Bu yazdıklarına delil göstersende bizde görsek keşke. Osmanlı kayıtlarının açılması gerek. Mustafa Kemal bu toprakları sıfırdan almadı, zaten buralar bizimdi.
027 Yorumla- 10 ay
Arkadaşım Kaynanalar saat zaten Google'a bile yazsan kaynağı gerek yok Her şey çıkıyor Osmanlı bir Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmadı Osmanlı bir padişah alıp kurup kendi sadrazamlığıni yürüttü Hadi Arap soy deme sen tamam Türk kabul ediyorum onu Hani neredesiniz ya yıkıldınız gittiniz Niye demiyorsun osmancılığı oynuyorsunuz Osmanlı'dan önce senin atan yok muydu Neden araplaşmaya gidip de kendini bir yamana kilitliyorsun ki sen atan göktürklerdir Tanrıların Gök tanrısıdır neden gelip gidip yıkılmış ülke için bir şey yapmamış Osmanlı'da kalıyorsunuz Madem öyle daha geliyor Osmanlı'dan öncesine gidin Kaan onlara cengizhanlara gidin çok büyük bir Türk soyuna gidin Neden özellikle Osmanlı'da kalıyorsunuz vatana satmış İngilizlerin teslim etmiş gemiye binmiş kaçmış Osmanlı'dan mı bahsediyorsun halk perişan halde ortada dururken bir hükümet kuramayan Osmanlı'dan mı bahsediyorsun Atatürk ve onun yanında savaşan dedelerimiz bu Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmuştur Osmanlı insanlara zarar vermiştir Osmanlıların bir tane insana faydası olmamıştır alkolden bahsedersiniz ama hanlarda Osmanlı döneminde su gibi alkol akıyordu bugün haremler ve köle pazarları Osmanlı sayesinde olmuştur sabah akşam fuhuşta Osmanlı dönemi zaten izlersen Türk filmlerinde de göreceksin Tarih kitaplarında da göreceksin neden insanların zoruna Türkiye Cumhuriyeti'ne atatürk’ün kurduğu gidiyor ben anlamış değilim Bu Türkiye Cumhuriyeti'ne Osmanlı kurmadı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dedelerimiz kurdu bunu kafaniza yazin
- 10 ay
Mustafa Kemal sadece ismini değiştirdi. Özgürlük, adalet vs. dedi Müslümanım diyenleri astı.
Kılık kıyafet kanunu gibi bir saçmalıktan bahsetmiyorum bile. Osmanlı yı öven biz değiliz, özendiğiniz batı. Bahsetmememize rağmen siz düşmanlık ediyorsunuz. Mustafa Kemal i halk seçmedi. Yurt dışında neden bu kadar çok seviliyor Mustafa Kemal? İslam, Osmanlı ile zirve yaptığı için Osmanlı yı seviyoruz. Mustafa Kemal zamanında kaybettiğimiz petrol denizine bu gün israil saldırıyor - 10 ay
Bak yanlış bilgiler içeriyorsun İstersen sen bunu Hafız Efendi'den dinle gerçek Türkiye Cumhuriyeti'nin hafızlarından O zamanki siyonizmler Şu anda da ülkende olduğu gibi Tayyip ile çalışanlar vardı Onların hepsini Gazi Mustafa Kemal Atatürk Asti. Bak hala tarihi bilmiyorsun Sen bana bir tane kaynaktan Müslümanları aslına dair bir yazı at ama ben sana söyleyeyim diyaneti Kur'an Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet Meclisi'ni açarken de dua ile açtı Müslümanları asmadı kılık kıyafet kanunların da yanlış biliyorsun teslim olmayan Rize'ye en son saldıracağını söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk onlar cübbe de yiyeceğiz sarıp da takacağız dedi yani Türk olmaya çalışıyoruz dedi Öyle bir kılık kıyafet kanunu zorunluluğu yoktur Yine yanlış bilgi içeriyorsun Çünkü niye biliyor musun isminden de anlaşıldığı gibi fetö kanallarını çok izliyorsunuz tarihinizi okumak bilmek istiyorsan kimseden duyduğun bir şey ile yapma Aa haber Kanal 7 izleyeceğine şıhlar'dan şeyhlerden akıl alacağına aç tarih kitabını oku milli mücadeleyi okumanı tavsiye ederim Zaten Diyanet kurulurken de Millet Meclisi hakkında açılışı yapılırken de yanında kapalı sarıklı türbanlı kadınlar ve erkekler olduğunu göreceksin kılık kıyafet kanununu getirmedi kılık kıyafet kanununa ekleme yaptı yani Türk halkı artık sarıktan isterse çıkar bunu yer isterse bunu giymez dedi Bak diyorsun ki kaybettiğimiz petroldenizinden bahsediyorsun ve diyorsun ki bunu neden diyorsun İsrail ya da Yunan çıkartıyor biz çıkartmıyoruz burada bile bilgisizsin biz Yunan adalarını ve İsrail adalarını aldığımız zaman Bunlar da kimse bir çalışma yapmıyor da senin Tayyip Erdoğan'ın var ya bizim savaşta aldığımız vermediğimiz Adaları Yunanlılarla israillere verdi biliyor musun Yani şu andaki o yapılan Petrol çalışmaları Atatürk'ün yapmış olduğu bir şey değil sen tarihi biliyorsun
