Ederim tabi ne alaka şifre?
Hayır, etmem beni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır ben sorun etmem yani benim şifrem yok zaten telefonumda çünkü benim için önemli bir şey yok içinde. çok sık kullanmıyorum zaten dışarı çıktığım zaman da telefonum her zaman yanımda kalır. ama eşim veya sevgilimin telefonun şifresi olabilir bu benim için sorun olmaz zaten şifreyi bana söyler. söylememesi tuhaf olacağı için de böyle bir durum ile zaten karşılaşmazdım ben büyük bir ihtimal. zaten birbirimizin her şeyini bilirdik şifreler uygulamalar.
Partnerim sıfatı ne olursa olsun şifre kullanabilir. Ben bu durumu üzerime alınmam. Yani şifreyi bana karşı koyması şeklinde değil genel olarak koyduğunu değerlendiririm. Hatta koymalı da. Sonuçta bankacılıktan kişisel verilere kadar tüm mahremimiz telefonlara sıkışmış durumda.
Şifresini biliyorsam sorun olmaz telefon demek özel hayat demek sonuçta bi yerde unutulur çalınır önlem almak iyidir evli değilim ama önlem için çift şifreyle kullanıyorum telefonumu
Cevap
68Cevap
Sorun etmem çünkü bu adamın hayatında sadece ben olmayacağım işi ailesi arkadaşları da olacak. İnsanlar artık özel hayata çok müdahale ediyor ve iş yerindeki arkadaşlarından normal arkadaşlarından saklamak için telefonunu haliyle şifre koymuş olabilir tabii ki sorun etmem.
Fakat şifresini benim bilmem gerekiyor sevmiyorum öyle eşler arasında sevgililer arasında gizli saklı şeyleri. Bu demek değil ki ben sürekli telefonunu kurcalayacağım ben bu durumu da sevmiyorum sürekli bir kontrol etmeyi artık kocam dediysem bazı şeylerden eminimdir. Hastalık var ölüm var kötü olumsuz durumlar var o an yanımda benim telefonum olmayabilir onun telefonuna ihtiyaç duymuş olabilirim bunun için şifreyi bilmem gerekiyor
İşine gelmeyenlerler özel alandan falandan bahsedecek. Kimse kusura bakmasın. Günümüzde ikili hatta beşli ne hayat yaşayan erkekler olduğu zamanda yaşıyoruz. İnternet ise cinsel niyetler için en hızlı ve çeşidi bol vasıta. Sosyal medya yüzünden boşananların sayısının bu kadar arttığı devirde ne alaka şifre mifre? Şifre koymak 'senden gizlim var' demektir. Normal kullanıldığında telefona şifre gerekmiyor zaten. Şifre varsa görmesini istemediğiniz içerik var demektir. ha odasının kapıını kitlemiş ha telefonu ne farkeder... Eşine açık olamayacaksa evlenmesin kimse...
Beni anlamayan, baskılayan, göz hapsine alan, sürekli telefonumu kurcalayan birisi varsa hayatımda tabii ki telefon şifremi bilmez, telefonum benim özelim, telefon şifremi hiç kimse bilmez, benim özel alanıma hiç kimsenin girmesini istemiyorum, eline alıp da canı istediği gibi resimlerime, rehberime öyle bakamaz, inanılmaz rahatsız olurum, kendimi kısıtlanmış hissederim, yanlış bir şeyler varsa zaten saklı kalmaz, ortaya çıkar. Benim sadakatimden şüphe duyuyorsa o, onun bileceği iş.
Ben kendim şifreli bir şekilde kullandığım için, o da öyle kullanabilir tabii, günlük nasıl bir şeyse telefon da öyledir, özeldir, kişiye özeldir, kişiye aittir, telefonunu şifresiz kullansa ne olacak ki, ben mütemadiyen karıştırmam ki, ihanet etmesinin önünü tıkayamam ki, ihanet eden bir yolunu bulur yine ihanet eder telefonu şifresiz olsa dahi.
Herkesin telefonunda güvenlik nedeniyle şifre var ve bu konuda tamamen özgür olmalıyız. Böyle ufak tefek şeylere güvenmeyecek kontrol gereği hissedecek biriyse ilişki düşünmem bile imkansız zaten. Aşılması gereken bir şeyler vardır ortada. Kimse telefonunun tamamen topluma açık olmasından hoşlanmaz. Sohbetlerini vs sergilemek istemez ki doğrusu budur. Ben de hoşlanmıyorum aynı şekilde kimseden bir gizlim saklım yok bu benim özelim sadece. Sınırlar önemli her ilişkiye lazım Türkiye'de bunu öğrenmesi gereken daha çok kişi var maalesef.
