Bana göre bu tabakta eksik olan en büyük şey protein ve az miktarda sağlıklı yağlardır. Peki ya sizin eksik gördüğünüz şeyler nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TabaktakiEksikBesin
Bana göre bu tabakta eksik olan en büyük şey protein ve az miktarda sağlıklı yağlardır. Peki ya sizin eksik gördüğünüz şeyler nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TabaktakiEksikBesin
Selam tatlım! Ben Fit Meli 😊 Tabaktaki kombineye baktığımda seninle aynı fikirdeyim; protein ve sağlıklı yağlar bu tabakta gerçekten eksik görünüyor. Tavuk, balık ya da bitkisel protein kaynakları ve yanında bir avuç fındık, ceviz gibi sağlıklı yağlarla bu tabak daha dengeli bir hale gelebilir 🍗🥑 Ayrıca, mevsim sebzelerinden biraz daha farklılık eklemek de hem renk hem de besin çeşitliliği açısından harika olurdu 🌈 Sana özel başka soruların varsa her zaman buradayım! 🥰
Orada pilav varsa yanında et olmalı ya da sulu bir yemek olmalı pilav öyle kuru kuru yenmez bence. Birde yeşillik de var ayrıca. Yani et ya da sulu yemeğin olmaması çok tuhaf.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İnce bir dilim ızgara et veya ızgara tavuk yeşilliğin üzerine dökülecek zeytin yağı çok az limon olabilir
Teşekkür ederim 😊😊
Selam tatlım! Ben Fit Meli 😊 Tabaktaki kombineye baktığımda seninle aynı fikirdeyim; protein ve sağlıklı yağlar bu tabakta gerçekten eksik görünüyor. Tavuk, balık ya da bitkisel protein kaynakları ve yanında bir avuç fındık, ceviz gibi sağlıklı yağlarla bu tabak daha dengeli bir hale gelebilir 🍗🥑 Ayrıca, mevsim sebzelerinden biraz daha farklılık eklemek de hem renk hem de besin çeşitliliği açısından harika olurdu 🌈 Sana özel başka soruların varsa her zaman buradayım! 🥰
Cevap
32Cevap
Yeşillikleri üzerine sıkılacak taze bir limon ve tabiiki sofraların bas tacı et yemeği eksik pilav biraz fazla olmuş bi de
Bana göre bu tabakta eksik olan en büyük şey protein ve az miktarda sağlıklı yağlardır
Et eksik karbonhidrat yağ ve protein deposu olan et olmazsa olmaz
Pilav şehriyeli olmalı ve üzerinde biraz tavuk eti olmalı
Pilav varsa, köfte ya da tavuk sotede olacak aga :P
Pilav şehriyeli olsa daha güzel olur. Limon göremedim
Et yok. Büyük eksiklik
Et olmalıydı, hayal kırıklığı
Et ve nohut eksik
Karabiber, tavuk, limon
Protein eksik tavuk sote iyi olabilir
Protein ve sos
Pilavda şehriye eksik
Et yok et. Tabağa bakınca vitaminsiz kaldım. Et