- 10 ay
1938'e rahmetli olduğunda hala Adalar bizdeydi Recep Tayyip Erdoğan bizim Savaş dağımız kan vererek Şehit vererek aldığımız O adalarını hepsini yedi adayı da verdi Yunanlılara ve iki tane daha verdi 9 tane de İsrail ve Yunan'ın olmak üzere teslim etti senin dünyadan haberi yok Sen kendini köreltmişsin yanlış bilgilerle doldurmuşsun
- 10 ay
Alperen beni yanlış anlama Yaşın daha 23 her şeyi rahatlıkla okuyup öğrenebilir bunu benimle paylaşıp beraber fikir sahibi olabilirdi biz aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz Biz birbirimizi zıt ya da gıcık değiliz ama daha sen askerden gelen 2 sene olmuş yavaş yavaş kafana oturmaya başladı Bir senede ergenliğini yeni yana atıyorsun karar ver fikir sahibi olup ayırt etmeyi bilmeye doğru kendini hedefleyip odaklayıp anlamaya çalışıyorsun
- 10 ay
Doğru kaynaklardan Bana da inanmayarak kendin araştırabilirsin öyle bir dünya yok amerikalılardan şöyle olduğu yabancılara bunu yaptığı hepsi yalandır yani sen apolloyu biliyor musun ilk uzaya atılan uzay aracını hiç okudun mu onu öncülerinden birisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olduğunu biliyor musun?
- 10 ay
Alperen çok basit bir şey söyleyeceğim kardeşim Ben Seninle tartışmıyorum Bak bunu mutlaka bir kenara yaz Ben desem ki Atatürk peygamberdir Allah'tır kitaptır senin inancına saygı duyuyorum hata yapmış olurum böyle bir şey de yok zaten O sadece bir insandı zeki bir komutandı düşmüş olan bu ülkeyi kaldırmak için tek başına da yapmadı atalarımız dedelerimize Ön ayak olarak ülkeyi savunarak bize bu toprakları hediye etti yani benim savunmuş olduğum şey Türkiye Cumhuriyeti'nin kimliği ve bize bugünlük kazandıran atalarımız dedelerimizdir bunlara Sahip Çıkalım diyorum Fazla büyük bir beklentim yok yani Sizden ama Osmanlıcılık oynadığın zaman kızarım Çünkü Osmanlı bir Türkiye iddialı değildir sahip çıkılacak gibi değildir Türk milletine değil kendi milletine bile sahip çıkmıştır
- 10 ay
O zaman sana basit bir isim vereyim Kale kalemi bilmiyorsun değil mi silah sanayiden bahsediyorsan hiçbir şey üretemez mantar tabancası bile yok Kale kalıp AK Parti gelmeden önce 450 kilometre menzilini roket yapıyordu AK Parti bunun önüne geçerek pasifleştirdi Kale kalıbı 1 metre bile menzile sahip olmayan oyuncak silahlar yapmaya başladı Sen daha f-35'leri alamamışsın parasını yurt dışına vermişsin silah sanayim var diyorsun bana bir tane silah sanayini atar mısın Hangisini aselsan'dan mı bahsediyorsun O senin malın değil ki Avrupa Birliği'ne girmemişsin sana mantar tabancasını üretmek bile yasak işte bu genç nesilleri ya da bilgisiz insanları böyle zehirliyorlar savaşa girecek diyorsun 200 tane teröriste teslim olmuş millet meclisinden Barış çağrısında bulunan bir insandan bahsediyorsun ya Şehit katillerimizle korkusundan masaya oturup Barış imzalamak isteyen insanlardan bahsediyorsun ya Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Savaşı medyada insanlara saldırmakla aynı görüyorsunuz Ortalık toz duman olunca hiçbirisi kalmaz ortada rahat ol. Terörist başına Koskoca İmralı Adası'nı tahsis ediyorlar teröristlerle daha da Halay çekip Barış sürecini imzalıyorlar o kadar şehidimize de kelle diyorlar. Tarım yapmam bile yasaklanmış bir ülkeden bahsediyorsun neden çiftçiye mazotu ilaçları gübreği zorunlu kılarak pahalı verip Bitirdiler işte Soğuk Savaş bu yani senin çiftin iş yapmasın diye onu zor duruma koydular çünkü senin anlaşmanda tarım politikanda üretim yasak silah yapma zaten yasak Bu yüzden bitirdiler hayvancılığı da bu yüzden biçimler Senin ülkende hiçbir şey üretemezsin bisiklet fabrikan bile yok
