Yeme & İçme Hangi balı almaliyim önerileriniz? kübra1276 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hangi bal en yüksek kaloriye sahip sütle içeceğim gece yatmadan önce de önerileriniz neler?1- kestane balı2 çam balı3-çiçek balı Hangi balı almaliyim önerileriniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Norveç somonu gadası 0 3 Yorumla kübra1276 +1 yıl Zifir balı buldum gerek kalmadı cam ağacı ile alakası yok yani boşuna düşünme 🙏 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aynen ya düşünüp yataklara düştüm 🤔 Yorumla kübra1276 +1 yıl Fazla düşünme somun sosu kökünden buldum bı markette jilet yere düştü ama sen düşünme 🍁🙏 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çam balı 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarKarakovan balı bulabilirseniz daha iyi olur sizin için 0 0 Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kestaneyi çok severimmm 0 1 Yorumla kübra1276 +1 yıl Çam balı ki kestane balı mi o zaman kalori olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Norveç somonu gadası
Zifir balı buldum gerek kalmadı cam ağacı ile alakası yok yani boşuna düşünme 🙏
Aynen ya düşünüp yataklara düştüm 🤔
Fazla düşünme somun sosu kökünden buldum bı markette jilet yere düştü ama sen düşünme 🍁🙏
Çam balı
Merhabalar
Karakovan balı bulabilirseniz daha iyi olur sizin için
Kestaneyi çok severimmm
Çam balı ki kestane balı mi o zaman kalori olarak
Ķarakovan en iyisi diye biliyorum
Kestane ağır olur, süt için çiçek balı iyidir.
çiçek en güzeli
Çam bali