İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Ben bütçeme göre tercih ediyorum özel bir tercihim yok aslında. bilgisayar zaten toplama oluyor kendim alıyorum parçaları. laptop olarak Monster tercih ederdim. tablet olarak da fark etmiyor markası. ama telefon olarak bütçem olsa İphone tercih ederdim oldukça kaliteli bir marka. şu an Huawei kullanıyorum 2 yıl oluyor
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Telefonda Samsung'dan şaşmam. Başka markaya adapte olamıyorum. Tabletim var; ama çok iyi değil, 9 sene önce çok ucuza almıştım. (JS-Max). Laptopum Casper marka, istenilirse HP, Lenovo veya başka marka olabilir. All-in-one bilgisayar alacak olsaydım, ya Apple imac 2015 model ya da başka marka olabilirdi. Evdeki PC bilgisayarım Crea marka ve 2006 model. Yenileyecek olsam, Apple hariç hepsi.
En iyi diye bir şey yok ihtiyaca uygun ürün marka olur. Telefonum iphone arayüzünü kullanımını seviyorum bilgisayarda tercihim masaüstü toplama micsosoft olur macbook pro da var çekmecede duruyor yüzüne bakmıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Telefonum Samsung marka gayet memnunum bundan önce LG kullanıyordum Fakat 2 defa telefonum tamire gidip geldi ve bir üst model gönderildi yine batarya sorunu ile karşıya kaldım LG markadan sonra Samsung aldığım için o kadar mutluyum ki maşallah diyeyim hiçbir sorun yaşamadım
Bilgisayarda Asus şaşmaz ama telefon ve tablet f/p değerlendirmesi yaparım. Şu an Poco X3 Pro telefon kullanıyorum tablet olarak da çok nadiren kullanıyorum Hometech Alfa 10TB var çok nadir kullandığım için daha iyisine gerek görmüyorum şimdilik
Kullandığım telefon iPhone 6s ancak artık piyasası dehşetül vahşet fiyat artışı beni Samsunga itti zaten telefonu değiştireceğim ama o kadar para verirken düşünüyorsun.
Apple. Tablette ipad hariç cidden çekimiyor. HD kalitesi gözüme gelen renkler en iyisi olmalı. Ve apple en iyisi. Onu alamayacaksam hiç almam kafasındayım
İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
bundna önce BlackBarry kullanıyordum ve aşırı memnundum, sonrasında İphon kullandım ve hala onu kullanıyorum yanı sıra Apple iPad 9. Nesil 64GB 10.2" tüm işlerimi hallediyor
Bilinenin aksine En iyi marka diye bir şey ne yazıkki yok en iyi özellik ve donanıma sahip olan cihaz var, Hiç bir pc firması anakartlarını kendi üretmez Quanta Wistron Pegatron Faxcon bilinen anakart üreticileri del hp asus toshiba gibi markalara anakart satan firmalardır
Telefonlarda donanaım özelliklerine göre secim yapılabilir iOS kullanılabilir fakat iOS a baglı kalmak bana çok saçma geliyor
Android cihazlar çok daha derin kullanıcılara hitap ediyor cünkü acık kaynak kodlu ve her hangi bir sınırınız yok Android varken diğerleri kendi adıma pek kullanışlı değil...