- 10 ay
Beni zorla konuşturma ya Ya siz neyi okuyorsunuz nasıl bir bilgiye sahipsiniz ben merak ediyorum yani yapma güzel kardeşim ben bu olaylar yazarken bana kin tutuyorsun ama bak Savaş olsun omuz omuz olacağız yanlış düşünüyorsun daha yani söndürmek için itfaiye helikopterin yok senin ya Ne okuyorsunuz merak ediyorum yapmayın bunu günah ya size de günaydın Memlekete de günah ya
- 10 ay
Gazi Mustafa Kemal Atatürk zamanında bir karış toprak bile satılmadı zaten cumhuriyetin yeni ilan etmişsin ki hepsi Türk halkına dağıtıldı yani Uzun uzun yazma diyorsun da boş konuşuyorsun senin bu yazdığını okuyan insanlar sana zaten gülüyordur yani senin traktör fabrikan yağ elektrik şeker süt tarım politikası Ziraat Bankası daha sana sayayım mı bir sürü devlet adına açılan fabrikaları senin AK Parti hırsızın sattı okumuyorsan git şıh inin elini öp siz yanlış insanlarsınız
- 10 ay
Sen boş yapiyorsun bularin hepsi akp kurucusu dur vatan haini dir
- 10 ay
Bana bir kaynak göster, nereden görüyorsun bunları? Ben tarım ve sanayi sektöründe çalışıyorum, hem çiftçilik ve hayvancılık yapıyorum hemde bölgedeki en büyük sanayicilerden birisiyiz. Eski politikalar olsaydı ülke çoktan hapı yutmuştu. Sizin hastası olduğunuz Fox ve halk TV gibiler ete süte laf ettiği için devlet ithal getirmek zorunda kaldı. Sonuç olarak en büyük darbeyi biz aldık. 15 yıl önce çekilmiş kredi 3 ay önce kapandı. Biz bile bu kadar şikayet etmedik. Atatürkün akrabalarını sorunca sayabileceğimiz bir avuç insan var. Mavi göz Osmanlı da yaygın değil diye yaptığınıza bak. Osmanlı asimilasyona karşıydı, Mustafa Kemal in doğduğu yerde kimler yaşıyordu bir bak
- 10 ay
Sen kendi tuttuğun adamin kurucunun videosunu izle her yer kaybak sen neyin masalini anlatıyorsun
- 10 ay
Ya Şurada bile ne kadar yanlış konuşuyorsun Şuradaki insanlar sana gülüyor ya sen diyorsun ki hayvancılık tarım yapıyorum diyorsun Senin hayvancılık yapman yasak zaten ya Sen nerede yaşıyorsun Bir de kalkıyorsun yalan yanlış kelime atıyorsun at şuraya bir tane videonu göreceğim diyorsun ya tarım hayvanı bir video çek atsana Bakayım kaç tane hayvanım var nereye yıkıyorsun ben merak ediyorum yalan söylüyorsun ya parayla tutulmuş bir botsun ya ay sonu aldigin makarna ile. yasiyorsun
- 10 ay
Mustafa Kemal i gerçekten düşünen 5 milyon kişi var yok bu ülkede neyin tartışması bu?
CHP ye oy veriyorsunuz, CHP Mustafa Kemal için mi bunları yapıyor sanıyorsunuz? CHP hepinizi kandırıyor, Mustafa Kemal maskesiyle her suçu işleyebileceğini zannediyor. Adamlar düne kadar düsmanlardı atalarınıza - 10 ay
Ak Parti ülkeyi seni dahi satmı satmış Sen Ne anlatıyorsun bana ya
- 10 ay
Al sana kaynak oku bos yapıyorsun nakarnani al surdan uza
- 10 ay
Bos adamsın kardeşim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayBu durumda KS'yi de çözmüş olduk, iyice anladık kimlere hizmet ettiklerini. İşe bak sen
011 Yorumla- 10 ay
Evet kime. hizmet ettiğini anladik dogru diyorsun
Cevap sahibi10 ayMeğer onlar da düşman olanları savunup engellemeye çalışanları saf dışı bırakarak antipati yaratmaya çalışanlara yardımcı oluyorlar, bu tesadüf olamaz, ya da sistem otomatik yapmış vb uydurma bahaneleri haklı kılamaz. Rezalet
- 10 ay
Haklisin soru ya cevap vermek gerekirdi verdim eger ki provokatör luk varsa soruya gidin pkk savunan bile. var neden soruda o hakaret edenler?
