AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Şifresini benimle paylaşırsa tabi ki kullanabilir neden olmasın 😌
Etmem abi ya o kadar da kıskançlığa gerek yok bence insan paranoyak olur öyle
Güveniyorsan sorun olmaz
Güven duymuyorsam ancak sorun ederim.
Böyle bir şeyi sorun etmek güvensizlik olur sorun etmem
Yoooo sorun değil benim için benimkisi de şifreli çünkü
Hayır sorun etmem. Olması gereken o zaten. Niye herkeste telefonuna bakabilme hakkı olsun.
Yani arkadaşı arasındaki muhabbet beni ilgilendirmez onun özeli o yüzden bilmemek daha iyi
Şifreli olması gerek zaten ben de kurcalamam öyle şeyleri
Sorun etmem şifre olmasını. Benim telefonda da var şifrem. Yine de eşimin şifresini bilmek isterdim.
Sorun olacak bir şey değil ben de şifre koyuyorum zaten
Karşılıklı şifremizi bildikten sonra sıkıntı olmaz
Hayır tabii ki sorun etmem sonuçta bu telefon başkalarının eline geçebilir
Eşim olmuşsa sorun etmem. Böyle seyleri sorun edecegım kısı eşim olmaz zaten
İstediği gibi kullanabilir sorun değil. Güvenmeseydim eşim olmazdı.
Şifre kullanabilir ama kullanırsa bilmesem sorun ederdim.
Evet güven benim için her şey ölçülü bı şekilde birbirimizin telefonuna bakabiliriz zaten korkusu olmayan sorun etmez böyle şeyleri..
şifre şart ama Şifreleri eşler bilmeli verilmiyorsa bu bir sorun
Benden şifreyi saklamadığı sürece sorun yok lakin saklarsa o skıntı çok büyük onun özeli ben olurum başkası değil.
Ben özür dilerim de. Bu soruya yazdıgınız cevaptan dolayı evli sandım. Ayrıca boş yapma bunlar ne kadar iğrelti cümleler
Sizden gizlisi olduğumu düsünüyorsajız neden eşiniz zaten ya da size telefonu vermşyorsa vs özeli vardır ailesiyle konusuyordur zaten sizi alakadar etmez onjn harici bir şey gizlemez zaten seven sevdigini hissettirir
Hayır problem etmem fakat şifreyi bilmem acil ve gerekli durumlar için önemlidir. Telefon kurcalamam ve telefonum kurcalanırsa sinirlenirim.
Benim telefonum da şifreli. O bana karışmasın, ben ona karışmayayim
Aynen abla sonra aldat dimi neyse boş şeylerle uğraşmaya devam did you understand me
@Mertışıkda ne ablası be 23 yaşındayım. Ne aldatması? Herkesin kendi özeli olabilir
Tamam 23 yaşındasın ben kaç yaşındayım acaba 19
Knkmı dicem abartma
@Mertışıkda aldatmak isteyen her turlu yol bulur. Gider yeni bir telefon numarası alır veyahut yüz yüze görüşür gibi. Telefonu kontrolle bir şey düzelmez. Aksine telefonu kontrol etmemek sana güveniyorum imajı çizer. Karşılıklı güven ortamı oluşur
Ben şahsen hiç bir kıza güvenmiyorum ve asla evlenmem bunun yüzünden ben nerden bilicem kimle konuşuyor nereye gidiyor hiç sevgilim bile olmadı işte ne güzel
Eğer Şifreyi Bende Biliyorsam Veya Benden Birşeyler Gizlemiyor telefona Dokunmamı Sorun etmiyorsa Bende Sorun Etmem herşeyii Birlikte Yaşayıp Şifre Bilmemek Çok Sacma
Pardon anlamadım, şifresini ben bilmeyecek miyim? 🤨 O şifreyi ben koyarım 😁
niye sorun ediyim kendi özeli olamaz mı bu ne biçim soru?
Kadın zaten bir hain ise dünden bellidir... Erkek görmek istemediği için görmez.
Hayır , onun telefonu beni ilgilendirmez. İstediği gibi kullanabilir
ben çok sorun ederim ne alaka şifre bencede yani.
Eşimin telefonunda da şifre var benimkinde de. Birbirimizin şifrelerinide biliriz ama ne eşim ne de ben telefonları kurcalamayız.
Şifre koyabilir de ben istediğimde vermezse sorun tamam özel hayat ama biseyler sakladığını düşünürüm ama zaten gidipte karıştırmam telefonunu
Ben kimseye güvenmem bu hayatta kaldı ki eşime bile çünkü en güvendiklerimiz vurur bizi şifre koysun tabikide ama bilim bende yani
Benim telefonum şifreli mesela ama eşim şifremi falan bilir bende kaldırırım zaten şifreyi gizli saklım olmaz
Şifreli olabilir her ikiside birbirinin şifresini bilmeli yalnız asıl sorun olarak eşin yanından telefonu saklmasi en büyük güven sorunu
Birbirimiz için değil ama telefonumuz kaybolursa falan diye şifre olmalı bence, birbirimizin şifresini de bilmeliyiz.
Evlenmişsem zaten güveniyorumdur, kullanması bişey degiştirmez
Bana verdiği sürece sorun yok ama abana vermez şifreli kullanırsa bir sorgularım.
4 sene evli kaldım Ne eski eşim benim şifremi biliyordu ne ben onunkini.. Bunu bilmeyi de istemedim. Açıkçası eşim beni aldatsa bile bunu öğrenmek istemem. Vicdanına bırakıyorum..
İlişkilerde güven çok önemli, eğer güveniyorsam hayır.
Ben şifreyi biliyorsam sıkıntı olmaz ama diğer türlü süphelenirim.
Eşim yok ama o benimkini bende onunkini bakabilirim
Telefonunda şifre olsun ama şifreyi bilmem lazım tabii ğer vermezse şifreyi o zaman İşler değişir
Şifreyi benden saklamak için koyuyorsa biraz sıkıntı ama ben de biliyorsam bir şey olmaz
Etmemde çok göze batarsa ürker falan paniklerse problem cıkartirim
Banane onun telefonundan onane benim telefonumdan kısa ve nettt
Gerektiğinde ve istediğimde telefonunu açıp bana verirse sorun yok
Bence edin evli olanlar eşler arasında gizli saklı olamaz
Mutlaka şifresinin olması lazım güvenlik için fakat bunu benimde bilmem gerek
Ben şifresini bildiğim sürece sorun etmezdim
O benim eşim şifre varsa demek ki bu haltlar karıştırıyor
O benim şifremi bilmeli ben onunkini bilmeliyim kullansın hem şifreli telefon kullanmak daha güvenli
Şifresini ben bildgm sürece sıkıntı yk
Etmem, çünki ben de şifre kullanıyorum.
Şifreyi bildiğim sürece sorun yok 😇
Parmak izim kayıtlı degilse bay
Eğer şifresini ben biliyorsam sorun etmem.
şifresini ben biliyorsam sorun değilde
Şifre olmamalı ya da şifreyi ben de bilmeliyim.
Hayır etmem tabi ki.. güven önemli..
Şifresini bileyim sorun yoh
Bunu sorun etmem şifresini bilirim