İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum?

Aslında İnstagram hesabımı seviyorum okuduğum kitapları paylaştım öne çıkan hikaye oluşturdum falan ama bazı zamanlar sıkıcı geliyor, çok fazla girmiyorum arada bir bakıyorum, bazı zamanlar da çok gerekli bir şey olarak gördüğüm söylenemez ama fizyoterapistlerim var uzaktan yakından tanıdığım insanlar var, bazı zamanlar da bakıyorum da kimse kimseye selam dahi vermiyor.

Olduğunda yüzüne bakamıyorum olmadığı zaman açmak istiyorum, ama mesela annemin yok, beş yok önce facebook hesabımı sildim çok da bir kayıp yaşadım diyemiyorum. Genel olarak Twitter sayfası kullanıyorum.

Birde geçmiş dönemlerde bu İnstagram yüzünden çok fazla olumsuz yönde duygular yaşadım. O yüzden de olmasa çok fazla bir kayıp yaşamam diye düşünüyorum. İşte tek bir şey varsa doğum günümde hatırlayan olmaz, onun için de ailem yeter diyorum.

Evet şimdi de sizin fikirlerinizi bekliyorum ve oy kullanırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

29.03.2023 Çarşamba 12.37

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Haydi bakalım ankete oy verelim referandum gibi düşünün oylarınıza göre bir yol izleyeceğim 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce İnstagram gerekli bir uygulama mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗

Bu konuda anket sonucuna göre karar vereceğim ankete oy vermeyi unutmayınız yorum yapan herkese teşekkür ederim..
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagram hesabımı iptal ettim