Cevap sahibi10 ayAnlam veremiyorum ben de, bugüne dek birçok konuda asıl provokasyon yapanları ellemiyorlar. Diyorum ya, var bir taraf hali ve sanırım bedavaya da değil, maddi destek mi alıyorlar nedir
- 10 ay
Kosacasi osmanli yi turk kabul edelim etmem de edelim onalr gibi ama ne oldu? Osmanlı Vahdettin ile vatanı satti hadi türktü diyelim değil de Türk de diyelim onların bildiği gibi dilden konuşalım onlara hak verelim burada Tamam o Osmanlı türktü kardeşim yıkıldınız mı Türkiye Cumhuriyeti kurdunuz mu vuramadınız ve yıkıldınız Vahdettin İngilizlere seni sattı gitti Türkiye Cumhuriyeti'ni kim kurdu Atatürk ve dedelerimiz olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti mi olurdu neden Osmanlı'yı savunuyorlar bitmiş ülkeyi satmış teslim olmuş kaçmış bir Osmanlı'dan bahsediyor ve onu Konuşuyorsun Hani Osmanlı'nın eline tutulur bir yanı yok ki kendi öz evlatlarını öldürdüler yedi ceddini akrabasını kılıçtan geçirdiler bir Cumhuriyet bir imparatorluk kuramadılar ülkeyi satıp gittiler Atatürk ve bizim dedelerimiz bu Türkiye Cumhuriyeti inşa etti
Cevap sahibi10 ayHerşeyi, bu olanı biteni konuşulmayanları bir kenara bırakalım; adı üstünde padişahlık yahu bu, hani babana dedene mi ait len ülke diye çıkışsan? Evet, bayağı bayağı sanki bir tarla imiş gibi içindeki herşeyle birlikte tapulu malı şeklinde bir sistem imiş, böyle sistemlerin nesini nasıl beğenir ve savunur insanoğlu? Özgürlük, hiçbir alanda hiçbir konuda yok. Bir fikir beyan etsen sana o canı vermeyen x biri canından edebiliyor seni, ne yani bu zihniyete ve zihniyetin sahiplerine, krallarına mı saygı göstermek mantıklı olan? Şaka mı yaa, akıl neden var arkadaş? Hiç mi sorgulamaz, muhakeme ve idrak edemez acı gerçekleri. Yazık, cehalet değil de ne bu? Halen bu çağda bu cehalet...
- 10 ay
Ağzına sağlık bak ne güzel söyledin halkın bir karış toprağı yoktu Osmanlı padişahlık dönemlerinde insanlar haraca bağlanmış çiftçilerden zorla altın topluyorlardı bunu sen biliyorsun yani Tarih kitaplarında da söylüyorsun kafası kesilen bir sürü çiftçilerimiz var Zindanlarda çürüyen bir sürü insanlar vardı insanların tapulu bir karış toprağı yoktu hepsi padişahlık Saltanat uğruna kendi adlardaydı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve senin Benim dedem savaşarak insanlara Toprak verdi araca bağlamadı Vergi Dairesi gibi bir kuru kurarak ufak bir gelir vergisine tabi tutturdu insanlara haklarını verdi özgürlüklerini verdi Düşünsene evini bekar kadın çoluk çocuk demeden bağlı bulunduğu topraklardaki ne kadar güzel kadın kız varsa haremlerine toplayıp alıyorlardı itiraz edenlerin kafasını kesiyorlardı namus bile yoktu yani o topraklarda yaşayan bütün canlılar kendi malları gibiydi ama Atatürk ve dedelerimiz bize gerçekten büyük bir hayat verdi insanlar bunu görmüyor Osmanlı'yı konuşup anlatıp duruyorlar Ya kardeşim İyi bir yanı yoktu ki onların Ordu'da savaşan ne kadar asker varsa köpek gibi davranıyorlardı Alnan topraklardan onlara bir karış toprak vermeden hepsini sahiplenip insanları köle yapıyordu
Cevap sahibi10 ayMaalesef gerçekler bunlardı, boşuna inkar ediyorlar bazı anlam veremedikleri ve hiç kimse bu şekilde bir ortamda yaşamak isteyemez, böyle bir sadece belli kişi ya da gruba hizmet eden sistemi övemez, özleyemez; akıl, mantık, doğru, gerçek dışı olur. Dilediğini al, gasp et, afedersin kişisel ffahhişen yap metresin yap, dilediğini öldür ya da öldürt, herkesin elindeki senin malın, canı da senin ki en saçmalık kısmı bariz burası... Saymakla bitmez sistemin yanlışlıkları ve bozukluğu. O nedenle, yatıp kalkıp minnet duysunlar bireysel özgürlüklerin öncüsü, medeniyetin ve çağdaşlığın fikir babası, her konuda ileriyi nokta atış tahmin etmiş görmüş, yeniliklerin temelini atmış olan Atatürk'e. Yapmamız gereken, onun başlattığı muhteşem yapıyı öncelikle korumak, geliştirmek ve sağlam durabilmesi için her geçen gün güçlendirmek. Huzurlu, özgür ve adil bir yaşam sürebilmek, gelecek nesillerin de aynı imkanlardan mahrum kalmasını engellemek, daha güzel günler görebilmeleri için..
