#selamgençlik 🍀🍀
🍎 Moral motivasyon olması için değişik ana ekran fotoları dener misin?🍎
#tubasueda 🍀🍀
🍎 Moral motivasyon olması için değişik ana ekran fotoları dener misin?🍎
#tubasueda 🍀🍀
Telefonun ana ekran fotoğrafı benim için oldukça önemli kesinlikle ekranın koyu iç karartıcı bir şekilde olmaması gerekiyor baktığım zaman beni motive etmesi gerekiyor Örneğin şu anki ekran fotoğrafı pembenin onları olan bir fotoğraf onu gördükçe mutlu oluyorum
Evet aşırı önemli. Bende değişik bir takıntı var, mutlaka benim için özel olan bir şeyin tasarımını kullanırım. Sırf estetik bulduğum için arka plan yaptığım çok nadirdir.

kusursuz yaratıcının mimari mühendislik tasarımı!
Benim için en anlamlı resim budur!
Carl segan’ın dediği gibi uzay insanı dinginleştirir, bilgelik kazandırır, boyunun ölçüsünü verir!
Kesinlikle 👍⭐
Cevap
10Cevap
Değişik ana ekran fotoğrafları çok denedim. Ama her telefonu açtığımda ekranımda annem, babam ve kardeşimi görmek daha güzel...

Evettt
Açıkçası lise dönemimde moral ve motivasyon için istediğim üniversitenin amblemi vardı ama şu an yok. Sevdiğim bir çiçek var ana ekranda. 😄
Evet sana iyi gelen bi fotoyu gormek ne kadar mutsuz ya da sinirli olurswn ol mutluluk veriyo insana ya da sevdigin bi kilif takmak
Hiç değil. Telefonu aldığımda ekran fotoğrafını değiştirmeyip iki yıl öyle kullanmıştım.
Evet önemli.. anlamlı bir şeyler koymayı severim
He ya takıntım var hepsi güzel olacak klasik düz olmayacak
Evet onemli ekran koruyucumda telefonu her actigimda degisen secimli köpekler var
Önemli değil.
Değiştiririm ara sora
Pek önem vermiyorum ya genelde siyah ekran. :)
Sadelikden yanayım ben
MS launcer var knk düzenli değiştiriyor
Hayır 🤣 okadar umursamamki degismedim bile
Evet önemli
Zamana göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?