Komşumuz wi-fi şifresini istiyor, paylaşmalı mıyım?

Aslında öncesinde de vermiştim ama fiber internet kullanıyoruz sonra vermedim, geçen gün de anneme kızı için kullanamıyorum dediğini söylemiş, açıkçası komşu ama pek verme taraftarı değilim.
#GeceMuhafızı
02 Aralık, 2022 Cuma Saat 21.49
Hem İnternet'inde yavaşlama olur hem de iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Yok öyle avantadan lavanta. Komşu yoksul, parasız olursa eyvallah ona lafım yok.
Yani durumları da çok iyi değil daha önce okul döneminde vermiştik
Hmm anladım
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ediyorum kardeşim
Görüş
6Görüş
Verme eski bir güvenlikçi ve pentester olarak söylüyorum bunu.
1. si aynı ağda olmanın dezavantajı çok bunlardan biri ortadaki adam saldırısı sonucu http protokolündeki ağı rahat bir şekilde dinlersin buna ek diğer protokolleride sayabiliriz
2. si ise hukuki açıdan eğer en basit bir olayda bile şüpheli duruma düşersin tabi hat senin üzerine ise.
Selam gadası 🙃
Zaten sınırsız interneti dünya kadar para verip kullanıyoruz. Yarı yarıya kullanmak ayda 60 lira internete para vermek demektir.
Yok bedava istiyor 😂
Yanlış buluyorum. O bedavadan kullanirken sen para oduyirsun
Biz yazlığımıza falan gittiğimizde hepimize falan bakıyor ya hani insan isteyince de hayır diyemiyor
Biri ile nette dalasır suc olusturursa izlenen baglantıda senin netin bulunur ve basın belaya girebilir
Verme bence internet yavaşlama oluyor
hayır vermezdim
Yorumun için teşekkür ediyorum
kendi kararınız.
Yorumun için teşekkür ediyorum
Ver dedim
Teşekkür ederim
Bazı sitelere girerse kotayı aşar.
Kota yok zaten
Verebilirsin, kadın mı isteyen?
Evet kızı
Verebilirsin, snırsızsa aynı fatura gelir.
Ben vermem bişi olur başıma bela
Kizi okuyorsa ver
Yok şu anda okumuyor çalışıyor
boş ver o zaman
Hayır zaten fiber internete geçtikten sonra hiç vermedik şifreyi öncesinde ADSL hattı vardı o zaman veriyorduk okul okuyordu yeni internet aldıktan sonra hiç vermedik geçen gün de annesi demiş ki siz yazlığa gittiğinizde hiç kullanamadım dedi demiş ama halbuki biz zaten şifreyi vermedik acaba ağız mı yokladı
Sana kalmış mk
En İyi Görüşler