Güncellemeler
+1 yıl
@Hullanza ben bi cimer şeyinden böyle olup bunların böyle olması?
profilimde ekran resmi var sizde kendi profiline girip yazdıklarına bakabilirsiniz. Böyle yazdığına göre muhtemelen yurtdışında yaşıyor ya da bilmiyorum. Bunlara ne yapılır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef öyle karaktersiz cahiller de var
Önceden de cimere yazmışlar bunu , bir şey olmadı herhalde hala yazmaya devam ediyor
Çoğu 2013'ten sonra Akp'nin başlattığı interneti ele geçirme operasyonlarıyla ortaya çıkmaya başlamış, iletişim başkanlığı denen garabet kurulup ülkeye çöktürüldüğünden beri her yeri sarmış Aktroll onların
Evet bunlara ne yapılır. Çok ağır laflar ediyorlar Ataturk ile ilgili
Bunlar da aynı bo_kun laciverti.
Hazmedemediklerini kusuyorlar. Atatürk olmasa şu an hangi milletin boyundurluğu altında olurduk hiç düşünmeden cahil cüheyla konuşuyorlar
Önceden de cimere yazmışlar bunu , bir şey olmadı herhalde hala yazmaya devam ediyor. Ne yapılır buna
Atatürk olmasaydı
Afganistan olurduk
En iyi ihtimalle Pakistan olurduk.
Çok net.
Önceden de cimere yazmışlar bunu , bir şey olmadı herhalde hala yazmaya devam ediyor. Ne yapılır buna
Boş ver onlar değişmez
atatürke kimse sövmemiş. selanikli bir şahsa ve kamal diye birine sövmüşler
Diğer yazdıklarına bak
Buna bşr avukata danış bu suçtur Atatürk’e hakaret edilemez şikayeti ol avukata göster gerekeni etsinler
Benim biraz işim gücüm var baska birisi profiline girip görebilir yazdıklarını. Önceden de cimere yazmışlar bunu , bir şey olmadı herhalde hala yazmaya devam ediyor
Orada herkes herkese küfür ediyo acayip bir ortam
Cimere toplu etseniz belki