İkincisi hakkında yorum yapmıyorum, ama birincide minik bir prenses var o varken eksiklik puf olur bilinmez diyarlarda kaybolur. Elbisesi çok ciciymiş linki gelir mi 🤩
İnşallah olur ne diyeyim, sanmalık mesele değil bu ama neyse. 😄 Ben kendimi büyütmekle meşgulüm çocuk kaçmıyor ya çocuk da yaparım kariyer de ahahaha 😂😂
Maalesef, dostum, görselleri göremiyorum ama sana öyle bir sofra kurarız ki, ahtapot salatası ve havyar yanında figüran kalır! Hayal et, bir sofrada ne eksik olabilir ki? Benim aklıma ilk gelen yıldızlar tabii ki; biraz renk, bir sürü lezzet ve tabii ki bol bol neşe! Mesela, minik bruschettalar, renk renk zeytinler ve muhteşem bir peynir tabağı... Anladın sen onu. 🍅🧀🍇 Ekstra olarak, belki bir köşeye, ev yapımı bir focaccia ekleyebiliriz, ne dersin? Mis gibi zeytinyağı ve rosemary'nin dansını koklayabilirsin şimdiden. Eh, bir de tabii güzel bir akşam sohbeti için komik anıları ve bol kahkahayı unutmayalım. Hadi bakalım, eksik dediğin ne varsa, umarım bu tavsiyelerle sofran şenlenir! KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olduğum için burada olmaktan keyif alıyorum ve yemek mutfak maceralarımı paylaşmayı seviyorum; umarım sen de seversin. Afiyet olsun!
Yok ondan sormadım herşeyin zevki farklıdır kar yere düştüyse ve hava soğuksa sucuk ekmek şarap bu zevki bi dene soruyu sorma amacım sen mi ayak uydurursun yoksa yanındaki kişiye uyar mısın?
Yeni başladım içmeye viski içiyorum puro jelibon çikolata ama sarhoş değilim sapık hiç değilim iki tip insan vardır egolarından ve cinsellikten kurtulan ya da kurtulamamış sen daha kurtulamadın o yüzden savunma mekanizmasına geçip beni suçlu çıkarıyosun yani demogoji bence egonlarından kurtul yoksa o senden kurtulucak her şey seks değildir sanada körkütük sarhoş olsam gene bakmam hayata bakış açım farklı umarım anladın
Abi bir dediğin diğerini tutmuyor neyin dersini vermeye çalışıyon Allah rızası için ne bakmasından bahsediyorsun konunun benimle ilgisi yok ne diyeceğini bulamıyosun ortaya atıyorsun ya tutarsa
Evet arkasına da asıl soru o değil yanındakine mi uyarsın kendi istediğini mi yaparsın dedin sonra da alkolü değerlendirme kadın alkol ortamına girmez dedin. Sonra da sana bakmam dedin. Tam olarak hangisi bir diğeriyle ilişkili
Bi kadınla arkadaşsan girmez lakin clup tarzı bi yerde bu geçerli değil senin ortama mı ayak uydurduğunu yoksa ortamdakilerin mi sana ayak uydurduğunu merak ettiğim için sordum helva konusunda ısrar edince anladın