Bence insanların bize dayattığı güzellik algısının kurbanı olmaya gerek yok. Burnun gayet güzel. Kemerli burun kötüdür, düz burun güzeldir diye bir şey yok. En güzeli insanin kendine has özellikleri olmasıdır. Ayrıca hiç de cadı burnu gibi değil. Söylediklerimi bir düşün. Aslında senin diğer burunları beğenme sebebin televizyonlarda, sosyal medyada başlarda gördüğün herkesin burun estetiği yaptırmış olması. Eğer ön plana çıkan insanlar da kemerli veya büyük burunlarına bir işlem yaptırmasaydı şimdi çoğu kişi de kemerli burunları beğenecekti.
Ünlüleri estetiksiz olan ülkelerde insanların da estetik yaptırma oranı düşük oluyor. Çünkü güzel diye kabul ettikleri insanlar doğal.
Nihayetinde sen istersen yine yaptıracaksın biliyorum ama görüşümü belirtmek istedim.
Doğru bir karar olup olmadığı tamamen sana kalmış. İnsanlar eleştirmeyi çok seviyor, emin ol yaptırıp "Nasıl?" diye sorsan bile bir ton laf işitirsin. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran. Böyle mutluysan kalsın, değilsen de ameliyat olabilirsin. Artık birçok şeyin çözümü var, Allah dermansız hastalık vermesin bunlar ne ki. Bak geçen sunucu bir kadın estetik olmuş nasıl değişmiş, her şey paraya bakıyor Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir
Şöyle hemcinslerim oldugu İcin gurur duyuyorum gercekten. Ne kadar anlayıslı ne kadar olgun karsısındakine laf anlatıyor 😊 cok tatlısın cok saol icimde kaldı kimseyi kendimi begendiremem zaten biraz daha iyi hissetmel İcin düsündüm 😊❤️ iyi geceler ❤️❤️
Bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim öncelikle, güzel bakan güzel görürmüş:) Sende öylesin, her daim kendini sev. Ameliyat olsan da yine sen aynı sensin, değişen bir şey yok. İnsanlar güzel bakmayı öğrendiğinde her şey güzelleşiyor. İyi geceler.🌸
valla iyi bir doktora yaptır madem ki parasını düşünme ya da devlette ise çok kez ameliyat yapan doktora yaptır tecrübeli olsun burun çok önemli hayatını kaydırır kritik yaşam noktası var oralarda
Merhaba çok güzel bir cadisin, yüz siman güzel, bir iki dokunuş estetik cerrahi ile sonrasında estetisyenle o cadının çok güzel diye elma yedirdigi prenses olabilirsin ama dikkat et o elmadan sakın yemeyin ve bu arada çok ciddiyim, bir insanın gerçeklere kendisini adamasi da çok güzeldir, değişim gerçeklerden geçerek başlar, başarılar.
Kendini sevmiyorsun Sırf başkası beğensin diye bıçak altına yatıyorsun Sırf insanların güzelllik algısına uymak için kendine eziyet cektiriyorsun Burnun düzelince daha özgüvenli olmayacaksın Kendini daha fazla seviyedensin Hep bir kusur goruceksin Onun yerine kendini sevsen ruh haline yansitsan yeter
Iyi his için yap Ama bunu kendin için yapmıyorsun Sırf insanlara daha güzel gözükmek için yapıyorsun Kendine sor dağın başında olsaydın ameliyat olur muydun