Değiştir valla bende verdim iki ay kullandı hatta dedim. megabit düşük bir dene söyle ona göre yükselteyim kullan dedim o süreçte kullandı tık yok değiştim valla aradı he yapalim dye yaw değisene kadar aramadı bide trip atti sanki biz bedava kullanıyoruz iyilik yaramıyor... Ben verdim şimdi ödüyor ama sen hiç yanaşma bence çekmiyor de olsun bitsin
2 aydır niye kullandiriyorsun ki. Terbiyesiz bak. Ne ayıp olacak esas onun yaptığı ayıp. Tamam bundan sonra ödeyeceğim falan derse de kabul etme. Gitsin kendine internet taktırsin. Sen kendi internetini kullanır parasını da gayet rahat ödersin. Kimseye ihtiyacın yok çok şükür. 😅😅😅
Valla kimseye şifremi veremem. Kullanamıyorum zamansızlıktan netimi ama yine de veremem.
Bir keresinde bir öğrenciye vermiştim şifremi kullansın zor durumda kalmasın diye. Ama komşuya veripte böyle gerginliklere giremem. Değiştir şifreni gitsin. Net kesinlince iki aylık ücreti birden getirir hemen 😀
Hiç o işlere girmiyorum. Teklif gelmişti zamanında kabul etmedim. Zaten evde bile olanların yüzünden ben İnternete giremiyorum. Bu oyunlar yüzünden kendime yüksek paketler aliyorum.
Bence şifreyi değiştir ve sorarsa uğraşmak istemediği için şöyle..
Terbiyesiz komşuya bak sen hemen değiştir bana da bi arkadaşım netflix hesabını kullanabilirmiyim parasını öderim dedi 2 ay kullandı parasini ben ödedim benim her girmemde o olduğu için izleyemedim vermedi parasını istemedim de hatta 3 kardeşi var onlara bilE hesabımı girmiş izlesinler diye hemen şifremi değiştirdim bi ara gönderme yaptı suratına boş boş batım utandı
Kesinlikle değiştir. Bu tarz ortak kullanımları sağlıklı bulmuyorum. Tanımıyorsun onu. Gece kapalı kapılar ardında hangi sitelere girdiğini neler indirdiğini bilemezsin. Elimde çok örnek var. Ben bu riske asla girmezdim
İnternet & Teknoloji konusunda 8,2b cevap paylaştı.
Bence sen bilirsin sana kalmış bir şey abi, ama bence hatırlatabilirsin baktın olmuyor o zaman değiştir ayıp olmaz, çünkü bir şey istedilerse veya söyledilerse arkalarında durmaları gerekiyor sözlerinin.
Sıkıntılı iş. kotu bı şey yaparsa senin basın yanabilir. odeme yapmamasıni bahane ederek degistir.2 ayın parasini dahi verse sifreu verme başına iş acabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değiştir valla bende verdim iki ay kullandı hatta dedim. megabit düşük bir dene söyle ona göre yükselteyim kullan dedim o süreçte kullandı tık yok değiştim valla aradı he yapalim dye yaw değisene kadar aramadı bide trip atti sanki biz bedava kullanıyoruz iyilik yaramıyor... Ben verdim şimdi ödüyor ama sen hiç yanaşma bence çekmiyor de olsun bitsin
2 aydır niye kullandiriyorsun ki. Terbiyesiz bak. Ne ayıp olacak esas onun yaptığı ayıp. Tamam bundan sonra ödeyeceğim falan derse de kabul etme. Gitsin kendine internet taktırsin. Sen kendi internetini kullanır parasını da gayet rahat ödersin. Kimseye ihtiyacın yok çok şükür. 😅😅😅
Valla kimseye şifremi veremem.
Kullanamıyorum zamansızlıktan netimi ama yine de veremem.
Bir keresinde bir öğrenciye vermiştim şifremi kullansın zor durumda kalmasın diye.
Ama komşuya veripte böyle gerginliklere giremem.
Değiştir şifreni gitsin.
Net kesinlince iki aylık ücreti birden getirir hemen 😀
Hiç o işlere girmiyorum. Teklif gelmişti zamanında kabul etmedim. Zaten evde bile olanların yüzünden ben İnternete giremiyorum. Bu oyunlar yüzünden kendime yüksek paketler aliyorum.
Bence şifreyi değiştir ve sorarsa uğraşmak istemediği için şöyle..
Terbiyesiz komşuya bak sen hemen değiştir bana da bi arkadaşım netflix hesabını kullanabilirmiyim parasını öderim dedi 2 ay kullandı parasini ben ödedim benim her girmemde o olduğu için izleyemedim vermedi parasını istemedim de hatta 3 kardeşi var onlara bilE hesabımı girmiş izlesinler diye hemen şifremi değiştirdim bi ara gönderme yaptı suratına boş boş batım utandı
Millet tam yam yam olmuş
Kibarca sor istersen ortak olacaktı komşum 2 fatura geçti bile falan gibi 🙄
Arsız ya
Kesinlikle değiştir. Bu tarz ortak kullanımları sağlıklı bulmuyorum. Tanımıyorsun onu. Gece kapalı kapılar ardında hangi sitelere girdiğini neler indirdiğini bilemezsin. Elimde çok örnek var. Ben bu riske asla girmezdim
Bence sen bilirsin sana kalmış bir şey abi, ama bence hatırlatabilirsin baktın olmuyor o zaman değiştir ayıp olmaz, çünkü bir şey istedilerse veya söyledilerse arkalarında durmaları gerekiyor sözlerinin.
Sıkıntılı iş. kotu bı şey yaparsa senin basın yanabilir. odeme yapmamasıni bahane ederek degistir.2 ayın parasini dahi verse sifreu verme başına iş acabilir.
Kesin değiştirilmelisin belli ki para vermek istemiyoru sen de ki ona internet anca bana yetiyor olmaz verme kimseyle de paylaşma
Yoo ne ayıbı hem şifreyi hem de modem adını değiştir o ne öyle hatta modem ismini az ye de kendine internet al koy
Ne ayıbı ayıbın büyüğünü o etmiş sifreyi değiştir hatta ödemedin napim yap şifreyi de 😂😂😂😂
Konuşup ortak kullanmama kararı aldığınızı söyleyerek değiştirebilirsiniz. Nedenini sorarsa da açıklarsınız en azından haberi olmuş olur.
Baştan vermemek en güzeli, madem ki ortak olmuyor şifrenizi değiştirin gitsin asıl komşunuzun yaptığı ayıp sözünün arkasında durmayarak...
Değiştirmemen ayıp kendine..
Kimse bedelini ödemediği şeyin sahibi gibi davranamaz..
#Vesselam
Değiştirmelisin bence. İnternet yavaşladı filan dersin. Arada değiştirmek lazım zaten şifreyi de.
Sifreyi degistir bedavaya p*rno film izliyor rahatliya bak
Ayıp olan onun yaptığı bence... Şifreyi değiştirmek en mantıklısı
Neden ayıp olsun, bu sayede utanır belki yaptığı şeyden
Ayıp etmiş. Benim anne babada ortak ama 3 aylık peşin veriyorlar..