Sizce altılı masa, akpye çalışmıyor mu?

Zafer Partisi, Suriyelileri gündeme getirene kadar ; Suriyelileri gündemine almayan Altılı masa Ekonomisti Bilge Yılmaz, beşli Çeteye yeşil ışık yaktı.

İYİ Parti Ekonomi Başkanı Bilge Yılmaz, ‘Beşli çeteyle yapılan tüm anlaşmaları iptal edemeyiz ’ dedi.

Şöyle ki, Bilge Yılmaz: "Devletin devamlılığı esastır. Biz bu anlaşmaları tanımıyoruz diyemezsiniz." dedi.

Kaynak :https://twitter.com/referanscomtr/status/1561760082215542784?t=QXq-4dabWf_bP6VYf9TKiw&s=19


Ümit Özdağ 'nın cevabı ;"Siz tanımıyoruz diyemezsiniz. Ama Zafer Partisi olarak söylüyoruz; Oturup “Tiksindirici Borç” kavramını çalışın."

Tiksindirici borç, nedir peki?

Tiksindirici Borç, bir ülkenin despotik hükümetinin yerine gelen demokratik hükümetin kendinden önce gelen yönetimin edindiği borçların devletin yararına değil; mevcut ulusal ve uluslararası kanunlara uymayarak veya kanunları kendi işine yarayacak şekilde esnetip yolsuzluk içinde diktatörün kendisinin veya bir zümrenin çıkarlarına yönelik yapıldığını öne sürerek geri ödemek istemediği borçları ifade eder. Uluslararası yasalar çerçevesinde bu borçları, devletin borcu olarak kabul edilmez ve kişisel borç kapsamına girer. Yani Tiksindirici Borç ilkesine göre, beş kuruş ödemek yükümlülüğümüz yok ve Avrupa mahkemeleri de bizi haklı bulur.

Altılı masanın, NASIL hukumetle şikeli siyaset oynadığı ; çok belli değil mi?

Ancak altılı masa seçmeni, bu oyunları göremiyor ve altılı masanın; Akp yi yerinden edeceğini düşünüyor. Oysa ki tamamen, hayal aleminde yaşıyorlar. Zira hedefleri, akp yi iktidarda tutmak. Bu yüzden de Erdoğanın, adaylığına karşı değiller. Bu durumda Zafer partisine atmadığınız her oy, akp ye oy olarak dönecektir. Zira Altılı masa, akp kazansın diye ; başarısız aday çıkaracak. Erdoğan da aday olabilsin diye, erken seçime evet diyecek.

Zira Altılı masa, erken seçim çağrısı yaparak ; " Erdoğanın önünü açarız "demişti. Zaten erken seçim olmadan, aday olamıyor. CHP / iyi partinin, erken seçime evet demesi şart ve diyecekler!

Kaynak: https://m.bianet.org/kurdi/siyaset/244766-kilicdaroglu-ndan-erdogan-a-korkma-kardesim-getir-sandigi.

Kaynak :https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/siyaset/iyi-partili-aytun-ciray-meral-aksener-erdoganin-adayliginin-onunu-acacak-1947765

Yukarıdaki kaynaklardan görüldüğü gibi, altılı masa Erdoğanın önünü açacak.

Bu durumda altılı masa seçmeninin yarısı Zafer partisine oy vermez ise ;Zafer Partisi, %13 alır. Ama ikinci tura kalamaz. Akp de ikinci turda, kesin iktidar olur. Zira Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ haricinde, kimse Tayyibi yerinden edecek kadar ; güçlü aday olamaz.

Akp yine kazanırsa, gitmemek için ; 15 milyon kaçağın hepsini vatandaş yapacak, kaçaklar devlet eliyle ordu olacak, sokaklarda gezemeyeceksiniz, şeriatçı kaçakçı orduyla şeriat gelecek, açık kadınlara tecavüz normal olacak, ve dinci olmayana yaşam hakkı dahi vermeyecek. Özetle kurtuluş savaşı kazanmadan; ülkemizi geri alamayacağız. Bu seçim, son seçim. Uyan Türk, uyumanın bedeli çok ağır olur!

Altılı masa, akpye hizmet ediyor. Kurtuluş Zafer partisi
Altılı Masa, hukumete hizmet etmiyor ve Zafer partisi hizmet ediyor. Oyum, altılı Masaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce altılı masa, akpye çalışmıyor mu?
Cevapla