- 10 ay
Ağzına sağlık bak ne güzel idrak edip anlatıyorsun bilgi sahibisiniz insanlar halen farkında mısın tüylerini seviyorlar istiyorlar ki Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusu bir kişide olsun biz onun kölesi olalım bir karış toprağımız bile olmasın istiyorlar insanların gerçekten kıymetini bilmedikleri ellerinde bulunduğu özgürlük bunun için dedelerimiz savaşmış Can vermiş ama bunlar Bunun kıymetini bilemeyecek kadar Hainler ve hainlik yapıyorlar yakında İran rejmine girdiği zaman Türkiye şu sayfaların hiçbirisi Türkiye Cumhuriyeti'nde olmayacak medyaları ve bunun gibi siteleri ülkene atarak bilgi zehirlenmesi yaparak insanları birbirine kışkırtmakta üstünlük sağlıyorlar Düşünsene Kızlar soruyor Sitesi bile bir Amerikan sitesidir aslında ne sayfada Atatürk ve hakaret ediliyor onları prefertörlükle suçlamıyor ama savunan insanı suçlayarak yorumunu ve sorusunu kaldırıyor çünkü Türkiye'de bütün Medya AK Parti'nin elinde biliyorsunuz WhatsApp'ı bile kullanamadık Çünkü niye dedi ki kardeşim bu yazışmaları bana vermezseniz burada bu sistemi kurup kullanamazsınız sözleşmeye imzalandı Ondan sonra devlet bana müsaade etti aynı onun gibi Yapay Zeka atıyorlar Ya ben kullananları biliyorum ama asla kullanmam bir beyin yıkamadır Çünkü senin beynini tembelleştirmesi lazım düşünce gücünü elinden alması lazım bunun ülkeden serbest olması için içine ülkenin yazılımcıları medyayı satın alan bir hükümetin yazılımcıları kendi istediği bilgileri yükleyerek sana duymak istediklerini veriyorlar yani kendilerini o şekilde ifade ediyorlar bunu kimseye anlatamazsın Bu bir soğuk savaştır bunu farkına varmıyorlar Şu anda Türkiye işgal altında ve soğuk savaşın bir mücadelesini vermeye çalışırken bu gibi bilgisiz insanlarla da tartışmak durumunda kalıyoruz
Cevap sahibi10 ayBazı şeylerin farkında olanlar maalesef çok az (ve farkında oldukları halde şahsi çıkarları için susanlar ise bolca) Maalesef yapacak hiçbir şey yok, 1979 sonrası İran molla rejimi oluşurken de her şey planlandığı gibi tıkır tıkır işlemişti, farkında olanlar olacağı bile bile izleyip gördü ve istemeden yaşadı, insanlar bir de güya diğer canlılardan zeka faktörü sayesinde üstündür, gel gör ki onu gerçekten kullanmaktan uzak çoğu
- 10 ay
Ağzına sağlık Doğru söylüyorsun Zaten bu bozanın Anlaşması ile verdiğimiz madenler ve toprakları biliyorsun okuyorsundur zaten ya düşünsene bir Somali'nin IMF'ye olan borcunu ye derdik yani Somali'nin IMF'ye borcunu verecek ama emeklinin kendi parasından maaşını veremedik Ne diyorlar ki bakın devlet ne yapıyor Emin misin abi çalışmıyorsun yaşlı adamsın devlet sana bedavadan para veriyor Diyor insanlar bu kadar zekasız Halbuki bu adam 25 yıl devletin primini ödüyor niye biliyor musun devlet diyor ki sen Yaşlanınca ben sana bakacağım Senin filmini bana verecekler diyor çalıştığı iş yerinden bugün 8.200 TL yani 8000 lira aldığını düşün 25 yıl bugünün Türk parasıyla vurduğun zaman yanlış anlama Az bir para yapmıyor en kötü 3 milyon yapsa adamın kendi kasasında biriken 3 milyon lirayla faizini saymıyorum tabii 25 yıl boyunca bu para katlanırsa 9-10 Milyonlar Lara tekabül ediyor devlet Bankası'na faize koysa adam Bugün 10 milyon lirasını Hadi 50 liradan faiz aldığını düşün 1 milyondan 500 bin lira geliri olur adama ama devlet ne yapıyor 14.000 lirayı elektrikleriyle yürü niye biliyor musunuz zaten kasani soydu milletin kefen parasını çaldı ama canımsın insanlar çıkıyor diyor ki çalışmana devlet diyor bedavadan para dağıtıyor Ama bu adamı güvenceye almak için çalıştığı iş yerinden adamın adına para almasını biliyorsun ama vermeye gelince eli titriyor Niye biliyor musun Çünkü zaten çaldınız adamın parasını yediniz ya Fazla bir şey demek istemiyorum şu somalinin IMF'ye olan borcunu kapatmamız bile komik Sen kendi ülkemdeki insanları doyurmalısın
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 10 aydenk gelirsem gerekeni yaparım.. Atama saygılı olmalılar
11 Yorumla- 10 ay
Ağzına sağlık paşam🍺
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz bir durumla karşılaşmak gerçekten üzücü ve sinir bozucu olabilir. Atatürk’e yönelik saygısızlıkların yapıldığı bir ortamda fikirlerini medeni bir şekilde dile getirmişsin, fakat provokasyon olarak algılanıp mesajının kaldırılması sende hayal kırıklığı yaratmış gibi görünüyor. Atatürk, Türk milletinin ortak bir değeri ve saygıyı hak eden bir liderdir. Görüşler farklı olabilir, ama hakaret ve saygısızlık hiçbir şekilde kabul edilmemeli.
