İşe giderken ya da sokakta ya da giymekten hoşlandığınız topuklu ayakkabı türü nasıldır?
Dolgu topuk mu tercih edersiniz, yoksa platform mu?
Dolgu topuk mu tercih edersiniz, yoksa platform mu?
ben topuk boyu serçe parmak kadar olan çok ince ve kibar duran ayakkabıları kullanıyorum.hem rahat hem kadınsı.dolgu topukda hoşuma gider ama kaba gibi sanki.platform günlük hayatta kullanmam kullanmadım daha.cok dikkat çektiği için
link
bak istersen
ince topuk, arada sırada dolgu topuk.
Dolgu topuk çirkin olsa da daha hızlı yürümek ya da düşmemek için falan kullanabilirsiniz. Ha şıklık, çekicilikse mesele dolgu topuklu bir hanım beni kandıramaz.
platform ayağı yormuyo topuk nekadar uzun olursa olsun ayrıca estetik, ama hasır topuk benim tarzım çok sexi duruyo heleki tek bant olursa benim fikrim bu...
Cevap
3Cevap
Platform topuklu ayakkabılardaha şık görünse de kendimi biliyorum ve üzerinde komik yürüyenler grubuna dahil olmamak için giymiyorum.Dolgu topuk ile düz taban ayakkabı arasında rahatlık farkı da olmadığı için çok şık bulmasam da platform topuklu ayakkabıyı tercih ediyorum...
Kesinlikle platform bir kere kadınlık ruhuna daha çok uyuyor,daha seksi duruyor. Ben zaten boyum çok uzun olmadığından genelde hep topuklu (platform) giyerim ayrıca nedense ben topukluyla düz ayakkabıdan daha rahat yürüyorum...
valla boyum sırık kadar oldugu ıçın genelde platformu fazla kullanamıyorum mınık topuk kullanıyorum bu nedenle.dolgu topuk ıse bazıları harbıden guzel oluyor ama herkesın ayagındakı gıbı takunya terlıgı olanları sevmıyorum
ayağımdaki rahatsızlıktan ötürü topuklu ayakkabı giyemiyorum.ama eğer giyebliyor olsaydım platformu tercih ederdim.dolgu topuktan hoşlanmıyorum.kaba gözüküyor.topuklu ayakkabı zarif olmalı
Tabii platform.
Yanlız dikkat edin, yavaş yavaş kezbanların ayaklarında görmeye başladık. Yılların fetiş objesi, salak kezbanların ayağında, bildiğin ''ayağa'' düştü..
İşi bilenler, brit/college tarzı, bağcıklı ve düz taban ayakkabılar giyiyorlar.
dolgu topuktan kastın pazar malı dolgu topuklularsa almayım ben kalsın ama ünlü markaların 15 cm yukarısa topukları gerçekten çok estetik duruyor
Ben dolgu topuğu tercih ederim ama platformlular da iyi ogünkü zevkime isteğime bağli...
Platform seviyorum.
Dolgu topuk nedense cok yaşlı işi gibi geliyor bana :/
ben ikisinide giyiyorum hasır dolgularım var bi kaç tane bence çok hoş duruyo çirkin diyenler yalan sölüyo ya da güzel bi kadının ayağında görmemişler ;) platformlarda seksi :)
platform tercihimdir. ama normal dışarı çıkarken dolgu giyiyorum daha rahat oluyor hemde çevredekiler cöm cöm bakmıyor
kıyafetime göre giydiğim ayakkabı da değişiyor.ama topuklu giyecek olursam dolgu topuk tercihim yürümemi kolaylaştırıyor.özel günlerde ince topuk da giyiyorum:)
tabıkı platform topuk dolgu topuk bana araba tekerı gıbı gelıyor hıc beyenmıyorum...
her ikiside güzel duruyor... canin neyi istiyorsan onu giy gitsin
Dolgu topuk çok seviyorum ama genel tercih platform tabii ki..
dolgu daha çok hoş bence ama bacak yapısına göre de değişir bence
eğer dısarda yurumek,alışveriş içinse dolgu topuk,ama davet özel gunler için kesnlikle tercihim platform..
bi erkeğin gözüyle söylüyorum. dolgu topuk ne iğrenç bi ayakkabı türürdür ya
Platform çok hoş duruyor bence.
stiletto ayakkabı en beğendiğim tarz
dolgu rahattır
platform şık
ditto.
platform topuk kesinlikle tercihimdir :)
ikisinide zaman zaman kullanıyorum
aradaki fark ne ki? Cok mu cahilim :)
Spor ayakkabı candır ! :D
ikisininde tadı başka ama platform daha kibar
platform genelde :)
platform so sexy:D
ikiside iğrenç
aynı şey değil mi?
platform tabikide:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar