- Kablosuz kulaklık , Marka olarak yazar misiniz ve sebebi ne?
- Kulagin içi olmayacak dışarı sapı çıkacak şekilde önerilerinizi yazar mısınız.

Ürünün linki :

Ürünün linki :
Kablosuz kulaklık konusunda birçok marka mevcut olduğundan, burada yalnızca birkaç örnek verebilirim.
Apple AirPods - Apple'ın kablosuz kulaklığı, kullanıcılar tarafından yüksek kalitesi, kullanım kolaylığı ve uyumluluğu nedeniyle tercih ediliyor.
Samsung Galaxy Buds - Samsung'un kablosuz kulaklığı, yüksek ses kalitesi, rahat tasarımı ve kullanım kolaylığı nedeniyle tercih ediliyor.
Sony WH-1000XM4 - Sony'nin kablosuz kulaklığı, yüksek kaliteli ses, gürültü önleme teknolojisi, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor.
Bose QuietComfort Earbuds - Bose'un kablosuz kulaklığı, yüksek ses kalitesi, gürültü önleme teknolojisi ve rahat kullanımı nedeniyle tercih ediliyor.
Marka tercihi, kişisel tercihler, kullanım amaçları, bütçe gibi birçok faktöre bağlıdır.
Şimdi tabii bütçe bütçe ayrılıyor piyasasına az çok biliyorum Bu kulaklıkların bin ila 3000 TL arasında gidip geliyor özellikle şu bose olan harika bir kulaklık 7000 TL o yanlış hatırlamıyorsam.
Benim alacağım kulaklık evde çok fazla bir şey değil yani en fazla 400 TL falan verebilirim kulaklığı hani 7.000 TL bir kulaklığı vereceğim ya hani atıyorum 6600 TL gider bir hisse senedi falan başka bir yere yatırım yaparım daha iyi.
400 TL ayırdım kulaklık için
Listende ki Lenovo güzel kulaklık. Tabi güzellik var güzellik var. Paraya göre her zaman değişir.
https://www. trendyol. com/qcy/t20-ailypods-bluetooth-5-3-tws-beyaz-kablosuz-kulaklik-qcy-turkiye-garantili-p-329757469? boutiqueId=61&merchantId=110994&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:pla_performance_max_test&gclid=CjwKCAjwo7iiBhAEEiwAsIxQEVCevkQ5jVt7QyJQDeUboSEzd92OKIeyknRbFqmRSzV-JnDc1ftrnxoC6zEQAvD_BwE
Bu kulaklığı önerebilirim kullandığım ve sonrasında rica ile benden çalınan bir kulaklık 😅
Bunun adını yazar mısın link sıkıntılı
Güzel ürüne benziyorm. Bu Anc dediğim yani aktif gürültü engelleme Bu kulağımızı koruma amaçlı mı yoksa bu gürültüyü dışa mı vermiyor Yani biz yüksek sesli müzik dinleyince dışarı mı duyulmuyor?
Bu üründe pasif gürültü engelleme var ama aktif gürültü engelleme diye bir şey yok şimdi bu tam olarak ne işe yarıyor sesi yüksek sesle dışarı ses verip vermememi yoksa kulağı koruma amaçlı bir şey mi
Dışarı ses verirler. Pasif gürültü engelleme ortam dışarı sesini kpnuşurken karşı tarafa vermez.
Aktif gürültü engelleme olsa dışarda ki sesi sana vermez, keser.
Lakin içerde ki sesi dışarı taşırma kaçırma durumu tamamen yalıtımdan kaynaklanıyor. Bu kafaüsti kulakşıkta daha iyi oşurken kulak içinde ucu silikonsuz kulaklıklar bu konuda çok da başarılı değiller.
Şimdi internetten baktım da bence anc çokta iyi değil. Düşünsene dışarıdaki hiçbir sesi duyamıyorsun Bu biraz absürt geliyor bana çünkü direkt bağlantıyı kesiyor ya bilmiyorum yani kulaklıktan bir şey dinlerken zaten müzik sesi tamam kulağımıza geliyor ama ya düşünsene farklı bir şey olur yolda gidiyorsun birisi seni ikaz eder duymazsın başına bir şey gelir falan.
