Apple
Samsung
Huawei
Xiaomi
Oppo
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam bir LG hastasıydım. Ne yazık ki türkiye piyasasından çekildi. Parça bulmakta zorlanırım, telefon bozulursa elimde kalır diye düşünerek samsunga geçtim. Arada bi sapıtsa da güzel kaliteli bir marka. Nereye gitseniz parçasını ve aksesuarını bulabiliyorsunuz. 2 yıldır samsung kullanıyorum. Bundan sonra da başka marka tercih etmem sanırım.
İlk bizim evdeki tuşlu samsungtu sonra benim ilk telefonum samsungtu şimdi ki yine samsung ben alıştım ve seviyorum yine alsam yine samsung olur iphone güzel bile olsa o kadar adı edildi ki itici geliyor bana
Cevap
11Cevap
Huawei ve Xiaomi
Apple ama şu an Huawei kullanıyorum. Çöp olunca Apple almayı düşünüyorum.
Araba sorulunca wv'mi diyorsunuz. WV passat diyorsunuz veya polo. Marka söylemek yerine model söylemek lazım. Huwaei P50 pro-Oppo Reno 7-Xiaomi Mi 12 T pro-Samsung S22 plus vb. bunlarda çok iyi telefon modelleri.
Ben Marka sordum model soracak olsaydım, soruyu o şekilde sorardım. Herkesin alışkın olduğu, sevdiği ya da insanlara kullanışlı gelen marka olarak düşünceleri merak ettim
Doğrusu model. En alt giriş seviyesi telefonlarda var. Apple harici telefonlar böyle siniflandiriliyor
Tekrar belirtiyorum, Model sormadım ! Ben Marka sordum…
Sormadın demedim zaten doğrusu dediğim gibi dedim. Sorularda herkesin bir fikri olabilir. Senin istediğin cevabımı verecek herkes. O senin düşüncen
Benim istediğim cevap diye bir şey yok fakat sen okuduğunu anlamıyorsun. Ben marka soruyorum, yorum yapanlar marka cevabı veriyor. Eğer ben model sorsaydım, bu sefer ona cevap verirlerdi bilmem anlatabildim mi?
Appledan başka kullanmam gerekirse yıllarca kredi öderim apple benim kalbimde
vivo v21 kullanıyorum gayet memnunum kamerası ıcın almıstım zaten bana yeterlı geliyor
Bence şu an xiaomi hem performans hem kalite hem fiyat
Xiaomi tabiki de
Apple yıllardır değişmeyen tek gerçek😅
Redmi kullanıyorum ve çok memnunum
Apple elbette nickim gibi 🍎
Huawei ve Redmi
Sonuna kadar Apple 💯
Seninle aynı düşünüyorum 😊
Diegr markalara göre uygun ve iş görüyor
Hangi marka dan bahsediyorsun?
Apple Ama Samsung A13 Kullanıyorum
Redmi