KS’nin politikaları gereği provokatif içerikleri kaldırması normal, ama burada “provokasyon” olarak algılanmanın yanlış bir değerlendirme olduğunu düşünüyor olabilirsin. Böyle bir durumda, yardım veya şikayet birimleriyle iletişime geçip itirazını yapmayı düşünebilirsin. Unutma, bu tür konularda sakin ve çözüm odaklı olmak uzun vadede etkili bir yöntemdir. 🕊️03 Yorumla- 10 ay
Düşünsene sahip olduğu topraklarda yaşayan ne kadar canlı varsa bunların hepsi benim malımdır diyen Osmanlı en güzel kadını kızı haremine doldururken şöyle seslenirdi benim bu topraklarda en güzel olan her şeye sahip olmamdır benim sahip olamadığım güzelliklere Kimse sahip olamaz diyerek itiraz edenlerin kafasını kesti hareminde binlerce kadın ve kız vardı hanlarda sabahtan akşama kadar alkoller tüketilir fuhuşlar yapılırdı Ama kimse bunları konuşmaz Atatürk alkol içiyor diyenler Osmanlı zamanı galiba bilmiyorlar Atatürk zamanında insanlar medeni bir şekilde alkol içiyordu öyle barlarda kupalarda kafasına dikip donlarını ıslatana kadar içmezlerdi Kısacası Osmanlı Biz zulüm ve zorba Devleti halkı sömüren aşağılık bir Arap topluluğuydu Osmanlı'nın Şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nde bir karış bile toprağı yoktur bütün bu topraklar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit verdiğimiz dedelerimizin sayesinde elimize geçmiştir Osmanlı'yı yıkadığı zaman gemilerle bile altınları kaçırdılar hepsi Ülkeyi terk edip Kaçarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk hop durun dedi Nereye gidiyorsunuz dedelerimize yanında yer alarak bu Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdular Osmanlı tarihte konuşulmaması gereken utanç verici bir dönemdir
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayBu ciddi bir durum. Herkes kendi görüşünü ifade etme hakkına sahip, ama saygıyı kaybetmeden. Atatürk, Türkiye’nin ortak değerlerinden ve ona saygısızlık kabul edilemez. Bu konunun üzerine soğukkanlılıkla gidilmeli. Sana yapılan bu muamele hayal kırıklığı yaratmış gibi görünüyor. Ancak, sürece sakin ve sağduyulu yaklaşmak önemli. Şikayet mekanizmasını kullanarak doğru bir şekilde itiraz edebilirsin. Umarım daha hoş bir ortamda çözüm bulabilirsin. 🕊️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayOsmanlı'ya "Arap ailesi" diyerek zaten bir yere varamazsın. Neyse onu da görmüş, duymuş, okumuş olduk.
110 Yorumla- 10 ay
Arap ailesidir siz tarihi iyi okuyun içlerinde geo hiristiyan barındıran bir arap soyudur sen tarihi okuyacaksan göktürklerden oku atan baban odur
- 10 ay
İlk defa duyduğum bir şeye şaşırmam normal bence. Araplıkları ne zamandan beri var mesela?
- 10 ay
Ilm defa duyuyorsun ozama atap diye bir şey yok petra var petea oku hz muh dedigjn de arap degildir. muavuya dir annesi de savaş suclusudir araplar çöl kabilesinden gelemdir 1300 lerde araplar renk ve yaşadığı kum toprakalrdan yazılmıştır bolunmus tur
- 10 ay
Arap var mı yok mu? Onu anlamadım.
- 10 ay
Arap yok sonraki oluşan topluluk Araptır onlar çöl gezginleridir Arap şimdiki tabire göre var benim anlamadığım konu neden aratlaşmaya çalışıyorsun
- 10 ay
Soru da mı sormayalım. Ne inatlaşcam kardeş katili padişahlar için.