Yani dışarıyla da bağlantıyı kesmemek lazım ama tabii bir yere oturursun dışarıdaki adam beni rahatsız etmesin dersin o ayri mevzu
Ben ürünü çok başarılı buldum çok güzel.
Peki sen şu lenovo'nun ürünleri hakkında ne düşünüyorsun? Bu yorumlarına baktım lenovanın trendyol'da kulaklık 270 TL falan yorumlar berbat aynı ürün hepsiburada'da var ama orada bir tane kötü yorum yok neredeyse çoğu yorum iyi yönde.
Şimdi aynı ürünün bir yerde övülmesi diğer tarafta gömülmesi şüphe uyandırıcı?
Ya bot bastı yiyorum olanlar ya da tedarikçi farklı bir ürün kullanıyor farklı bir kalitede bir ürün getiriyor mesela a kaliteli Lenovo kulaklık getiriyorsun sen ben c kalite getiriyorum benimki kalitesiz seninki kaliteli gibi senin fikrin nedir bu konuda
Dediğin doğrı ama lojistik kargolama satıcı satıcı değişkenlik gösterir zaten. Önemli olan satıcısı. Mesela satıcısı Hepsiburada kendisi ise kesin al. Direkt doğrudan kendisi distribütör oluyor çakma b c kalite ürün olmaz. Trendyolda ise satıcısı trendyol olsun. Veya satıcısı lenovo kendisi olsun.
Anc zaten yolda yürürken tehlikeli, kafağsti modellerde tuşu oluyor açıyorsun o zaman aktif oluyor istediğin an. Mesela ben metro da otobüs de uçak da aktif ediyorum efsane oluyot. Yürürken gereksiz. ENC ise gereklilik zaten. Bütçeyi çok aşmaya gerek yok kulaklık için gereksiz bence lenovo ya da attığımı alabilirsin çok kasma. Kendini.
Bu 50 ayarlayabiliyorum dediğiniz hangi kulaklıkta yani hangi kulaklıkta var o özellik bu bahsettiğiniz t20'de var mı Yani bu özellikten bahsederken t20'den mi bahsettiniz yoksa başka bir kulaklıktan mi
Karar tamamen senin şu an t20 de güzel cihaz lenovo da ikisi de ortalama aynı fiyat. Sana kalmış
Elle ayarlanan aliexpress den aldığım kafaüstü kulaklık. Bluedio t5 modeliydi şu an t7 mi t8 mi ne var çok aşırı iyi kulaklıklar. Kafana taktın mı dışarıda savaş olsa duymazsın Anc çalıştığı anda 😂
Cevap
1Cevap
Bende alıcam airpods 2 öneririm
Al demesi kolay da pahalı be 😬 ya aslında ben 400 TL'ye kadar bir şey bakıyorum çünkü ya kulaklığı o kadar çok para veremeyeceğim çünkü düşüyor bir şeyler oluyor �nsanı canı acıyor ya böyle 1000 TL 1.500 TL'ye kadar da çıkasım yok açıkçası hani çıksam çıkar mıyım çıkarım ama gerek yok.
7000 TL'ye de kulaklık var mesela harika bir ürün ama ne gerek var değil mi.
Tabii herkes kendine göre
Abi ömürlük böyle cihazlar en kötü 5-6 sene götürecek şeye tabiki 2-3 bin gözden çıkarcan yoksa git bloutoth kulaklk 300 tlyede var ama sağlam alcaksın tam alcaksın ben orta segment alıcam ha durumum iyi olur daha iyisinden alırım ama iyinin ortasını alıcaksın eğer ilerleyen zamanda pişman olmak istemiyorsan
Benim bahsettiğim olay o değil Bak mesela ben şamil'in bir tane kulaklığı vardı bundan 3 sene önce almıştım 350 TL falan vermiştim ama o zaman 350 TL iyi paraydı yani öyle düşün şimdi dedim 1.000 lirası gibi düşün gittim verdim aldım hani ya aksaklıklar olabiliyor kulağında takıyorsun düşebiliyor anlatabiliyor muyum düşüncede Senin canın yanıyor yani o yüzden ben bu tip ürünleri pek fazla para bağlanmayı sevmiyorum özelliği olsun ses kalitelisi olsun bas olsun falan beni götürür sıkıntı yok
Sony
Sony ürünleri hakkında iyi yorumlar duydum
Sony den şaşma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?