Benim annem babamın telefonunun şifresini bilir babam annemin telefonunun şifresini bilir birbirlerine sonsuz güvenirler bende ilişkim babamla annemin ilişkisi gibi olsun istiyorum biri olacaksa hayatımda ona gözüm kapalı guvenebileyim taki karşima çıkan bütün kızlar yalancı ya çok çatlak oluyorlar ya kibirli şöyle delikanlı bir kız çıkmadı koca samsunda karşıma bilemiyorum belki evlenmem ama evlenseydim ben eşime şifremi söylerdim onunda bana söylemesini beklerdim söylemezse ya beni aldatiyordur ya da çok gizli bir hatasını benden gizliyodur ama şu varki eşler arasında gizli saklı olmaz bunu bilirim gizlilik sadece yabancılar için kullandığımız metot hayat eşimize sınırlar koyamayız herşeyi bilmek zorundalar aynı şekilde bizde onların herşeyini bilmek zorundayız
Sorun etmem. Şifresini ben de biliyorsam neden sorun edeyim canım. Ola ki dışarıda düşürdü kaybetti şifre şart tabii...
Şifresini bana vermeyip köşe bucak sakliyorsa kusura bakmasın ama alırım o telefonu tuşlu telefona talim.
Şaka lan ben direkt boşuyorum böyle durumlarda...
Şifresini bilmem lazım.
Neden şifre koyuyor? Kime karşı koyuyor? Kimden koruyor özel hayatını? Valla o sakat iş. Benim kafam basmaz arkadaş. Ben o telefonu kontrol etmem. Ama canım isterse edebilirim. O da aynı şekilde... Eşler arasında ortak gizli yaşam vardır. Her eşin kendi gizli yaşamı olduğunu kabul etmiyorum.
Al benden de o kadar
Herkesin bir "özeli" olmali belki arkadaslarim özel olan resimlerini gönderecek yanliş anlaşilmasin hani arkadas arasinda olur ya ev Halini felan bende istemem onun şifresini bu yüzden onun basinin etini yemem kiskanclik ayri birsey bende kiskanc biriyimdir ama bazi seyler de amaan sen anladin iste 😂
@Akdamar07 ozman niye evleniyorki onla bunla gezsin konussun
şifre niye koyuyor kı? ben zaten masa ustune koysa almam. Benım telefonumundan kurcalanmasını sevmem. Istesın verırım yanı. Evlendıgınde kısılerın bellı bır cızgılerı olması lazım bırbırlerıne musaade ettıklerı. bu demek degıldır ıstedıgını yapsın. Demek ıstedıgım sey bazı seyler var kısıye ozel kalmalı evlense dahi.. özel alan ıhlalı teelfon kurcalanması
Benim bildiğim bir şifre ise zaten sürekli telefon karıştırma huyum yoktur bana da yapılsın istemem… Ama herhangi bir zamanda telefonunu elime alıp herşeye ulaşabileceğimi bilmek ona cok daha fazla güvenmemi sağlar. Bişey saklamadığından emin olurum. Güvenmiyorsan niye evleniyorsun diyenler olacaktır ama o işler öyle olmuyor. En iyi dediğin insanın bile şeytana uyması anlık bişey
Olaya bide bu gözle bakalim? Telefon kaybolsa ya da kalabalik bi aileden biriyse, coluk cocuk yegen filan telwfonu eline alsa oynasa, icindeki özel seyleri görse dahami iyi? Biz 5 sene evliydik yalan yok sadece üc kere telefonunu elime almistim, o da ben kendi sifremi unutup telefonu kitledim diye. Iliskiyi bir telefona bir sifreye bagliyorsaniz bi iliskinizi sorgulayin gözden gecirin derim
Benim sevgilimin telefonuna elimi sürersen kendi elimi alır kirarim sevdiğim kadının telefonunu asla kurcalamam asla elime verse geri ona veririm asla bakmam güvenirim asla elime almam asla şifre koyabilir telefonuna açıp telefonunu şifresini açıp al bak dese bakmam asla sevdiğim kadının özeline girmem ama o bakabilir benim telefonuma istiyorsa izin veririm
Sevgilim benim telefonuma baksa o an ayrılırdı birden fazla sosyal medya hesapları Bir çok kişi ile mesajlaşma diğer sevgilerimden gelen foto, video vs yanardım o yüzden telefonum şifreli ve asla şifremi vermem
Isim ver de yanlışlıkla denk düşmeyelim
Şurda sorun şu neden şifreli? ya da neden saklıyor? Saklamazsa, ya da şifresi olmazsa ne değişir? Telefonunun şifresini gizleyen, karısına bin takla atan adam NET ALDATIYORDUR. Yoksa neden gizlesin? Mal mı adam?
