Arkadaşım işini internete taşıdı fakat sonuç hüsran oldu hiç kimse girmedi sormadı
reklamını verdi ama sonuç değişmedi
fiyatlar uygun halı tercihleri tamamen müşteriye bağlı
lakin talep görmedi
O yüzden internet işini şimdilik rafa kaldırdı onlar mağazalarına yoğunlaştılar
sizce sorun neydi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu durumun onlarca sebebi olabilir. En genel yanılgı reklam verdim hemen bir anda satışlar patlasın mantığıdır. Ne yazık ki öyle olmuyor.
Birincisi reklamı nerden, nasıl ve hangi bütçeler ile çıktığı önemli. Reklamı tek başına yayınlamak yeterli olmaz, reklamı yayınladığın hedef kitlen, hedef konum, reklamı yayınladığın platformlar ve en önemlisi reklam bütçen ve uyguladığın kampanyalar çok çok önemlidir.
İkinci nokta firmaların tek başına kendi e-ticaret sitesi üzerinden satış yapması rekabetçi piyasalarda çok zor çünkü ürün satın alacak tüketiciler ürünü satın aldıkları yeri /platformu da güvenilir bulmak istiyor. Bu yüzden de mutlaka hepsiburada , trendyol vb platformlarda da mağazalarını açıyorlar. Markanıza ait e ticaret sitesi çok güvenilir ve profesyonel tasarlanmış olsa bile tüketicilerin ilk tercihi bu alışveriş siteleri üzerinden alışveriş yapmak oluyor.
Üçüncü nokta sabır, sabır yine sabır dediğim gibi ürün gamınız zaten çok çeşitli değil o yüzden orta uzun vade hedefi koyup hareket etmeleri gerekir.
Sonuç olarak satışını yaptıkları ürünleri kendi eticaret siteleri haricinde diğer alışveriş platformlarına da mağaza açıp satış yapmaları gerekir.
Buyumek kolay olmuyo televizyona falan aslinda reklam verme sansi olsa