merhaba. bir shopier dükkanım var ve bunu instagram mağazacılığa bağlamak istiyorum. yani yalnızca profil biyografisindeki “internet sitesi“ kısmındaki mağaza linki değil; instagram üzerinden ürün katalogu incelenebilsin istiyorum. dükkanımın instagram sayfasından da onay alındı e-mağaza için. ancak dükkana ait shopier linkini kabul etmiyor çünkü 𝐛𝐮 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐤𝐮𝐥𝐥𝐚𝐧𝛊𝐥𝛊𝐲𝐨𝐫 hatası veriyor. instagrama üç hafta önce bildirdim ancak dönüş alamadım. aklıma bir soru takıldı; acaba shopier linkini mağazacılık için kabul etmiyor olabilir mi? shopier dükkanları instagram mağazacılık kuramıyor olabilir mi? sorun shopier ile alakalı mı? bilgisi olan, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. ramazan bayramı mübarek olsun. iyi günler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zannetmiyorum öyle bir engel olsun. Dükkanın linkini değiştirebiliyor musun? Belki bir yerde yanlışlıkla tanımlanmıştır mevcut link, o yüzden hata veriyordur.
Facebook Türkiye'de tanıdığın yoksa açılan ticket'lara dönüş almak çok zor maalesef :/
11 Yorumla- +1 yıl
hayır linki değiştiremiyorum...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Instagram mağaza bağlantılarında bazı kısıtlamalar ve gereklilikler bulunmaktadır. Bu nedenle sorununuzu çözmek için şu adımları takip edebilirsiniz:
Instagram hesabınızı Facebook sayfanıza bağlayın ve Facebook sayfanızda dükkan özelliğini etkinleştirin.
Shopier dükkanınızda ürün kataloğunuzu oluşturun ve Facebook dükkanınıza entegre edin.
Instagram hesabınızda Ayarlar > İşletme > Alışveriş > Başla adımlarını takip ederek Instagram mağaza özelliğini etkinleştirin ve Facebook dükkanınızı bağlayın.
Eğer bu adımları takip etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, Shopier destek ekibi ile iletişime geçerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Başka bir seçenek ise Instagram Destek ekibiyle tekrar iletişime geçmek olabilir. İyi günler dilerim.11 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılNe satıyosun
13 Yorumla- +1 yıl
iyi durumda, bazısı antika sayılabilecek ikinci-el ürünler. aslında amacım ticarete atılmak değil. bir arkadaşımın dükkanının moderatörlüğünü yapmaya başladıktan sonra hoşuma gitti sosyal medyayla uğraşmak. ilk satışımı yaptıktan sonra müşterimin olumlu yorumu da beni motive etti. şu an yüklenmeyi bekleyen birkaç ürünüm daha var ancak biraz rahatsızım, bayramdan sonra kısmet olur umarım. @ dirinedukkan ziyaret etmek isteyen olursa inceleyebilirler.
- +1 yıl
Yaaa ne güzel umarım işlerin güzel gider şu an imkanım yok ama ileride bakabilirim 🥰
- +1 yıl
teşekkür ederim 💕 dükkan ismini incelemek isteyenler için bırakmıştım. iyi dileklerin büyük destek.
+1 yılGuncelleme bak
10 Yorumla
+1 yılYardım edin bilenler
10 Yorumla
+1 yılEee ben mi bahlayim
02 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
Eeee ben mi baglayim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı