Atatürk e karşı atıp tutanlara kapak sözler nelerrr akit gelsin?
Bla
Bla
Bla
Bla
Dünya ahvâlinden haberi yoktur
Sohbeti din ile açar p**evenk
Komşusu aç iken kendisi toktur
Sanki melek olmuş uçar pezevenk!..
Karanlık işlerde zıplama ister
Evine granit kaplama ister
Dünya mektebinden diploma ister
İnsanlık dersinden kaçar pezevenk!..
Herkesin kabına çeşmesi akmaz
Erkek sinekleri hareme sokmaz
Fakir komşusunun yüzüne bakmaz
Selâmsız sabahsız geçer pezevenk!..
Sanırsın Allah'la akte oturmuş
Cennete giderken macun götürmüş
Hûriler'i dizip işi bitirmiş
Şimdi gılmanları seçer p**evenk
Aydınlığa düşman yobazın dölü
Hû çekerken şişmiş ağzında dili
Erbâbi, ülkede bunlardan dolu
Durmadan zehrini saçar pezevenk!..
sözüm meclisten dışarı..
Neden kapak yapasın ki? Kimse sevmek zorunda değil...
Saygı duymayanlar var hakaret edenler var
@Cigdemburc olayların tamamına ideolojik pencereden bakmışsın. Korkarım ki inanç sahibi olanları da "ideoloji" sahibi katrgorisine koymuşsun. Bir insan ın Allah a inanması, yasak olan alkolün hatam oldupunu dile getirmesinin yanlışı nerede? Kim hırsızlık yaptıysa, veya milli amaçlar için kullanmasıngerekirken, şahsi ihtiyaçlarını ya da makamını bu paraya boğduysa isim farketmeden lanetleyenilir misin?
İnsanların karşı çıktığı ve sizinde ısrarla anlamamak için direndiğiniz mevzu şu... Mustafa Kemal bir ilah değil. Bir insan. Senin benim gibi. Hatası da, yanlışı da, var.. Ama sırf bunu söyledim diye, beni hain edip boğmaya çalışacak yoz bir idroloji de var...
Anlatabiliyor muyum?
Ya arkadasim anlatamiyosun vede anlamiyosun ben Ataturk ilah mi dedim. peki tayyip kimdir ki Allah'in butun sifatlarini tasiyo deniliyo bu nasil bir mantik.
Benim için Erdoğan sadece bir kul... Allahnın her hangi bir kulu.. İnsan olarak tek sıfatı halk tarafından seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanınolması @Cigdemburc
@Cigdemburc sizi tebrik ederim iste aradigim yorum biz ataturke olan sevgimizi ve minnet borcumuzu dile getirince atamizi ilah vs vs birseyler yapmis oluyoruz ya da biz birer putperest oluyoruz kendiler adini bile anmak istemiyorum ama rte goklere cikarmislar tovbe hasa yer gok onun bizlerde onun tapusundayiz diyor bu mallar
Kusura bakma ama Mustafa kemal Atatürk
osmanlı'nın cehalet dönemine denk geldi tarikatlari ortdana kaldırmasaydi şu an Afganistan gibi olacaktık ve evet erdegan bir kul hakkına hizmet yapmak zorunda (tabi yapmıyor orası başka bir konu ) ve halk tarafından seçilmiş tek kişi diyirsunda sen sen 1923 yılında mi doğdun çok bilmişlik yapıyorsun Atatürk Cumhuriyet kurduğunda insanlar daha yeni yeni gelişmeye başladı ve Atatürk zamanında parti doğru dürüst yoktu bir tane vardı Atatürk onu kaldırmasaydi şu an ki sistem gibi yonetilecektik tek adam rejimi ve Kimse Atatürk'ü ilah olarak görmüyor bunları sizin çıkardığıniz palavralar Ancak bir insanı ilahlistirmak aptallara mahsuptur sizin gibiler yani tarikatları buluyoruz ne yaptıklarınızı 10 ve üstü kızları ne yaptıklarını sakallı bir adam çıkıyor adam diyor ben peygamberim adama yapıyorsunuz lan ve bunlar sizin kurduğunuz tarikatlar...
Ya o kadar cok sey soylemek isterim ki ama tartisamicam karsit goruslu birileriyle sadece turkiyede yasadiklarini ve ne haklara sahip olduklarinin farkinda olsalar hersey duzelcek aslinda.
Cevap
6Cevap
Atatürk'ü övmek isterken kendi dedelerine sövenler, laf soktuğunu sananlar affedersiniz tam p*çlik. Tam tersi bu millete önderlik etmiş yeni medeniyet kurmamıza vesile olmuş askeri deha Atatürk'ü kötüleyenlerde onların p**evengi diyebilirim. Her iki tarafında bu millete yaptığı kötülüğü anlamayan beyinsizlere esas bunu anlatmak lazım. Kimse sevmek zorunda da değil ama SAYGI duymak zorunda olduğunu unutmamalıyız
Aziz Atatürk bu millet yaptıklarını asla unutmayacak ! - N. Erbakan
Ulan insanlar o kadr aptal ki. ATATÜRK u sevmeyecek kadar apatallar ve karaktersizler. Az once sevgilim ATATÜRK çü oldugum icin ayrıldı ve ATAM'A agir küfürler etti. Böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan nefret ediyorum. AFFET BİZİ ATATÜRK.
Atatürk ülkeyi avrupaileştirdi. Şeriat ortadoğu zihniyetinden kurtardı. Kadını insan olarak gördü...
Hayır. Atatürk Ülkeyi Türklestirdi ! Türk Atasıyla yüceldi. Sonsuz saygı olsun ❤
’Atatürk olmasaydı, hangi şeyhin kaçıncı eşi olurdun!’
Ama ben demedim bunu Kamer Genç dedi :)
Şimdi Atatürk'e laf edip Cumhuriyeti inkar eden lavuk Biz seve seve Sen s*ke si*ke Cumhuriyet çocuğusun.
Hmm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar