İnternet & Teknoloji Telefonda hangi markayı önerirsiniz? Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Huawei İphone Samsung Oppo İxaomi Diğer (yorumda belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonda hangi markayı önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Huawei ya da İxaomi 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Huawei almam bir daha
Kanma Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 66% +1 yıl Bunlar öneri ile olmaz, ne kadar bütce ayirabiliyorsan ona göre kalitesini alirsin hepsi bu. Senin amacin hangisini alayim degil paylasiminin yorum almasi vs. 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl 1:Paylaşımlarin yorumu derdinde olsaydım hepsini anında begeniden geçirirdim 2:Aylarca Xper 7 seviyesinde kalmazdım şimdiye çoktan fenomen olurdum3:benim bütçemden sanane4:goruslerini belirtirken bilip bilmeden önyargili abuk sabuk hallere girme!!! Yorumla
Kaanklycii Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 30% +1 yıl iPhone çoğu konuda avantajlı popüler kültürün köleleri dışında herkesin alıp kullanmasını tavsiye ederim 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. İhtiyacın olanı en uygun fiyata nasıl buluyorsan onu öneririm ben samsung kullaniyorum 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oppo TR'den çekildi dediler alacaktım yokmuş olsaydı oppo ondan sonra iphone 0 0 Yorumla
GezginlerinEfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Apple harici bir marka hiç kullanmamaya özen gösteriyorum.4 ile başladım 6 - 6s plus 11 ve 14 pro max ile devam ediyorum bozulmayan ve kırmadığın sürece arıza çıkartmayan bir marka 0 0 Yorumla
andicusa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kullanıcı arayüzünde sadelik, şıklık ve geniş kapsamlı özellikler sayesinde yıllardır hoşuma gitmiştir. 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Oppo Realme 11 çıkmış muhteşem bir cihaz. 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Fiyatı nedir Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Fiyatı ile kullanımı ile xaomi 0 2 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Hangi modelini önerirsin? Yorumla mehmet0234 +1 yıl Redmi note 12pro olabilir. İhtiyacına ve bütçene göre artık değerlendirirsin Yorumla
Sikkematik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hangi konuda mesela? Oyun mu, iş mi? 0 6 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl İşe yönelik orta halli bir şey Yorumla Sikkematik +1 yıl Apple iyidir ama orta halli dersen "Huawei" Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl şu an kullandığım mevcut telefon Huawei fakat memnun değilim Yorumla Sikkematik +1 yıl Valla kanka bilemeyeceğim. Ben iPhone ve Huawei dışında kullanmadım. Yanlış yönlendirmek istemem. Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Teşekkür ederim önerilerin içinHayırlı aksamlar Yorumla Sikkematik +1 yıl Hayırlı akşamlar ✨ Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İlla android olacak dersen oneplus 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Huawei veya Samsung 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
AnimeyiSevenKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 62% +1 yıl Xioami bayadır kullanmıştım tavsiye ederim✓ 0 0 Yorumla
Aaasever616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl En iyisi ipone 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl O hangisi yenimi çıktı 😂 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Samsung 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl A53 olur mu Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Samsung iyidir 0 3 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl A53 olur mu sence🤔 Yorumla fenerli_dunya +1 yıl Gayet iyi telefon bence Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Düşünüyorum fakat bir aklımda oppo dan yana Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. iphone olur seçimim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Samsung ya da apple 0 1 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Asus ve sony de çok iyiydi zamanında ama tr piyasasından çekildiler maalesef Yorumla
sfvsdnm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İxaomi seçmeyinde ne seçerseniz seçin 0 1 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Poco f5 var gayet iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Huawei ya da İxaomi
Huawei almam bir daha
Bunlar öneri ile olmaz, ne kadar bütce ayirabiliyorsan ona göre kalitesini alirsin hepsi bu. Senin amacin hangisini alayim degil paylasiminin yorum almasi vs.
1:Paylaşımlarin yorumu derdinde olsaydım hepsini anında begeniden geçirirdim
2:Aylarca Xper 7 seviyesinde kalmazdım şimdiye çoktan fenomen olurdum
3:benim bütçemden sanane
4:goruslerini belirtirken bilip bilmeden önyargili abuk sabuk hallere girme!!!
iPhone çoğu konuda avantajlı popüler kültürün köleleri dışında herkesin alıp kullanmasını tavsiye ederim
İhtiyacın olanı en uygun fiyata nasıl buluyorsan onu öneririm ben samsung kullaniyorum
Oppo TR'den çekildi dediler alacaktım yokmuş olsaydı oppo ondan sonra iphone
Apple harici bir marka hiç kullanmamaya özen gösteriyorum.
4 ile başladım 6 - 6s plus 11 ve 14 pro max ile devam ediyorum bozulmayan ve kırmadığın sürece arıza çıkartmayan bir marka
Kullanıcı arayüzünde sadelik, şıklık ve geniş kapsamlı özellikler sayesinde yıllardır hoşuma gitmiştir.
Oppo Realme 11 çıkmış muhteşem bir cihaz.
Fiyatı nedir
Fiyatı ile kullanımı ile xaomi
Hangi modelini önerirsin?
Redmi note 12pro olabilir. İhtiyacına ve bütçene göre artık değerlendirirsin
Hangi konuda mesela? Oyun mu, iş mi?
İşe yönelik orta halli bir şey
Apple iyidir ama orta halli dersen "Huawei"
şu an kullandığım mevcut telefon Huawei fakat memnun değilim
Valla kanka bilemeyeceğim. Ben iPhone ve Huawei dışında kullanmadım. Yanlış yönlendirmek istemem.
Teşekkür ederim önerilerin için
Hayırlı aksamlar
Hayırlı akşamlar ✨
İlla android olacak dersen oneplus
Ben samsung kullanıcısıyım
Huawei veya Samsung 🍀🗝️
İphone bence bende kullanıyorum
Xioami bayadır kullanmıştım tavsiye ederim✓
hergün yenileniyor ondan olabilir
oyun için İxaomi iş içinse İphone
Şu an Oppo kullanıyorum memnunum
En iyisi ipone