Şifresini benim bildigim sürece sorun olmaz. Aynı şekilde benim telefonumun şifresini de o bilir.
Şifreye de gerek yok aslında. Sevgilim olursa parmak izini eklerim girer çıkar.
Bunu ondan da beklerim
Herkesin özel hayatı kendine. Eşime güvenmeyeceksem o kişi benim eşim olamaz. Güven konusunda oldukça hassas biriyim, bir kez güven konusunda ters bir duruma düşersem biri hakkında, daha asla güvenmem, komple biter aramızdaki hukuk.
İçten içe bi sıkıntı ederim ama medeni bir insan olmam gerektiğini, herkesin özel alanları olması gerektiğini empati yaparak kendime anlatır sakinleştirir.
Şifresini bildiğim için sorun yok zaten şifreli kullanması daha iyi birinin eline geçerse falan daha güvenli ben eşime zaten gün içinde neler neler atıyorum şifre şart bizim için :D
Ederim.. Kimse sorun etmek istemez ama herkes bı zaman sonra kafasında kuruntuya başlar. En azından benim gibi aşırı kıskanç kişilere büyük sorun..
Şifresi olsun ama ben bileyim benimkinide o bilsin sorun yok 💞
Aradigim kafin ve yorum
Telefon başkalarının eline geçmesin kimse özelini görmesin diye şifre tabiki de koyabilir fakat Şifresini bana söyledikten sonra bunu yapabilir elbette 😃😃
Ben kendim etmem ama benimkinin şifresini alabilir benim için problem yok. Ama telefonu şifresizde koymam çünkü dışarda başkasınında eline geçebilir.
Şifreyi ben biliyorsam sıkıntı yok.. Ben bilmiyorsam ve bana söylemiyorsa ozaman yıkarım ortalığı..
Hayır etmem elime alıp bile karistirmam guvenmiyorsam birlikte olmam. Guveniyorsam da ilişkimi sürekli kontrole tabi edip kendimi yormam
Şifresi var ama ben biliyorum. Gerek yok o kadar gizeme. Girip kurcalamam ama olsun ben istediğimde girebilmeliyim.
İsterse şifre koymasın bakmam ki.
İşim olmaz.
bir şey saklıyorsa zaten elbet çıkar ortaya.
Boş işler benim gözümde.
Tabi ki sorun etmem. Özel hayatı olmalı herkesin sonuçta. Onunla ilgili her şeyi bilmek zorunda değilim ki
Sifreli kullansin bi zahmet. Disarida birisi açar uygunsuz fotolar falan görürse daha fena xhxjdjd
Kişisel alanına saygı duyarım sorun etmem. Güvenmiyorsam zaten şifreden çok daha önce gelen şeyler var.
Şifre olmalı bence dışarıdaki etkenlere karşı fakat eşim olursa bilecek zaten saklayacağım bir şey olmaz ondan gizlim olmaz
Yoo etmem şifreleri bildiğim sürece. Gerekli şifre ya, bankacılık işlemleri için vs emniyet şart. Telefon herşeyimiz
Alıp kurcalayacak türden biri değilim ama şifre koymuş olduğunu bilmek gizem çağrıştırır hoş karşılamam
Benim için daha iyi olur daha güvenli olur telefonu..
Kimsenin telefonun da gözüm yoktur.
Ben sadece kendi telefonumla ilgilenirim.
Şifresini bende biliyorsam hiç sorun etmem 😅 bakmaktan değil yani özellikle saklarsa o zaman çok huysuzluk yaparım hırçınlaşırım 🤦♀️🥺
Şifreyi sorun etmem fakat o şifreyide bilmek isterim. Hayatta her şey olabilir. Onu da grantiye almak gerek.
Etmiyorum. Bilmiyorum, sormuyorum çünkü benim ablamlarla dahi konuştuklarımı bilsin istemem. Herkesin bir alanı olmalı.
Şifresini bildiğim sürece kullanabilir. Bilemeyeceksem şifre koyamaz. Çünkü şifresi söylenmeyen telefonda çok düzenbazlıklar dönüyor.
Etmem. Ben dışında kurcalamak isteyen olabilir boş gördüğünde ya da çalınırsa içerideki bilgilere şifrelere erişilsin istemeyiz.
