret ettiğim şey ise mesajları kısa kısa ve art arda gönderenlerdir. Bildirimden cevap vereceğim sırada yeni mesaj gelince tüm yazdıklarım siliniyor ve telefonu fırlatacak gibi oluyorum.
Mübarek dur bir cevap yazalım ama yok mesaj yağmuruna tutuyor adeta. Ne yazacaksan tek mesajda yaz gönder işte.
Hahaha bu ben. 😅
Rica ederim ✨🦋
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Mental ve ruhen önce veya sonra görüş yazma sıralamam değişkendir. Genellikle en sevmediklerime hızla cevap yazarak onları zihnimden uzaklaştırırım. En çok itina ile görüş yazmayı sevdiklerimi en sona bırakırım. Doğal olarak bildirimlerden bakar ve tercihimi yaparım. Tedbirli ve konforlu olmayı seviyorum.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Ne güzel bi cevap))
Bana ve sevgili arkadaşıma yaraşır 💝💝😌😌
🌸🦋
Çook teşekkür ediyorum 😍😍
Rica ederiimm 🦋🥰
Cevap
10Cevap
Mesajları çünkü daha az veya hiç yok
Bana çok mesaj gelmez. Zaten bildirimlerimde kapalı. Yani istesemde okuyamam.
Bildirimden okuyup cevap vermeyi unutan o kişi 😂😂
😄😄
Evet.. Benimle ilgiliyse dönüş yaparım, değilse okundu işaretle, soldan sağa fırlat.. 😄
Hayır bildirimlerim kapalı ekranada düşmüyor bazen gunler hatta 1 -2 hafta sonra döndüğüm bile oluyor
bildirimden okurum. cevap vereceğim bir mesaj ise girer cevap veririm. ok, tamam gibi sonlandırıcı bi mesajsa okundu olarak işaretler geçerim.
İşim yoksa dönüş yaparım ama varsa sonra yazarım genelde hep dönüş yaparım iyi kötü cevapsız bırakmam pek
Evet önce bildirim ekranından okuyorum dönüş yapmam gerekiyorsa yapıyorum
Bildirimden okur 2 saat sonra cevap atarım. Huy olmuş
mesaj gelirse önce onu okurum gerçi geldiği yokta
Görür görmez yazıyorum
Yılanlar oyle yapar, veya korkaklar
Genelde direkt cevap beririm
bildirimden okurum
Herkes öyle yapmıyor mu?
Görür görmez cevaplarım.
Evett
bildirimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?