- 10 ay
Yok Hayır inatlaşmasından söylemiyorum Ya düşünsene Türk kabre Tamam Osman bey ara paydası olarak görme okumamış o kitapları duyduklarınla ilerle Tamam Türk de Osmanlı diyelim hiç Kafanı karıştırmayalım gömmeyelim birbirimizi tarih sorularına Osmanlı savaşlarda kazandığı bütün arazileri kendi mülkü görüyordu halkın bir karış toprağı yoktu ve çiftçilerden haraç alıyorlardı bunları ödemeyen insanların kafasını koparıyorlardı bunları Zaten hepimiz biliyoruz tarihe de gerek yok almış olduğu topraklar içinde ne kadar güzel kadın kız varsa hepsini asker zoruyla haremlerine toplarlardı çünkü en güzelini onlar sahip olmak zorundaymış gibi bir algı vardı buna itiraz edenlerin de kafası kesilirdi köle pazarları vardı ya Kötü bir şey demiyorum aslında yani tarihi konuşunca Atatürk bir yaratıcıdır bir şey demiyorum zaten bir komutan da bizim dedelerimizle beraber topraklara sahip çıktı Osmanlı yıkıldı bitti ülke denen bir şey kalmadı Ondan sonra Türk halkının toprakları olmaya başladı kendileri ekip biçip kendileri kazanmaya başladı ülke ilerlemeye başladı ama diğer türlü
- 10 ay
Osmanlı aldığı her toprağın bir kardeşine bile kimseye benim sahiplendi ve içinde yaşayan bütün canlılara sahiplendi Bunlar hepsi benimdi diyor ve zulüm ediyordu insanlara kimse kalkıp Osman diye savunmasın Osmanlı Aslında pislik bir topluluktu Atatürk'ü sevmemek dedelerini sevmemek demektir adam ne yapmışlar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurmuş bütün toprakları Türk halkına teslim etmiş tarım kooperatifini kurmuş acil insanlara istemek için yurt dışına birçok okumuş tahsili insanlar olsunlar diye yollamış büyük bir lider diye bir şey değildi ki adam neyi var ya öldü gitti bir karış toprak almadı ama bugün Osmanlı'nın torunuyum ecdadındım diyenler bile halen ülkeyi parçaladı bir sürü Türkiye'den toprak aldı onların bir karış toprağı yoktu burada ülkeyi İngilizlere Fransızlara satıp gittiler bir imparatorluk bile kuramadılar bir Türk bayrağı bile dikemediler ben bunu diyorum yanlış anlama bana kızıyorsun ama ben tarihi konuştuğumuz zaman agresif oluyorum Çünkü Atatürk'e de saygım var benim de dedeme de saygım var Onların sayesinde bugün Türk'üm diyerek konuşabiliyorum şu andaki iktidarın İran rejimini getirdiği zaman bunların hiçbirini konuşamayacaksın burada yazıp konuşan kadınlar bile elini telefon alamayacak hiçbir söz Haklılar olmayacak insanlar bunu anlamıyor Hala
- 10 ay
""" Arap şimdiki tabire göre var benim anlamadığım konu neden aratlaşmaya çalışıyorsun"'''" bunu inatlaşmak yazıyor sandım. Neyse.
- 10 ay
Evet çöl gocebeleri atap olarak adlandırılır yani ulkemizde ki bulunan cingenelerle ayni siniftaydi
Gizli Üye(36-45)10 ayAtatürk'ü överken Osmanlıyı gömmüşsün o yüzden kaldırılmış hepsi bizim atamız değerimizdir birini var edip diğerini yok sayamazsın ki
16 Yorumla- 10 ay
Osmanli atamiz değildir bilmenizi isterim okuyun göktürklerden gelin atan odur osmanli bir zulüm padişahlık donemi araplar dir neden geçmişe gidince araplari anariz? neden kökenimiz olan göktürklerden kaan han lar dan oğuz beyine dönmeyiz de hep araplar da kalırız? tc kuran Atatürk tur onlar yakan bitirenler dir kendi oz evlatlarıni asan kesen bir arap soyudur
Cevap sahibi10 ayHer soyun içlerinde bir kaç tane çürük elma vardır ve onlar oldu diye yok sayamız kimseyi ona bakarsan atatürkün babası bile değil şunu mu diyeceğiz babası belli olmayan bizim atamız değil bu yanlış bir düşünce o yüzden tarihini iyi araştır öyle yorumlar yaz herkesin bir kırmızı çizgisi vardır sen birlerini seviyorsan kimse sevmek zorunda değil
- 10 ay