Tabii şifreli olabilir ama ben bilecem o şifreyi
Dışarda kaybolma riskibe karşı şifre var telefonlarimizda o benim sifremi bilir bende onun şifresini bilirim ama birbirimizin telefonunu karıştırmayız
Ben şifresini biliyorsam istediğim zaman bakabileceksem sorun olmaz.
Şifresini söylemezse o zaman sorun olur işte kdjfkd
hepsini geçtim 11 tane banka var içinde, şifresiz asla bırakmam onuda geçtim birinin telefonuna kontrol için bakmak kadar saygısızca bişey yok, şüphelendiğin bişey yoksa tabiki
Çok önemsemem ben telefonuma zaten şifre koymam koysam da koymasamda hayatımdaki kişi karıştırabilir ben karıştırmam sevmem çünkü. Bir halt yiyorsa zaten er ya da geç ortaya çıkar en nihayetinde ben bir şey kaybetmemiş olurum
şifreliyse de şifreyi bilmem lazım kocam sonuçta be
Hangi güven önemliydi
önemli ama benim eşim sonuçta benden gizlisi olmamalı benim şifremi de o bilir bunun lafını yapıyorsa zaten şüphelenir insan
Peki eşin burada oldugunu biliyor mu bence bilmiyor. Sende gizli şeyler yapıyorsun☺️
eşim yok olsa da burada bana yakışmayacak şeyler yapmıyorum bu platformu bozanlar da uzak dursunlar ayrıca eşim olsa da böyle sizin gibi sığ olmaz zaten :)
Canım bunun sığlıkla ne alakası var. Burdaki evli karın profilinin %95 gizli. Bunu konusarak tecrübe edindim. Birini tanımadan sığ demek çok yanlış oldu
Ayrıca bende evli değilim zaten telefonum da şifre yok
siz de beni tanımadan evli olduğum kanısına vardınız boş yapmayınız
sizin evli olup olmamanız ya da telefonunuzda şifre olup olmaması inanın ki gram umrumda değil
Ben yoruma verdiğiniz cevaptan dolayı sizi evli sandım. Ama boş yapmayın gibi cümleler hiç hoş değil. Ben sığ değilim ama siz belli ki seviyesiz ve saygısca konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. İyi geceler
öncelikle ima ettiğiniz şeye bakın ona göre konuşun ondan önce saygısızca hiçbir sözde bulunmadım. Önce kendi ima ettiğiniz şeylere bakıp sonra benim size olan konuşmama bakın 🙄
Ben sığ, boş yapma gibi küçümseyici cümleler kullanmadım. Cevabınıza soruyla cevp verdim. Tartışmayı seven bir i değilim. Karşımdaki bir kadın. Özür dilerim diyip kapatmak isterim konuyu. Güzel muhabbet edebiliceksek konusmak isterdim. Rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim
orada bir ima olduğu apaçık ortada ben canım değilim teşekkürler
Ok. Haklısın
Şifreli kullanabilir, zaten olması gereken de bu. Herkesin bir özeli olmalı..
Bende biliyorsam sorun yok Oda Benim sifremi bilirse Sorun Yok
Şifresi Kartal hemen öğrenir istediği zaman açıp bakabilir- di olsaydı. Nasip
Hayır etmem kendi tlf nu niyeti olan her türlü istediğini yapar
Şifreli kullansın zaten ben sorun etmem, şifreyi zaten bilirim ben
Şifresini ben biliyorsam sorun değil. iş yerinde okulda ortamda şifreli olması iyidir.
ikimizde birbirimizin şifresini bilmeliyiz ama karıştırmayacapımızdan da emin olmalıyız
Benim eski sevgilim, şifreyi bırak, telefonuna dokundurmuyordu bile ne diyorsun 🤣
Kesinlikle ederim hayırdır ne oluyor şifre falan gizli saklı ne var diye sorarım
Çalınmaya karşı bilgileri kurtarmaya, vb olabilir
Şifreli ama benim ismim şifresi ve ben bakabiliyorum nişanlıma şuanlık sıkıntı yok
Telefonlarımizda şifre yok ama bu telefonlarımızı kurcaladigimiz anlamına gelmiyor
Yo şifre olması gerekir Zaten her birimizin
Hayır sorun etmem ama şifresini bilmek isterim. Karıştıracak değilim sonuçta.
Şifreyi ben bildikten sonra isterse özel kodlama ile korusun karışmam.. 😏
Biliyorsam sorun değil yoksa hack perilerim gelebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Bir Kişinin Eşinin Telefonunu Şifreli Kullanması Sorun Mu?