Bu sitede Atatürk e hakaret ettiren bir gurup var siz de denk geldiniz mi?

Arkadaşlar birisi soru mahiyetinde bir paylaşımda bulunmuş Fakat açıklamasında hep Atatürk'ü kötülemiş Neden bunu diyorlar bunları yaptı mı yapmış mı gibi zaten bu soru başından ona giderseniz neler olduğunu göreceksiniz önüne gelen Atatürk'e giydirmiş sayfada Ben de bu yorumu Paylaştım zaten resimlerden bakacaksınız hakaret içermeyen tarihi anlattım onlara Fakat ne acıdır ki benim paylaşımım provokatörlük yaptığımı söyleyerek diğer kullanıcılara hak vermiş benim savunmamı provokatörlük olarak algılamışlar ve bilerek sayfadan kaldırmışlar orada bakacaksınız zaten bir sürü insan Atatürk'e hakaret etmiş soran da yalandan sormuş açıklamasında zaten hakaret etmesi ilk yaptığı güzel bir şeylerden bahsetmeden yakan olmamış şeyleri olmuş gibi paylaşmış. Sorum su abd nin bu KS kaynakli sitesi insanlara Atatürk düşmanlığı mi aşılamaya çalışıyor? oradaki hakaret küfür içeren Atatürk e saygısızlığa neden müsade ediyor? bakin burada bir hata var mi okuyun bu soruda bu cevap sizce kalkmali mi?
Güncellemeler
10 ay
Hala Osmanlıcılık oynayanlara gülüyorum Osmanlı savaşta kazandığı bütün topraklara bile kendi hüküm sürüyor halkına bir karış toprak vermiyordu aksine haraç alıyordu ve bu toprakların üstünde yaşayan ne kadar canlı varsa hepsi benim malımdır diyor ve insanlara eziyet ediyordu
Güncellemeler
10 ay
Yıkılıp kaçtıkları zaman bile gemilerine alabildiğince altına almaya çalıştılar ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dedelerimiz topraklara sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup insanlara özgürlüğünü ve topraklarını vermiştir kimse Atatürk'e laf söylemesin adam olsun