Sen de saçmalamışsın ha sen demek ki tarihi bilmiyorsun Ali Rıza Efendi'yi bilmiyor musun sen Atatürk'ün babasını Yani Hz Muhammed'in babası kimdir Hadi oraya gelelim Hz Muhammed dedin kimdir ya bir muavya annesi sabah suçlusudur peygamber değildir ki o adam sen kalkmışsın Atatürk'ün babası belli değil diyorsun insanlara farklı dinlerde geliyorsun sen demek ki tarihi bilmiyorsun annesi Zübeyde hanımdır babası Ali rıza'dır önce bir atanı tanı
Cevap sahibi10 ayOsmanlı imparatorluğunun arap oldunu senden öğreniyorum tarihi bilmediğin buradan belli ayrıca ilk okul kitaplarında evet babası ali rıza doğru atatürkün ve ülke falan kurmadı rejimi değiştirdi hepsi bu o yüzden insanları kışkırtacak yorumlar yapma gerek yok buna
Cevap sahibi10 ayinsanların değerine saygı göstermeyen birisi toplumda saygı görmez bunu unutma
- 10 ay
Haklısın
Gizli Üye(25-29)10 ayGirls ask guys niye insanlara atatürk düşmanlığı aşılasın, atatürkü umursamıyorlar bile
17 Yorumla- 10 ay
Doğru söylüyorsun atasını umursamayan insanlar yüzünden bu haldeyiz zaten. Çünkü yanlış Medya araçları ve bilgilerle gençlere Demin de çocukları zehirliyorlar genelde bunlar zaten Ermeni kökenli Yunan kökenli ya da Fethullah cemaat üyeleri oluyor
Cevap sahibi10 ayHayır atatürkü umursamayanlar girls ask guys yöneticileri, başka ülkenin liderini niye umursasınlar ki gavurlar
- 10 ay
Doğru söylüyorsun Ağzına sağlık Ben seni çok iyi anladım ama bak hoşuma giden ne biliyor musun Senin gibi kardeşlerimiz ablalarımıza da arkadaşlarımız laiklik sayesinde Atatürk'ün bize vermiş olduğu özgürlük sayesinde ne güzel bizimle konuşup anlatıp dertleşiyorlar Yeri geliyor kavga bile ediyorlar bizi mahkemeye verebiliyorlar hatalarımız olduğu zaman bir haklarını savunma ve özgürlükleri ellerinde oluyor bu bana mutluluk veriyor yani Atatürk'ün kötülemek haklarını vermek kaybetmek demektir Osmanlı'da bu yoktu mesela kadınların hiçbir söz hakkı olmadığı gibi İsrail İran Suriye ve Arap ülkelerinde de aynı bu biliyorsun burada bunu istemeyen erkeklerin amacı her kadın onların kulu köpeği olsun Gerçekten bu cümleyi kurdum Afedersin yani istenen bu zaten Ben laiklikten çağdaşlıktan yanayım Her insanın aynı haklara sahip olmasını istiyorum Hepsi bu
Cevap sahibi10 ayAman bana ne herkesin kendi düşüncesi ne a kişisine onu sev ne de b kişisine bunu sev diyebilirim. Yorumum da yanlış anlaşılmasın yani, elin abdlisi atatürkü tanıyor mu ki hele, hiç sanmam.
- 10 ay
Ben seni anladım Sorun yok Her koyun kendi bacağından asılır Kısacası bu zaten Zaman her şeyin ilacıdır Biz sabretmesini bilen bir milletiz
- 10 ay
Ulkeyi yikan ve akp kurucusu olan bunlar
- Gündem konusunda 402 cevap paylaştı.
10 ayDenk gelmedim. Ama gelirsem kesin dava açarım
11 Yorumla- 10 ay
Ya sorma Gerçekten ben çok rahatsız oluyorum bu konudan dolayı Osmanlı'yı tarihi Atatürk'ü bilmeyen Adamlar burada Atatürk'ü hakaret ediyorlar atalarımıza dedelerimize hakaret ediyorlar harbi güçlü Osmanlı ile alakalı yazmış olduğum Atatürk ile yazmış olduğum yorumları okursan gayet açık bir şekilde bilgi dahilinde ne güzel şeyler paylaşmışım Ama gel de bunu onlara anlat Yani bunlar denize döktüğümüz İngilizlerin Fransızların Yunanlıların torunları
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 aySevmiyorum zorla mı
11 Yorumla- 10 ay
Sevmek zorunda değilsin zaten yunanlar ermeniler pkk lar sevmiyor buna lafimiz olmadı ben seviyorum hepsi bu
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
10 ayDenk geliyorm bazen
11 Yorumla- 10 ay
Evet maalesef Bazen denk geliyor çiçeğim ne kadar kötü bir durum Biliyor musun Aslında Şuraya bir link atsam Osmanlı'nın ne olduğunu Atatürk'ün kim olduğunu anlarlar da biliyorlar işte inadına yapıyorlar bölmek için
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar