Günde 500 1000 kez telefonu formatliyorum. Nedeni yok bir şeye basıyorum yanlış bir şey sanıyorum sifırliyorum. Kuruyorum telefonu telefonu kurarken bir şeye basıyorum tekrar sıfirlıyorum. Neye bastığımı biliyorum ama kabullenemiyorum. Sürekli bir format
Her şeye takıntı telefon açılırken görmediğim mesela Samsung galaxy yazısı gelmedi diyelim takıntı yapıyorum telefonu bidaha sıfırlıyorum...
İkinci olarak telefonumun ekranı kapattım. Yani kilit yerine getirdim kapatıp tuhaf bir ses geldi telefondan bildirim sesi değildi. Aynı şeyi tekrarladım kapattım açtıktan sonra güç düğmesine birkere basıp aynı ses gelmedi... Virüsmü bulaşmıştır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece telefon konusunda mı böylesin yoksa diğer günlük yaşantında takıntılarla uğraşıyor musun?
şu an sadece telefon mesela demin bir şey takıntı oluşturdu. Outlooka gircektim epostami yazdım @Hotmail Yaazcaktim @h yazdım önerilenlerde benimepostam@yahoo. com önerisi çıktı virüs mü bu 2 telefonda denedim çıkmadım.@h yazdım epostamin tamamı @Yahoo. com önerisi çıktı şöyle yani birisiexamppr@yahoo. com @Hotmail çıkması gerekirken @Yahoo. com çıktı
Kardeşim bunlarla bozma kafanı. Kendini geliştirmeye bak önemsiz şeyler bunlar.
Ama kardeş okb hastalığım var neden @Hotmail. com önerceğine birisiexample@yahoo. com önerdiki @h ye bastım.@hotmail önermesi gerekiyordu
Olsun ne fark eder? Yarın bir evlenirsen felan ve ya bir işe girersen böyle çok zorlanırsın. Yenmeye bak bu durumu.
Sen sadece neden çıktığını söylesen yeterli. rahatlarim virüs müdür. ya virüs bulaşmişsa nolcak düşün onuda Bi abiim
Bilmiyorum onu nereden bilebilirim.
Denesen sen bi yardımcı ol kardeşine abim yaşındasın eposta@h yaz önerilenlere bak ne çıkacak... lütfen
Eposta_1905@h yaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!