Sizin önerileriniz nedir?

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum çok ünlü bir hastanenin özel tıp merkezinde çalışıyorum bana başta söyledikleri ile şu an gördüklerim bir değil mesela ben daha 1.5 ay olmadı çalışıyorum daha deneme aşamasındayım iki ay deneme süresi var nöbet sistemleri var kalan arkadaşlarımdan gördüğüm şu şekilde pazar günü 08:00’da geliyorlar gece 24.00kadar veznede çalışıyorlar ve bu nöbeti de tek tutuyorlar bu arada acil doktoru ve hemşire var seninle birlikte o nöbet bittikten sonra ertesi gün akşam 18.00 geliyorsun gece 24.00 kadar pazartesiden cumayı kadar bu şekilde devam ediyorsun cumartesi günü tekrardan sabah 8.00 gelip 24.00 çıkıyorsun böyle nöbetin bitiyor senden bu arada sabah 08:00’da başlayan mesa ime de 7:50’de orada olmamı istiyorlar iki tane danışman vardı biri ayrıldı yerine şu an eleman almıyolar hastanelerde biliyorsunuz ki cumartesi günleri erken olur genelde çıkış nöbet tuttuğumuz yetmiyormuş gibi nöbet haftası bende değil ise cumartesi günü 14.00 çıkmam gereken iş yerinden 16.00çıkacakmışım ve hastalara aşı yapılıyor ya bebeklere danışman olmadığında onun takibini de ben yapıp sisteme girişini yapacakmışım danışmanlık yapacağım yani santralleri yok telefonlar susmuyor önünde işlem varken dış hat arıyor hemşire oradan bir şey söylüyor dün kafayı yedim her şeyi vezne yapıyor orada ya siz olsaydınız napardınız tek artışı evime 10 dakika yürüme mesafesi başka hiçbir artışı yok ne yapmalıyım?
Sizin önerileriniz nedir?